- Konu Sahibi Probisinkokusu
Probisinkokusu bu konuyu açtığından beri okuyorum. İletişimine, naifliğine hayran kaldım. Aynı tarzda bir babayla büyüdüm. Annem evin hizmetçisiydi gerçi çalışmadığı için ev işleri ona aitti ama bir işin ucundan yardım bile isteyemiyorduk babamdan, ben karı mıyım diyordu. Diyelim ki çekirdek almış, tabak getirmediysek kanepeye çitlerdi falan... Evde su diye bağırır su götürürüz, çay diye bağırır çay götürürüz, tuz diye bağırır tuz götürürüz. Öbür odadan perdeleri çektirmeye, ışığı açtırmaya, kumandayı verdirmeye çağırır.Birine anlatsam inanamaz olay ev arkadaşlığına geldi dayandı.
Ben de bu yüzden evlilik konuları açılınca hep Allah korusun derdim. Şimdi kendime beddua etmemin ceremesini mi çekiyorum bilmiyorum. Hiç sevebileceğimi düşünmemiştim ama sevdim, olmadı. Arkadaşlarım bana erkek olsak seni alırdık falan derler, beni çok fedakar çok uysal olarak tanımlarlar. 7 sene ev arkadaşlığı yaptığım kızlarla bile çok yıprandım. Biz alma verme dengesinde sorunluyuz, çok vericiyiz probis. O yüzden kullanılıyoruz. Fedakarlıklarımız vazifemiz oluyor.
Görüştüğüm kişilere karşı da çok iyi oldum, sevgi dolu yaklaştım, senin gibi iletişimin bütün yöntemlerini denedim... Hiçbiri olmadı. Hem de en olmayacak en iğrenç şekillerde olmadı. İnan döndürebileceğim, düzeltebileceğim bir şey bıraksalardı, o sebebe de yapışırdım.
Burda hesabım vardı ne adımı ne şifremi hatırlayabildim, senin için bir hesap açtım. Bugün bir video dinliyordum, aklıma geldin. Bence senin kocan da Allah'lık Hem sen de öğretmensin, o kadar eğitime iletişime böyle şeyler yaşıyorsak bir bak. İnşallah faydası olur. Hızı x1.5 yaparsan daha çekilir olur
Son düzenleyen: Moderatör: