Memleketine bağlı erkekle de evlenilmezmiş.

Eğer öyle bir konu olursa alttan almayı düşünmüyorum. Ailesine beni uyumsuz olarak gösterecek oradan teklif aldım eşim yüÜnden gidemiyorım diyecektir . önceden de bu konuyu açtı bana istemiyorum orayı diyor .ailesi gelince konuyu açıyor ben istemiyorum diyince beni kayınbabamla karşı karşıya getiriryor. Kayınbabam neden istemiyor sun şimdiki iliniz çok mu iyi . Burası doğal güzellikte falan demişti. ben onun hayellerine engel olamam. Ama önce onu yollarım sonra da boşarım.
Eşiniz gerçekten berbat birisi, ne demek babası ile karşı karşıya getiriyor, bu adam hem sünepe hem de beş kuruş etmez , boşuna çekmişsin bunca zaman ...

Anacı erkek olsaydı
Siz yurtdisindayken anası gelip sizle yasardi😀
Ya da yurtdisina cikmazdiniz
Anaci erkek gormemissiniz.

40 yaşından sonra 3.cocugu ne yapacaksınız ki?
Hayatınız cocuk doğurup bakmakla mi geçecek?

Mesleğiniz var ne güzel.

En son " boşa beni " kelimesini ex ese kullanıyordum.
Baktım bosamiyor
Ben dava açtım
Şuan bosanma surecindeyiz.😀

Kastamonulu biriyle kimse evlenmesin

ben de yaşıma göre küçük duruyorum. Hatta burada Avm gezerken bir kişi arkadaşlık teklif etti.Deniz kenqrınq gitmiştik yaşlı bir adam eşimin yanında yaşımı öğrenince “bodur tavuk her daim piliç demişti” eve gelen perdeci beni telegramda görmüş bana arkadaşlık teklif etmişti. Eşim duydu o perdeciyi şikayet etmişti. Burada İngilizce kursunda bir Hintli diplomat beni bekar sandı bana bira içmeyi teklif etti (ben alkol almam) evli olduğumu duyunca uzaklaştı. Her ortamda bana çok mesafeli durmama rağmen teklif ederler. Bekarken daha çoktu. Evliyim çocukluyum hala var. Aklı çıtırlardaysa zaten burada da var . Güzellik konuusnda kompleksim aman üniversiteli kızlara gider gibi komplekslerim yok. .
Sizin boyle bı kompleksınızin olup olmaması Esınızın zihniyetini, ona boşanmak ıcın rahatlık veren ekının altındaki "sürüyle çıtırlar" gercegını degıstırmez
Siz cıtır olabilirsiniz ama başka cıtırlar her zaman caziptir adamın zihniyeti bozuksa müsaittir.

Aldatılan unlulerden yola cıkabılırız goz onunde oldukları ıcın ıyı bı ornek olacaktır
Ki o kadınların gücü sadece cıtırlıgı degıldi aldatıldıklarında. Bir sürü artıları vardı🤭kompleksleri olacak ınsanlar degıldıler ama yıne de boynuzu taktılar

Anacı erkek olsaydı
Siz yurtdisindayken anası gelip sizle yasardi😀
Ya da yurtdisina cikmazdiniz
Anaci erkek gormemissiniz.

40 yaşından sonra 3.cocugu ne yapacaksınız ki?
Hayatınız cocuk doğurup bakmakla mi geçecek?

Mesleğiniz var ne güzel.

En son " boşa beni " kelimesini ex ese kullanıyordum.
Baktım bosamiyor
Ben dava açtım
Şuan bosanma surecindeyiz.😀
Yurt dışında kalıcı olsalar kesin anasını yanına getirirdi İşi yüzünden görevli gitmişler yakında tekrar ülkeye döneceklermiş adam dönünce anasının dizinin dibinde olmak istiyor

X