-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
Birine anlatsam inanamaz olay ev arkadaşlığına geldi dayandı.
E tamam onun dediği olsun. Ev arkadaşı oluverin ne olacak. Sorana ev arkadaşıyız dersiniz, anlatması ona düşsün.Offf gerçi anlarsa değişmesi gerekecek dedim. Ama değişti de dimi? Şartlı değişim.anladıkları işine gelmiyor ev arkadaşlığı diyor.Geçen günkü yorumlarda da anladığını yazmıştım. Bazen ne düşüneceğimi şaşırıyorum
Ev arkadaşı olmak istıyorsa çay ocağındaki arkadaşlarından birini seçsin ben yuva kurmaya mı evlendim ev arkadaşlığına mı? Sinirlerim yıpranıyor arkadaşım tahammülüm iyiden iyiye azaldı.E tamam onun dediği olsun. Ev arkadaşı oluverin ne olacak. Sorana ev arkadaşıyız dersiniz, anlatması ona düşsün.
Soğukkanlı olun. Onun bu evliliğe sizden çok ihtiyacı var .Ev arkadaşı olmak istıyorsa çay ocağındaki arkadaşlarından birini seçsin ben yuva kurmaya mı evlendim ev arkadaşlığına mı? Sinirlerim yıpranıyor arkadaşım tahammülüm iyiden iyiye azaldı.
Probisin kontrolünü kaybetme. Bağırıp çağırıp haklıyken haksız duruma düşme. Sen haklısın yanlış birşey söylesen ya da yapsan hop konu oraya çekilecek, haklı olduğun konular arada kaynayacak. Bak kaç gün oldu soğukkanlı ilerliyorsun, burdan geri dönme. İstersen kafanı dağıtacak birşey yap, arkadaşınla bir kahve daha içmek gibi? Sakinliğini koru lütfen.Ev arkadaşı olmak istıyorsa çay ocağındaki arkadaşlarından birini seçsin ben yuva kurmaya mı evlendim ev arkadaşlığına mı? Sinirlerim yıpranıyor arkadaşım tahammülüm iyiden iyiye azaldı.
ÇalışıyorSon durumlar nasıl? Dünden beri bir gelişme var mı?
gün içinde mesaj falan atıyor muÇalışıyor
Bugün annesine uğramayı düşünüyordum. O yokken bir görüp dönecektim. Onun orada yüzünü çekmemek için. Ama kayınvalidem görümcemin geleceğini söyledi sende geliyorsun akşam eşimide kast ederek oda gelsin hep beraber yemek yeriz dedi. Zaten gelmesine az bir zaman olunca mantıklı bir açıklama getirmedim tamam dedim. Oraya gideceğiz o surat aşarsa benden alasını görecek.Son durumlar nasıl? Dünden beri bir gelişme var mı?
Başkalarının yanında henüz çözemediginiz problemleri gün yüzüne çikartmayın benceBugün annesine uğramayı düşünüyordum. O yokken bir görüp dönecektim. Onun orada yüzünü çekmemek için. Ama kayınvalidem görümcemin geleceğini söyledi sende geliyorsun akşam eşimide kast ederek oda gelsin hep beraber yemek yeriz dedi. Zaten gelmesine az bir zaman olunca mantıklı bir açıklama getirmedim tamam dedim. Oraya gideceğiz o surat aşarsa benden alasını görecek.
Umarım o da aynı şeyi düşünür. Ben zaten kimsenin karışmaması taraftarıyım. Böyle olacağını tahmin etsem bugün gitmezdim bile hiç.Başkalarının yanında henüz çözemediginiz problemleri gün yüzüne çikartmayın bence
İşler daha karışır böyle olursa
Bugün annesine uğramayı düşünüyordum. O yokken bir görüp dönecektim. Onun orada yüzünü çekmemek için. Ama kayınvalidem görümcemin geleceğini söyledi sende geliyorsun akşam eşimide kast ederek oda gelsin hep beraber yemek yeriz dedi. Zaten gelmesine az bir zaman olunca mantıklı bir açıklama getirmedim tamam dedim. Oraya gideceğiz o surat aşarsa benden alasını görecek.
Kayinvalideniz nasıl anlarsa meseleyi karışır mi yoksa eşinize falan sorar mi? Yoksa anlamamazliktan mi gelir?Umarım o da aynı şeyi düşünür. Ben zaten kimsenin karışmaması taraftarıyım. Böyle olacağını tahmin etsem bugün gitmezdim bile hiç.
Daha önce dedim. Aslında o yokken gidecektim dediğim gibi gelişti durum. Aynını yine yaparsa yine gitmeyebilirim. Hoş belli ederse ve insanlar sorarsa zararlı o çıkar.Kabul etmeseydin keşke. Eşin ailesinin yanında aranızın bozuk olduğuğu belli ediyormuş daha öncesinde çocuk gibi.
Bunu bildiğim için gitmez, eşin birşey insanların yanında suratını çekmek istemiyorum derdim.
Bana sorar. Biz karıştırana kadar karışmaz. Yani bugüne dek öyle oldu.Kayinvalideniz nasıl anlarsa meseleyi karışır mi yoksa eşinize falan sorar mi? Yoksa anlamamazliktan mi gelir?
Cevap verdigin arakdaşın mesajıni dikkate al bence.. ilerde çocuk olunca hastalansan dahi adam bakmayacak çocuga, yetmezmiş gibi paranın bir kısmıni kendi ödemesi gereken giderlerde kullanacak.. bu yuzden ne yaparsan yap ama sakın pes edip evliligi onun istedigi gibi sürdürme.. degil kaynana baskısı kime söyleyip üstüne salarsa salsın.. eger üstune birini salarsa o saldıgı kişiye aynen şòyle söyleyip çekilirsin kenara( tamam ben bundan sonra kadınlik görevlerimi yapacagim ama maaşimdan tek kuruş bu evin hiçbir giderine harcamayacagım ilerde cocugun giderleri dahil) netice evi maddi anlamda geçindirmek erkek işi o da madem erkeklik görevlerini yerine getirsin.. bu adam da sen altından o arabayı almadan burnu sürtmez.. tartısmakla laf anlatmaya çalışmakla olmaz icraat lazım artik daha büyuk icraatler..Elimden geleni yapıyorum şu yazılan duruma düşmemek için.
Yakında kayınvalidelerinde haberi olur. Benimde üstüme salat heralde.Geldiler geleli gitmedim yanlarına. Birde utanmadan ailesinin yanında trip atıyor onu bir kere yapınca daha aramız kötü iken gitmiyorum bende. Şaka gibi düşünebiliyor musunuz şu manzarayı? Ailesinin dizinin dibinde ben belli etmemek için kıvranırken o yüzüme bakmıyor falan. Etliye gün doğuyor. Annesi babası endişeleniyor.Ama yine suçlu o çıkacak haberi yok.
Bir küçük güncelleme şuraya yazayım senin yorumuna denk geldi yengenç az önce makinaya sadece kendi çamaşırlarını atıp çalıştırıp çıktı(çünkü ben hep kendi çamaşırlarımı yıkıyordum ya(!))
Oğullarının yanında olurlar, daha önceki mesajlarınızda adam size annesini örnek gösteriyordu, haberleri vardır bence yine de siz bilirsinizDaha önce dedim. Aslında o yokken gidecektim dediğim gibi gelişti durum. Aynını yine yaparsa yine gitmeyebilirim. Hoş belli ederse ve insanlar sorarsa zararlı o çıkar.
yani buna guvenip kocayla olay cikma aninda sakin kalacaklarini dusunuyorsunuz, cok naif. bence siz de onlarin karsisinda kavga etmeyin bir sey olursa, hos degil. haksiz duruma dusersinizBana sorar. Biz karıştırana kadar karışmaz. Yani bugüne dek öyle oldu.