- 5 Mayıs 2019
- 1.077
- 1.068
- 123
- Konu Sahibi eylulfitinasi1980
-
Şu an ihtiyaç olduğu için düzenli kira ödemeyle bir ilgisi yok ki. Kirayı düzgün ödemiyor diye değil ihtiyacım var diye çıkmasını istiyorum .tayin isteyeceğiz kısmetsehangi eve geçmek istiyorsanız kiracınıza ilettirin anne babanız aracılığıyla sıcak bakarsa aylar içinde boşaltacaktır zaten.Diğer türlü kendi evinizdeki kiracıyı çıkarmaya kalksanızda çıkacağı varsa çıkar çıkmıyorsa mahkemelik olursunuz fakat düzenli kira ödemiş kiracı 10 sene istesenizde çıkmaz.
Evlerin biri annesinin üstüne .O şehirde kendi adına bir tane ev gözüküyor.O memlekete gittiğinde kirada oturmayacagina göre kendi evindeki kiracıya ihtar çekecek oda mecbur boşaltacak mahkemeyede verse boşaltacak öyle on sene oturamaz.Ev sahibi kendi evinde oturamayacak kiracimi oturacakhangi eve geçmek istiyorsanız kiracınıza ilettirin anne babanız aracılığıyla sıcak bakarsa aylar içinde boşaltacaktır zaten.Diğer türlü kendi evinizdeki kiracıyı çıkarmaya kalksanızda çıkacağı varsa çıkar çıkmıyorsa mahkemelik olursunuz fakat düzenli kira ödemiş kiracı 10 sene istesenizde çıkmaz.
İhtar çekilince en fazla 6 ay oturur sonra çıkmak zorundaEvlerin biri annesinin üstüne .O şehirde kendi adına bir tane ev gözüküyor.O memlekete gittiğinde kirada oturmayacagina göre kendi evindeki kiracıya ihtar çekecek oda mecbur boşaltacak mahkemeyede verse boşaltacak öyle on sene oturamaz.Ev sahibi kendi evinde oturamayacak kiracimi oturacak
Öbür türlü başkasının evini işgal etmiş oluyorİhtar çekilince en fazla 6 ay oturur sonra çıkmak zorunda
Kirayı düzgün ödemiyor demedim bende iyi okuyun yazdığımı :)Şu an ihtiyaç olduğu için düzenli kira ödemeyle bir ilgisi yok ki. Kirayı düzgün ödemiyor diye değil ihtiyacım var diye çıkmasını istiyorum .tayin isteyeceğiz kısmetse
Kiracı ile mahkemelik olursanız tabi ki önce kendi kiracınızı çıkarın denecektir. Bir de aileniz yaşıyorsa şu an o ev onların. Daha miras hakkı doğmamış. Önce sizin kiracinizin çıkması gerekir. Kiracı dava açarsa tapu kayıtlarından eviniz çıkar. Kimse de eviniz varken daha miras hakkı doğmamış evdeki kiraciyi çıkarabilirsiniz diye onay vermez.
Bu kadar uğraşacağınıza kira parası da alıyorsunuz. Ailenizin evindeki kiracının sözleşmesi bitene kadar başka eve niye çıkmıyorsunuz? Bari sözleşme bitimini bekleyin. Durumunuz da var. Diğer taraf mağdur olacak yok yere. Bana yapacağınız etik gelmedi hele de eviniz var iken.
ev sahibinin böyle bir hakkı yok ki kira kontrat sözleşmesinde ben şehrime döndüğümde evi boşaltırsın kuralı koyup noterde imzalamışlar mıEvlerin biri annesinin üstüne .O şehirde kendi adına bir tane ev gözüküyor.O memlekete gittiğinde kirada oturmayacagina göre kendi evindeki kiracıya ihtar çekecek oda mecbur boşaltacak mahkemeyede verse boşaltacak öyle on sene oturamaz.Ev sahibi kendi evinde oturamayacak kiracimi oturacak
Siz konuya çok yabancı kalmışsınız. Böyle bir imzaya gerek yok.ihtiyaç doğduğu an çıkar. Ne yani kendi evim dururken ben mi kiraya çıkayım?ev sahibinin böyle bir hakkı yok ki kira kontrat sözleşmesinde ben şehrime döndüğümde evi boşaltırsın kuralı koyup noterde imzalamışlar mı
ev sahibinin böyle bir hakkı yok ki kira kontrat sözleşmesinde ben şehrime döndüğümde evi boşaltırsın kuralı koyup noterde imzalamışlar mı
Siz konuya çok yabancı kalmışsınız. Böyle bir imzaya gerek yok.ihtiyaç doğduğu an çıkar. Ne yani kendi evim dururken ben mi kiraya çıkayım?
Siz konuya çok yabancı kalmışsınız. Böyle bir imzaya gerek yok.ihtiyaç doğduğu an çıkar. Ne yani kendi evim dururken ben mi kiraya çıkayım?
Tahliye için geçerli sebepler diye birsey var Kiracı o sehirde yaşamaya gelirse kendi adına başka evi yoksa oda geçerli bir sebeptir.Kirayı düzgün ödemiyor demedim bende iyi okuyun yazdığımı :)
siz ihtar gönderin hatta önce anne babanız konuşsun ılımlı yaklaşmazsa ihtar,Onda da çıkmazsa düzenli kira ödemiş sorunsuz kiracı 10 sene evinizi boşaltmaz.
Direkt mahkemelik olursak diye düşünmüşsünüz ya hani ılımlı yaklaşmayan kiracıyla mahkemelik olursunuz oda düzgün kira ödeyen kiracıysa mahkemeyi kazanır 10 sene boyuncada oturur.Taşınma vs onu bağlamaz bu sizin kendi sorununuz.
tahliye taahhütnamesi yapmış mı işte onu diyorum noter onaylı? bunlar olmadan olmaz sözleşmelere o maddeler eklense amennaTahliye için geçerli sebepler diye birsey var Kiracı o sehirde yaşamaya gelirse kendi adına başka evi yoksa oda geçerli bir sebeptir.
Ediyor birinin tapusu ailesinin üzerinde.Tamam da o ev de boş değil kiracı var. Mahkeme niye kendi kiracını çıkartmadın diye zorlayabilir mi?
Sonuçta illa ki bir kiracı çıkacak, iki kirayı da konu sahibi alıyor, ha biri ha öteki çıkmış farketmiyor ki?
Kadın oev sahibinin böyle bir hakkı yok ki kira kontrat sözleşmesinde ben şehrime döndüğümde evi boşaltırsın kuralı koyup noterde imzalamışlar mı
Tahliye için geçerli sebepler varken kiracinin tahahhudnamesi varmı yokmu aranmaz.tahliye taahhütnamesi yapmış mı işte onu diyorum noter onaylı? bunlar olmadan olmaz sözleşmelere o maddeler eklense amenna
Aynen bu kişi sadece kendi evi için ihtarname çekebilir.Ediyor birinin tapusu ailesinin üzerinde.
Diyelim ki konu sahibinin ailesi ihtar çekip(kiracı çıkmazsa) tahliye davası açtı mahkemede kızım oturacak diye konu sahibinin de evi olduğu ortaya çıktı tahliye davası reddedilebilir
Üstüme almak istemem. Dünyanın binbir hali var. Güvenceleri olsun ölene kadar.
Kanunen ikisi de hakkiniz
Kirasını kendiniz alıyormuşsunuz, şimdi o eve yerleşmeyi de planlıyorsunuz, nasıl onların güvencesi oluyor?Üstüme almak istemem. Dünyanın binbir hali var. Güvenceleri olsun ölene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?