- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.901
Kızlarrr Ben Geldimmmmmmmm
Çook Özledimm siziNe yapıyosunuzz bakalımm ?? Kimlerr Burdaaa
HahahahaEvett İnsanın aklı burdaa kalıyor Cidden.
Neyse Bugün benim yemek derdim yok.
Kocişim Gelmicek zaten Nöbetçi bugünn.. anca yarın sabah gelir:26::26:
saollllllllllllllllll fıstıgımmmmmm coooooooooooookkk teşekkur ederım yapıcammm bunuuugel berbaer yıyelımmmm sekerım mmm yalnız ben yapmadan canım kaldı tarıfee yaaaa hahhahah ne kadar açmısım heeee
edammmmmmmm hancekimmmmmmmmm bülbüllerimmmmmmm öpecemmm yanaciklarinizzzdannnn
ohhh ohhhhh sen rahatsın bugunnnnn walla benm esımın ole nobetlerı olmuyorr sabah 8 aksam 5 fıxxxsenın esın ne ıs yapıyor cnmm
Afiyet bal şeker olsun bitanemm ben sana cevap yazarken bile yapabilirsin yani o kadar çabuk olan bir tarif bu ve çokta hafif oluyor:)))Kolay gelsin bitanemm,ben yerleri siliim tozumuda alıp geliyorum hemmen
edammmmmmmm hancekimmmmmmmmm bülbüllerimmmmmmm öpecemmm yanaciklarinizzzdannnn
Hoşgeldin berayımmmm nasılsınnnn????Ben hem burdayım hemde temizlik yaparım:)))
Benimm Eşim Jandarma CanımMalum Askeriyede Nöbet Olayları ne yazık ki bitmiyorr
ooooooooooowwwwwwwww habibtemmmmm gelmişşşş kız seni napiiim ben tam çıkıcam dedim geldin bi daha böyle yapıcam başka türlü geleceğin yok vallahi..Nerelerdesin kuzzum seen??Gecede ben çıkmışım sen gelmişsin(((
berayimmmm yawrukusummmmmm yaw nerdesin ösledimmm bi güne gittin gelmek bilmedinnn
ahaaaannnndaaa geldiiiii bızımmmm çayyy sekerımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz hoşgeldınn bıtanem yaa nerdesın sennnnnnnn hayalımmmmmmmmm
hmmmm dogru tatlımmmm allah korusunnn onlarııııııııızorr gerçektenn
HahhahahaKuzumm vala hafta sonu eşim evdeydi. O yüzden giremedimm
Bugün Eşim Nöbetçi evde olmayınca son soluğu Burda aldımm
Bendee Çook özledimm senii
Aminn Canımm. Allahım Bütün Askerlerimizi Korusunn
hancekimmmbasin gectimiiiben dün yaptim temizligi sana kolay gelsinn minikkkusummm
edammmm yaw ben genellikle öglenciyimdir sabah cok erken kalkamammda..
Çok üzüldüm ya seni çok iyi anlarım çünkü benimde 4 düşük oldu sonra öğrendim pıhtılaşmayı ama benim adet günü test yapıyorum pozitif çıkıyor doktor hcg takibi yapıyor ve düşüyor daha kese görülmeden şimdi kafama takılan başka sorunlar var mı acaba duyduğum pıhtılaşma hastalarının kese falan görüldükten sonra düşük oluyor benimkiler neden bu şekilde acaba bilen var mı?İnşallah tez vakitte kucağımıza alırız yavrularımızı.