- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.661
Hicrann efecikin annesi hosgeldiiinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rosem os buldum noruyomHicrann efecikin annesi hosgeldiiinn
Cnim sukur iyiyim calisyorum sen nasilsin iyi misin efe nasil iyi mi ?Rosem os buldum noruyom
Sukur rosem bildigin gibi hersey.. efede iki gundur atesleniy bogazi kizarmis onun disinda iyi :)))Cnim sukur iyiyim calisyorum sen nasilsin iyi misin efe nasil iyi mi ?
Sukur rosem bildigin gibi hersey.. efede iki gundur atesleniy bogazi kizarmis onun disinda iyi :)))
Savul rosemAyy kiyamam cok gecmis olsun tam usutme havasi dikkat edin canim herkes ayni bun zamanlar
Savul rosem
Hayirli olsun rosem rabbim gonlune gore versin insB
Tup bebek merkezinden hormon tahliilleriiatediler reglimi bekliyorum bir adim attik bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin canim
Hayirli olsun rosem rabbim gonlune gore versin ins
Meraba kızlar adetimin ikinci günü yanı 22 nisanda menogon iğnesine başladım +femara hapını kullanmaya başladım iğneyi 3 gün vurulucem ve hapıda 7 gün içip cuma günü kontrole gidicem.
Femara yada menogon kullanıp hamile kalanlarınız varmı yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler canım araştırıyorum bakalım kullananbirilerini bulsam bilgi edinicem birazMalesef kullanmadım cnm bir bilgm yok
Hangi ilaç o öğrenebilir miyim benim kedimde çok tüy döküyo ama baya baya fazla döküyo çare arıyorum malesefİlaç veriyorum hergün yemeklerine kız deme öyle bide onun tüyü dökülse traştan eve gelemez yavrum dökülüyomu diye kontrol zaten o 1 saat taranmasıda:))))Benim genel kıyafetim siyahtır yani çok severim siyahı bana derlerki senin beslediğin kedi tüysüzmü derler ama o ilacı sayesinde 1 tane bile bulamazsın ne koltukta ne kıyafette