Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Eşimde aynen öyle söyledi sözüm parama geçer seni bidaha nerden bulcam ben zaten geç buldum çabuk kaybedemem diyo,ama söz seni dinleyeceğim silmeyeceğim haftaya cuma sözleştik ablalarla:)))

Ama izmire kesinlikle gitmeni tavsiye ederimm her şekilde midye,boyoz yemeni tavsiye ederim

hehehe ıyı yapmssın tatlımmm ama fazla yatmamak gerekmıs demekkı ozellıkle gunes keremı surmeden bunu ogrenmıs oldummm banaa ders oldu gerçektenn

hehehhehe aynen bıtanem cok saolll muhtesemmm olmuss ellerıne saglıkkk canımmmmm mmmmmmmm tadıda cok süper

Afiyet bal şeker olsun bitanemmm,aralarda evimi süpürdüm bilem ben çamaşırlarımıda astımm,hatta yenilerini bilem attım makinaya:)))
Ama hala gelen giden yok topik bize kaldı:))))

Afiyet bal şeker olsun bitanemmm,aralarda evimi süpürdüm bilem ben çamaşırlarımıda astımm,hatta yenilerini bilem attım makinaya:)))
Ama hala gelen giden yok topik bize kaldı:))))

aynenn balımmmm ya nereye gıttı bu kızlar anlamadımkkiiiiiiii alla alllaaa ya nekadar cabuksun ne ara yaptınnnn bukadar ısı sennnn sende cok hamaratmısın kuuzummmm tütüütütüütütü değmesinnnnnn kusumaa

Son düzenleme:

Hızlıyımdır:)))Atom karınca benim ikinci adım eşim öyle der :)))Pratikimdir her konuda:))Zaten evim temizdi cuma günü genel temizliğimi yapmıştım halıları falan silmiştim şimdi üzerinden geçtim sadece bi yerlerim bide toz almam kaldı bide akşama yemek:))))

ayyy ewet bende yemek yapıcammm dahaaaaaa kurabıyede canım cektıııııı amaaa

Kızlarrr Ben Geldimmmmmmmm
Çook Özledimm sizi Ne yapıyosunuzz bakalımm ?? Kimlerr Burdaaa

Kızlarrr Ben Geldimmmmmmmm
Çook Özledimm sizi Ne yapıyosunuzz bakalımm ?? Kimlerr Burdaaa

Hoşqeldinnnnnnnnn Beray ımmmmmmm hancekle ben varım bugun topıgımız bomboşşş kımsecıkler yokkkkk beklemekteyız canımmmm bı de sen geldın hadı hadı cogalıyoruz sankım

yaz bitanemmm nasıl oluyorr o ?

Hemmen bitanemm benimmm

100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1paket puding(ben çilekli pudingten yapıyorum enfes oluyor diğerleriye denemedim henüz ama sen evde hangisi varsa onunla yapabilirsin)
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un

Yapılışı:Tüm malzemeyi karıştırıyorsun unu yavaş yavaş ekle hamurun kıvamını yazamıyorum o sana zaten dur diyor çok güzel bir kıvam oluyor çok sert yapmamaya çalış,Yumuşak olsun hamur,Bunları yapmadan fırını 180 dereceye ayarla aç ısınsın fırın bu kurabiyenin püf noktası kurabiyelerin üzeri çatlayınca hemen fırından çıkar yoksa kıtır kıtır oluyo.En son fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri ele,içine şeker koymadığımız için az şekerli oluyo şeker koyuncada bisküvi gibi kıtır oluyor...

AFİYET OLSUNNN BİTANEMMMM

Çok üzüldüm ya seni çok iyi anlarım çünkü benimde 4 düşük oldu sonra öğrendim pıhtılaşmayı ama benim adet günü test yapıyorum pozitif çıkıyor doktor hcg takibi yapıyor ve düşüyor daha kese görülmeden şimdi kafama takılan başka sorunlar var mı acaba duyduğum pıhtılaşma hastalarının kese falan görüldükten sonra düşük oluyor benimkiler neden bu şekilde acaba bilen var mı?İnşallah tez vakitte kucağımıza alırız yavrularımızı.

Hoşgeldin berayımmmm nasılsınnnn????Ben hem burdayım hemde temizlik yaparım:)))

Hmm iyi iyi canım Ben işlerimi Çoktan bitirdim Sabahın 8'inden beri iş yapıyorum.
Bitti sonunda

Hoşqeldinnnnnnnnn Beray ımmmmmmm hancekle ben varım bugun topıgımız bomboşşş kımsecıkler yokkkkk beklemekteyız canımmmm bı de sen geldın hadı hadı cogalıyoruz sankım

Hoşbuldukk CanıM Benimm
Evet Topik Biraz Boş kalmış. Ben Giremiyorum 2 gündür eşim evde. Hafta sonları Çok zor oluyo girmem
Yavaş yavaş gelir kızlardaa. İş yapıyolardır belkii

saollllllllllllllllll fıstıgımmmmmm coooooooooooookkk teşekkur ederım yapıcammm bunuuu gel berbaer yıyelımmmm sekerım mmm yalnız ben yapmadan canım kaldı tarıfee yaaaa hahhahah ne kadar açmısım heeee

olabılır tatlımmmm sımdı bız işe koyuluruz onlar gelirler malum aksam oluyor yemek yapma faslı baslayacak bıde canımmm kurabıye cekıyor onuda yapıcammm ama tabı benım aklım yıne burda ben burdayımm cıkmamm

Hahahaha Evett İnsanın aklı burdaa kalıyor Cidden.
Neyse Bugün benim yemek derdim yok.
Kocişim Gelmicek zaten Nöbetçi bugünn.. anca yarın sabah gelir:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…