- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.881
ayyyyyyyyy canım Allah korumus walllahıııı cok dıkkat edımesı gereken husus bunlar aman sakın bıdaha cıkımmm deme bosver sen yanacagına paran yansın para bulunur ama can bulunmaz bıtanem kendını dusuun herzaman bosverrr bıtanemmmmm bak sımdı uzuldmm allah korumus gercektennnnhayır sımdı ben ızın vermıyrum sılemesssınnn camıııı he izmr knusuna gelınce hıc ızmıre gıtmedım tatlım aslında oraya da gıtmek ısıyorum gezmek amaclı ama senın dedıgın gıbı herkes oyle dıyor hıc nem yokmus ne guzel ya walla antalyada kı nemden nefes alamayacam sanmıstım ılk gıttıgımde sankı kendımı saunada sandım bukadar olur dedım bıde aptallıkk dız boyuymus yaa gıttım dırek bıkınılerı gıydımm gunes kremı falan surmedennn dırek yatmısım şejlonglara walla oyle bı yakmıskı benııı o gunes analatammm rengım kırmızı olmus derılerım sankı uzerıme sıcak su dokulmus gıbı su tyoplamıstı ve 3 gun dsarı cıkmamıstım otelde yattım soguk klımanın karsıdna hep esım yemek almaya gıderdı cunku gunesten ıgrenmıstım artık cok kotuydu yaaaa
İşte bak havanın ne kadar kötü olabileceğini anlatsam anlayamazdın belki birebir canlı olarak yaşamışsın,ama keşke krem sürseydin bitanemm yaaa geçmiş olsun,buranın güzeşi fena yakar adamı,eşim beni ikna edemedi balayı için Antalyayı ben kuşadasını istedim oraya gittik sağolsun,mükemmeldi ama tabii beni denize sokmadı o zaman burası senin sevdiğin denizden değil git git bitmiyo dedi bende senin hesap yatıp güneşlenmiştim:))))
Kızlar gelene kadar keyif kahvelerimizi içelim bariiiEki Görüntüle 635834
hehehhehe aynen bıtanem cok saolll muhtesemmm olmuss ellerıne saglıkkk canımmmmmmmmmmmmm tadıda cok süper
Afiyet bal şeker olsun bitanemmm,aralarda evimi süpürdüm bilem ben çamaşırlarımıda astımm,hatta yenilerini bilem attım makinaya:)))
Ama hala gelen giden yok topik bize kaldı:))))
aynenn balımmmm ya nereye gıttı bu kızlar anlamadımkkiiiiiiiialla alllaaa ya nekadar cabuksun ne ara yaptınnnn bukadar ısı sennnn sende cok hamaratmısın kuuzummmm tütüütütüütütü değmesinnnnnn kusumaa
Hızlıyımdır:)))Atom karınca benim ikinci adım eşim öyle der :)))Pratikimdir her konuda:))Zaten evim temizdi cuma günü genel temizliğimi yapmıştım halıları falan silmiştim şimdi üzerinden geçtim sadece bi yerlerim bide toz almam kaldı bide akşama yemek:))))
un kurabıyesı yapıcammm canımmmmm ne dersınnn varmı bıldıgın farklı bıseylerr=?
Pudingli kurabiye yazmıştımya bitanemm ben o aynı un kurabiyesi gibi oluyor ve yapması pişmesi 15 dakika
istersen yazayım tarifini
Kızlarrr Ben Geldimmmmmmmm
Çook Özledimm siziNe yapıyosunuzz bakalımm ?? Kimlerr Burdaaa
Kızlarrr Ben Geldimmmmmmmm
Çook Özledimm siziNe yapıyosunuzz bakalımm ?? Kimlerr Burdaaa
yaz bitanemmm nasıl oluyorr o ?
kuzum benim bence önce bi doktora git bak reglinde düzensizlesmiss dedigin gibi kist varmi bi ona baksin pko varmi bi ona baksin doktor..hormonlar cok önemli bi hormon testi yapsinn.aama sen bi yildir olmuyo de yoksa cogu doktor git bi sene dolunca gel der..
kuzum benim ben son üc yilda 5 hamileligim 6 bebek kaybim oldu malesef5 hafta önce ikizlerimi kaybettimm.tek sorun kan pihtilasmasi cikti.ignesini hapini aliyorum yine kaybediyorum.doktorlar deniyeceksin diyo.simdi martaa tekrar bi bagisikliga ne baktiracammm bendeki durumlarda böyle
Hoşgeldin berayımmmm nasılsınnnn????Ben hem burdayım hemde temizlik yaparım:)))
Hoşqeldinnnnnnnnn Beray ımmmmmmm hancekle ben varım bugun topıgımız bomboşşşkımsecıkler yokkkkk beklemekteyız canımmmm bı de sen geldın hadı hadı cogalıyoruz sankım
Hemmen bitanemm benimmm
100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1paket puding(ben çilekli pudingten yapıyorum enfes oluyor diğerleriye denemedim henüz ama sen evde hangisi varsa onunla yapabilirsin)
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Yapılışı:Tüm malzemeyi karıştırıyorsun unu yavaş yavaş ekle hamurun kıvamını yazamıyorum o sana zaten dur diyor çok güzel bir kıvam oluyor çok sert yapmamaya çalış,Yumuşak olsun hamur,Bunları yapmadan fırını 180 dereceye ayarla aç ısınsın fırın bu kurabiyenin püf noktası kurabiyelerin üzeri çatlayınca hemen fırından çıkar yoksa kıtır kıtır oluyo.En son fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri ele,içine şeker koymadığımız için az şekerli oluyo şeker koyuncada bisküvi gibi kıtır oluyor...
AFİYET OLSUNNN BİTANEMMMM
Hmm iyi iyi canımBen işlerimi Çoktan bitirdim Sabahın 8'inden beri iş yapıyorum.
Bitti sonunda
Hoşbuldukk CanıM Benimm
Evet Topik Biraz Boş kalmış. Ben Giremiyorum 2 gündür eşim evde. Hafta sonları Çok zor oluyo girmem
Yavaş yavaş gelir kızlardaa. İş yapıyolardır belkii
olabılır tatlımmmm sımdı bız işe koyuluruz onlar gelirler malum aksam oluyor yemek yapma faslı baslayacak bıde canımmm kurabıye cekıyor onuda yapıcammm ama tabı benım aklım yıne burda ben burdayımm cıkmamm