Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben kurabıye yapıcammm tatlımmm ellerım hamurlu olucakk cvp yazamayablırım gelıcemmm tekrar acık zaten kk

kusum benimmyaw calismayinca böyle düzenimiz bozuluyo calismakta bu yönden iyi bi düzen oluyo erken kalkiyosun..doru benimde basim agriyo birazz

selam kızlar nasılsınız bakalım cumadan beri,

yaaaaa ne kadar çok sayfa ilerlemişsiniz sabahtan beri oku oku bitiremedim :)))
ama okumadan da şimdiye gelmek istemedim, iyikide okumuşum çok güzel bir kurabiye tarifi öğrendim, hemen denemek istiyorum :)))

beni kimse merak etmemiş ama ben yine söyliyeyim bat ım 17 şubattı fakat dayanamadı benim kırmızılar 16sında daha geldiler yani bugün 3.günüm adetimin, klomen kullanıcam bu ay, soğan kürüne başlıcam birde ovulasyon testi alıcam inşallah bu ay rabbim yardımcımız olsun inşallah bebeğimizi tuttururuz ne diyeyim,
yasakhayalim nasılsın tatlım, özledim hepinizi yazışmaları , vallah bağımlılık yapıyor burası kızlar yaa...

canommm ben dün seni sordumm kuzum benim görmemissin amayaw göremeyince merak ediyorum valla.alistim iyice sizleree

masalalh kirmizilar gününde gelmis sayilirrklomenle cok hamile kalan var inslaalh darisi basinaa

yaw topik masalalh cok canlandi cok yeni gelen kizlar var bereket geldi topigee

Son düzenleme:

:82::78::78::80::92::92::92::89::89::93::93::93::103::115::112:

Yasagim dr gittim dusundugum gibi birsey yok dedi. tam regl olamadiysan adet sokturucu verdi. onu icmeyip sogan kuru fln mi yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…