- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.881
ayyyyyyyyy canım Allah korumus walllahıııı cok dıkkat edımesı gereken husus bunlar aman sakın bıdaha cıkımmm deme bosver sen yanacagına paran yansın para bulunur ama can bulunmaz bıtanem kendını dusuun herzaman bosverrr bıtanemmmmm bak sımdı uzuldmm allah korumus gercektennnn hayır sımdı ben ızın vermıyrum sılemesssınnn camıııı he izmr knusuna gelınce hıc ızmıre gıtmedım tatlım aslında oraya da gıtmek ısıyorum gezmek amaclı ama senın dedıgın gıbı herkes oyle dıyor hıc nem yokmus ne guzel ya walla antalyada kı nemden nefes alamayacam sanmıstım ılk gıttıgımde sankı kendımı saunada sandım bukadar olur dedım bıde aptallıkk dız boyuymus yaa gıttım dırek bıkınılerı gıydımm gunes kremı falan surmedennn dırek yatmısım şejlonglara walla oyle bı yakmıskı benııı o gunes analatammm rengım kırmızı olmus derılerım sankı uzerıme sıcak su dokulmus gıbı su tyoplamıstı ve 3 gun dsarı cıkmamıstım otelde yattım soguk klımanın karsıdna hep esım yemek almaya gıderdı cunku gunesten ıgrenmıstım artık cok kotuydu yaaaa
Eşimde aynen öyle söyledi sözüm parama geçer seni bidaha nerden bulcam ben zaten geç buldum çabuk kaybedemem diyo,ama söz seni dinleyeceğim silmeyeceğim haftaya cuma sözleştik ablalarla:)))
Ama izmire kesinlikle gitmeni tavsiye ederimm her şekilde midye,boyoz yemeni tavsiye ederim