- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.308
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.861
gunaydınnnn fıstıgımm :!6: hg
aynen oleymıs canımmm ya bende duydugumda soka gırdım dun aksammm ahahahha yasakhayalım saolsunnn
Edaaaaam nasılsın bitanemmm
Demek öyle canıM....ben de çook şaşırdım ilk başta...:26::26:haDİ bakalım görürsünüz inşllh faydasını......
paylaş burda en kısa zamanda güzel haberlerini İNŞLLH....
sanada günaydın fıstıkımnasılsın yavvv sen duymadınmı bu silkeleme işini
BAK ÖĞRENMİŞ OLDUK VALLA bu kkdançook şeyler öğrendim ben yabebegım duymustumda ama sadece duydum yanı yontremını bılmıyordum hahhahahahhaa
İyiyim bitanemm şükür,çay keyfi yapıyorum buyrun hep beraber olsunEki Görüntüle 635646
Yazdım sana ama görmedin galiba bitanemm benimmm,sen nasılsın???
BAK ÖĞRENMİŞ OLDUK VALLA bu kkdançook şeyler öğrendim ben ya
gördümmm bitanem gördümmm görmemmiiiiiiiohhh ohhhh çay keyfii heeeeee wallla kalp kalbe karsıdır bende ıcıyorummm tatlımmm teşekkur ederımm dusunmen yeterliiii canbosummmm
Afiyet bal şeker olsun bitanemmm benimmm,ya yasağımla karşılaşamadık bi türlü dün geceben çıkmışım o gelmiş((
hmmm dogurdur tatlımm dun topıkte bı ıkımız vardık baska kımsecıkler yoktu bıraz muabbetler ettıkk guldurdu benııı bayaa saolsun canımm benımyaaoyle muabbet edelım derken saat 2 ye gelmıs sonra ben de cıktım o da cıktı bıtanemmm ama gelır o bırazdan merak etme
Maalum pazartesi bitanemm bugün temizlik yapıcam,birsürü ütüm var,ooooow sayarken çoğaldı kafamda işler bari makinaya çamaşırları atiim hava mükemmel yine bugün.Dünki gibi yağmaz inşallah sonunda:)))))
Dünde nişana giderken arabada güneşten yanmıştım dönüştede soğumuştu hava epey ve şiddetli yağmur başlamıştı:)))
.Böyle havaları seviyorum çamaşırlar hemen kuruyor:)))
aynen canım yaaa hava sıcakken mukemmelll oluyor bızım burda hava cok ıgrenc yaa kapalı guneş meydanda yok karabulutlar cokmus yagacak gıbı ınsanın ıcı sıkılıyor havayı bole gorunce uykum gelıyorr ama hava guneslı oldugu zaman benı kımse tutamazwlla temızlık yapmakkk için can atıyorumm hahaha sen nerdeydın balım antalyadamıydınnnn ??
Evet bitanemmm,Antalyadayım hava yaz gibi nasılda sıcak çamaşır askılarını sileyim diye çıktım yakıyor güneş maşallah.Makinaya çamaşırlarımıda attım onlar çıkana kadar burdayım çıksın asayım temizliğe başlarım artıkın:)))Güneşli havalarda bende aynen senin gibi oluyorum her yeri temizleyesim geliyor:)))Camlarıda silsemmi acaba eşimin haberi olmadan:)))
kendıını okadar yorma bıtanem uzanmaaa allah korusurunn bişeyyy tatlımmm kendını dusun bosverrronları sonradan yaparsın benceeee off ya hava burdada ole guzel olsaa antalyaynınnn sıcaklıgını cok ıyı bılıyorum 2011 25 temmuzda ordaydım sekerımm balayına gemıstık esımle alanya ya Gypsophila Holiday Village otel de kalmıstık amaaa cok güzeldiiii cok da sıcaktı hep yanmıstımmm guneste kalmaktannn
Ne yalan söyleyeyim yazını sevmiyorum nemi bitiriyor insanı ben yazları 15-20 günlüğüne kayınvalideme kaçarım onlar izmirde havası mükemmel burayla derece aynı ama nem yok orada eseni hissediyorsun en azından burada esse bile sıcak esiyor bunaltıyr insanı hep klimanın altıda tıkıyor heryerimi:))Ben kış doğumlu olduğum için bu zamanları çok seviyorum yazları sevmem pek:))))
Alanyayı hele hiç sevmem hem insanından hemde denizinden dolayı:))Kumlu denize giremiyorumda o yüzden..Ayy bende amma şey sevmiyormuşum:)))
Eve ilk taşındığımız zamanlardı hava yine böyleydi silivereyim camları dedim eşimede sen bez ver bana ben sileyim dedim tamam dediydi ben ne güzel siliyordum oda bana bez veriyordu derken camın açılan tarafınından tutmuşum farkında olmadan pancere bir anda kapanır gibi oldu eşim tutmasa uçmuştum aşağıya o gün bugündür sildirmez bana cam 1-2 ayda bir 2 tane abla var onlar gelirler silerler camları dip tırnak temizleyip giderler sağolsunlar...
ayyyyyyyyy canım Allah korumus walllahıııı cok dıkkat edımesı gereken husus bunlar aman sakın bıdaha cıkımmm deme bosver sen yanacagına paran yansın para bulunur ama can bulunmaz bıtanem kendını dusuun herzaman bosverrr bıtanemmmmm bak sımdı uzuldmm allah korumus gercektennnnhayır sımdı ben ızın vermıyrum sılemesssınnn camıııı he izmr knusuna gelınce hıc ızmıre gıtmedım tatlım aslında oraya da gıtmek ısıyorum gezmek amaclı ama senın dedıgın gıbı herkes oyle dıyor hıc nem yokmus ne guzel ya walla antalyada kı nemden nefes alamayacam sanmıstım ılk gıttıgımde sankı kendımı saunada sandım bukadar olur dedım bıde aptallıkk dız boyuymus yaa gıttım dırek bıkınılerı gıydımm gunes kremı falan surmedennn dırek yatmısım şejlonglara walla oyle bı yakmıskı benııı o gunes analatammm rengım kırmızı olmus derılerım sankı uzerıme sıcak su dokulmus gıbı su tyoplamıstı ve 3 gun dsarı cıkmamıstım otelde yattım soguk klımanın karsıdna hep esım yemek almaya gıderdı cunku gunesten ıgrenmıstım artık cok kotuydu yaaaa