Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yasagim dr gittim dusundugum gibi birsey yok dedi. tam regl olamadiysan adet sokturucu verdi. onu icmeyip sogan kuru fln mi yapsam

simdi anladimm mersahim benimm

kuzum benim söktürücüyü kullanma bence sogan kürüne basla hemen insallah dogal yoldan sökülür reglinn..

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm fıstıklarımmm tadı cokkk guzelll olmuss buyrun gelinnnn hepberaber yıyelımmmmm
dayanamayıp sıcak yedımmmm agzım yandııı hahhha

İyiyim bitanemm şükür,çay keyfi yapıyorum buyrun hep beraber olsunEki Görüntüle 635646

Yazdım sana ama görmedin galiba bitanemm benimmm,sen nasılsın???

ooohh hancekim gene yapmışınnn güzelliğiniii bu yorgunluğuma nassıl iyi geldi anlatamamm ellerin dert gömesin arkadaşımmm

ooohh hancekim gene yapmışınnn güzelliğiniii bu yorgunluğuma nassıl iyi geldi anlatamamm ellerin dert gömesin arkadaşımmm

Afiyet bal şeker olsunn bitanemmm,şimdi kahve yapmaya kalkıyordum sabah edaaaaamla içtik sizler gelene kadar şimdi hepimiz toplanmışken(eksiklerimiz var tabiiki))yapiim yorgunluk kahvelerimizi

hancekimm eline sağlık un kurabiyesi mi buu üstte yazmıştın yapcem dieee

ilhannazimm ben cayi bile görmemistimm kacirmisimmhancekimm eline saglikkkkkkkkkkkkkk

eskileri okumadan rahat edemiorum yasakımmm :122::122::122::126::126::126:

kızlaarrrr ektimm çiçekciklerimmiii çok mutluyum çokkk hiç çiçeğim yoktu evdeee hep hevesim vardı ama işten fırsat bulamadım dı çok şükür artık 1 tane çiçiğm varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…