- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.921
ben kurabıye yapıcammm tatlımmm ellerım hamurlu olucakk cvp yazamayablırım gelıcemmm tekrar acık zaten kk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla ne yalan soleyım bende aynenn senın gıbıyım aama dun aksam dan bugun erken kalakcagım dıye kendı kendıme soz verdıım oglende kalkınca olmuyorrr hemen aksam oluyor malum havalarda bozuk aynı gece gıbı oluyor evv hem ev ısını de erken kalktııgımız zaman erken bıtıyoruz burda olmaya cok zaman oluyor ama gec oldugu zazaman ısler farklı oluyor bugun erken kalktım hem basım dda agrıyor gec kalktıgım zaman suan bısey yok ama kuşşşş gıbıyıımmm kanatlarım eksikk bitekcikkkk ahahhahahahhaha
ben kurabıye yapıcammm tatlımmm ellerım hamurlu olucakk cvp yazamayablırım gelıcemmm tekrar acık zaten kk
tamammmhancekiminmi kurabiyesinndennyap cabukta yapiliyo cok pratikk sonucu yaz
Kızlar bebek falan yok 0.100 çıktı ((
Eeeee o gün 6 küsür çıkmıştı onu nasıl açıklıyorlar peki bitanemmm???
yaptımmmm balımmm fırına atıverdım sonradan da yıne burdayım hahaha
sımdı bıde corbadan baslım yemege
Rahimde tutunamıyomuş o yüzden hcg düşermiş
Yorumlarını bekliyorum bebişimmmm nasıl olduğuna dair
Nasıl yapılıo o?
selam kızlar nasılsınız bakalım cumadan beri,
yaaaaa ne kadar çok sayfa ilerlemişsiniz sabahtan beri oku oku bitiremedim :)))
ama okumadan da şimdiye gelmek istemedim, iyikide okumuşum çok güzel bir kurabiye tarifi öğrendim, hemen denemek istiyorum :)))
beni kimse merak etmemiş ama ben yine söyliyeyim bat ım 17 şubattı fakat dayanamadı benim kırmızılar 16sında daha geldiler yani bugün 3.günüm adetimin, klomen kullanıcam bu ay, soğan kürüne başlıcam birde ovulasyon testi alıcam inşallah bu ay rabbim yardımcımız olsun inşallah bebeğimizi tuttururuz ne diyeyim,
yasakhayalim nasılsın tatlım, özledim hepinizi yazışmaları , vallah bağımlılık yapıyor burası kızlar yaa...
Banada yasakhayalim vermişti tarifini istersen o daha güzel anlatıyor yasağım tarif etsin sanırım oda yemek yemeye gitmiş gelir şimdi okursa hemen yazar tarifi herkezi teşvik eden kendisidir,ve bu sayede hamile kalan arkadaşlar çok
Rahimde tutunamıyomuş o yüzden hcg düşermiş