Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar bu arada ben ovülasyon testimi yapmaya ardından da yemeğin hazırlık kısmıyla uğraşmaya gidiyorum siz yazın ara ara gelip okuyacağım ben.5-10 dakkada bir gelirimmm

hadi yap bakalimmm testiniibende yemek icin cikacam simdikkk

Son düzenleme:
bu arada şu hırsızlık olayı teşebbüsü ile ilgili de çok geçmiş olsun canım, Allah düşmanıma vermesin çok korkarım o olaydan...

kızlar bu arada ben ovülasyon testimi yapmaya ardından da yemeğin hazırlık kısmıyla uğraşmaya gidiyorum siz yazın ara ara gelip okuyacağım ben.5-10 dakkada bir gelirimmm

nikiyy hoşgeldin canım?nasılsın?gittin mi doktora?

saqol pazartesim bende oyle vala su anda elımde levyeyle beklıyom :d qelırse kafasını patlatcam
:) sen çok yaşa emı pazartesim biz kadınlar 10 parmaqımızda 10 parmak ha .D
he nıkıyım da bana hosqeldın dımedın . ayrıca doktor u napdın ?

apartmanmi evinizzzz:44:tek katli evmi.yani karsida yada yanda komsu yokmuu:44:

apartman çarşının qöbeqinde konyada 5 kat da aptmanda bi 1. katta oturan var işte son kattada ben oturuyorum ynımda daıre yok teklı . ya bu cevrede oyle olaylar olması ımkansız herkez sasırıyor nasıl olur dıye . dun polıslerde oyle dıdı . aama eşimle benım şansıma buda artık . bir tane ev bulmus bakalım esım yarın qıdıp bakacaz.

allaallaal nasida cesaret etmissyazik esinde nekadar iyi hemen evide bulmusssinslalah begenirsinizde cikarsiniz burdannn

dyom ya quzum eşimin eşi benzeri yokdur . bitane o asla uzulmeme dayanamaz quzummm benım ya :) çok özledım qene daha sabah qordum ama neyse yarın qelecek ıns

canim benimm..inslalah rabbim sizi bidaha ayirmazz..karabibberimm allaha emanet ol bitanemmmmm.

kendine iyi bakkkk....yemekten sonra gelirim insalalhhh

canim benimm..inslalah rabbim sizi bidaha ayirmazz..karabibberimm allaha emanet ol bitanemmmmm.

kendine iyi bakkkk....yemekten sonra gelirim insalalhhh

sende kendıne ıyı bak canım benım rabbime emanetsn . afiyet bal şeker olsun inş . beklerim canım inş . kocam var buqun bıraz zor qırerım ama qırersemde konusuruz :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…