- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
kızlar bu arada ben ovülasyon testimi yapmaya ardından da yemeğin hazırlık kısmıyla uğraşmaya gidiyorum siz yazın ara ara gelip okuyacağım ben.5-10 dakkada bir gelirimmm
Yasak hayalım kapıya vurdular gene ya :'( offff kafayı yıycemçok korkuyorum ya
bu arada şu hırsızlık olayı teşebbüsü ile ilgili de çok geçmiş olsun canım, Allah düşmanıma vermesin çok korkarım o olaydan...
kızlar bu arada ben ovülasyon testimi yapmaya ardından da yemeğin hazırlık kısmıyla uğraşmaya gidiyorum siz yazın ara ara gelip okuyacağım ben.5-10 dakkada bir gelirimmm
nikiyy hoşgeldin canım?nasılsın?gittin mi doktora?
karabbiberimm canim kokmaherhalde kapiya vurcak kadar salak degildirrrr mesala kapinin bulundugu yerdeki lambayi acik birak sürekli evde birileri var diye yanasamaz bileee
yok kapıyı açmak ıcın vuruyor . heralde salak deqıl . acık zaten ya evın tum lambalarını yakdım
apartmanmi evinizzzz:44:tek katli evmi.yani karsida yada yanda komsu yokmuu:44:
apartmanmi evinizzzz:44:tek katli evmi.yani karsida yada yanda komsu yokmuu:44:
karabiberim bide canim ayetel kürsiyi oku bol bol..korkuya karsi co ketkili bi duaaa.icin ferahlarr
apartman çarşının qöbeqinde konyada 5 kat da aptmanda bi 1. katta oturan var işte son kattada ben oturuyorumynımda daıre yok teklı . ya bu cevrede oyle olaylar olması ımkansız herkez sasırıyor nasıl olur dıye . dun polıslerde oyle dıdı . aama eşimle benım şansıma buda artık . bir tane ev bulmus bakalım esım yarın qıdıp bakacaz.
allaallaal nasida cesaret etmissyazik esinde nekadar iyi hemen evide bulmusss inslalah begenirsinizde cikarsiniz burdannn
dyom ya quzum eşimin eşi benzeri yokdur . bitane o asla uzulmeme dayanamaz quzummm benım ya :) çok özledım qenedaha sabah qordum ama neyse yarın qelecek ıns
iyi akşamlar herkese
canim benimm..inslalah rabbim sizi bidaha ayirmazz..karabibberimm allaha emanet ol bitanemmmmm.
kendine iyi bakkkk....yemekten sonra gelirim insalalhhh
Eşim qeliyormuşşşşşşşşşşşşşşşşş :) oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy :) valla fenada korkuyordum harika oldu :) :'(
hoşgeldin kuzum iyiki geri döndün
hoşqeldın nuarinim nasılsn bakalım iyisindir inşallah canım benm
sagol caney iyiyim şükür sende iyisin kocisın gelmiş gözün aydın