Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasak hayal biz hiç korunmadık:KK19: korunmak nedir bilmeyiz bile:KK1: ama olmadımı olmuyo işte:KK53:
:KK53:

valla iyi etmisiniz melekimm benimm:KK6:ya bide korunsaydin derdini ögrenemeyecektinn:26:.....ya ben tam 5 yil korundum basama gelecekleri bilmeden ..ne güzel korunmasaydim derdimi önceden ögrenirdimm

evet canım çok ahklısın katılıyorum size, bende aynı senin gbi düşünüyorummmmmm :)))))
her eve bebek lağzımmmmmmmm , evimizin yuvamızın neşesi olacak olacakalr inşallah :)))

yaaaaa benim mesai bitti siz toplandınız olmuyo böyle ki şimdi, neyse siz yazışın ben yarın sabah okurum artık canlarım, öpüldünüz hepiniz yarın görüşürüz, k.i.b. kızlarrr :))))

canommm cikiyomusunnn:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:bende öpüyorumm iyi aksamlar canim benimm:KK54::KK54::KK54::KK54:

ayyy kıslar amma çok konuşmuşsunuz anca bitidim okumayı:KK16:

yasakhayalimm
pazartesimmmm
marsahımmm
nıkıymmmm
kızlar çok özür dılerım qerçekten çok psikolojim bozuktu ondan ayrılmaya karar vermısdım ama size o kadar alışmışım kı yapamadım dun qelecekdm normalde ama evıme hırsız qırmeye calısmıs psıkolojım ıyıce bozulmus sımdı yazdıklarınızı okudum ve arkadaslarımı yoldaşlarımı yarı yolda bırakmak bana yakışmaz o yüzden döndümn aama şimdi çıkmak zorundayım sohbetim var oraya qideceğim akşam qörüşürüz inş hepinizi çokkk seviyorum ve çok özledim :KK16: ayrıca çalışmalara başladım inş rabbimin izniyle en kısa sürede qüzel haberlerimi veririm ve topiğimizin ilk anne adayı olurum :) :KK16:

tekrardan hoşgeldin canım, zaten geleceğini biliyordum. biz seni çok sevdik bir arada olup konuşsak iyi gelir, zarar gelmez:KK34:

Yasagim hayalim benim merakta kaldin diye soyleyeyim dedim. Sonucu ogrendim yok mus bebis:KK43:( nazlaniyo teyzesi bizim bebis bu ayda gelmedi. tam kan vermistim bide bazilari iyi degil acaba neden moralim bozuldu. yarin kadin doguma giderim belki hala regl olmadim

hayırlısı olsun canım, inşallah bir sonraki aya güzel haberler gelir, ya da ne zaman hakkınızda hayırlı olacaksa:KK6:

bende 7 yıldır bekliyoruuummmm bebeğimi.... aallahımm yardım hayırlısı ile nasiiipppppppp et yarabbim ;D

hoşgeldin canım sende:KK16:
dualarına aminnn diyorum

bende 8 aydır denıyorum olmuyo olmuyo beklemek oyle zor kı adet gunum yaklastı zaman hamıle deılsem bı an once olsunda kurtulum dıyorum ama o kırmızıyı gorunce oluyorum:KK43: sorunda yok bebekte yok allahım ısteyen herkses versın amınn

:KK16:hoşgeldin canım sende

Pazartesiimmmm ben geldimmmm guzummmmmmm :) sende hosğeldın

:KK52::KK52::KK52::KK52:geldiiimmm

CANOmm hosqeldınız topıqımıze canım dıyerek baslayalım selamunaleykum.

sıkı sıkı sarılmam mı canommm hiçç o benımmm sonsuzum herbişeyımmmm herbıseyom :) almam zaten almaya kalkdıqım zaman kızlar bana tekrardan quc verıyorlar bende vazqecıverıyorum :)

hoşbuldum canım dünden beri bende katıldım topiğe sağolsun herkes kabul etti, çok cansınız hepiniz,
en iyisini yapıyosun kuzumm , sakın alma burda hepimiz sırasıyla doğum hikayelerimiz anlatıcaz inşallah....
hepimiz destek olucak birbirimize inşallah :)))
neyse kızlar kaçtım ben görüşürüz yarın öpüldünüzzzzz muckkk :KK54: :KK54:

valla iyi etmisiniz melekimm benimm:KK6:ya bide korunsaydin derdini ögrenemeyecektinn:26:.....ya ben tam 5 yil korundum basama gelecekleri bilmeden ..ne güzel korunmasaydim derdimi önceden ögrenirdimm

evet doğru aslında yaş geçmeden müdahale etmek iyi....:KK49:
sen kaç yaşındaydın senin yaşında çoook değildi sanırım:44:

ayyy kıslar amma çok konuşmuşsunuz anca bitidim okumayı:KK16:

tekrardan hoşgeldin canım, zaten geleceğini biliyordum. biz seni çok sevdik bir arada olup konuşsak iyi gelir, zarar gelmez:KK34:

hayırlısı olsun canım, inşallah bir sonraki aya güzel haberler gelir, ya da ne zaman hakkınızda hayırlı olacaksa:KK6:

hoşgeldin canım sende:KK16:
dualarına aminnn diyorum

:KK16:hoşgeldin canım sende

:KK52::KK52::KK52::KK52:geldiiimmm

sonunda :KK70:
aynen valla bende o0yle sabah oku oku bıtıremedım :KK70: uzak kalmamak qerekıyormus :) bende szı cok sevdım bırtanemmmm

hoşbuldum canım dünden beri bende katıldım topiğe sağolsun herkes kabul etti, çok cansınız hepiniz,
en iyisini yapıyosun kuzumm , sakın alma burda hepimiz sırasıyla doğum hikayelerimiz anlatıcaz inşallah....
hepimiz destek olucak birbirimize inşallah :)))
neyse kızlar kaçtım ben görüşürüz yarın öpüldünüzzzzz muckkk :KK54: :KK54:

bizm topik qbi topik yokdur heralde kım qelse baqrımıza basarız ınsan ayrımı yapmayız asla :KK70: sonucda hepımızın mucadelesı bır .

Kızlar bu gün iş yerinde yoğun, yorucu ve stresli geçti günüm eve geldiğimde sinirden ağlamak üzereydim(işle alakalı)
bi yandan da hasta oluyroum git gide, geniz akıntısı ve yanması başladı. bu benim için hiç hayra alamet değil..
başım gözlerim ağrıdan ölüyo...
ama daha kalkıp yemek hazırlamam lazım eşim gelmeden ve bide gidip ovü testimi yapmam da lazım...
ay hiç bitmez mi bu kadınların çilesi????

Kızlar bu gün iş yerinde yoğun, yorucu ve stresli geçti günüm eve geldiğimde sinirden ağlamak üzereydim(işle alakalı)
bi yandan da hasta oluyroum git gide, geniz akıntısı ve yanması başladı. bu benim için hiç hayra alamet değil..
ama daha kalkıp yemek hazırlamam lazım eşim gelmeden ve bide gidip ovü testimi yapmam da lazım...

pazartesım kadınların ısı bıtmez ben cıkıyorum qelecem yarım saate . kolay qelsın sanada . qeçmıs olsun bırtanem ayrıcada

canım nekadarlık evlisin

kızlar bu arada ben ovülasyon testimi yapmaya ardından da yemeğin hazırlık kısmıyla uğraşmaya gidiyorum siz yazın ara ara gelip okuyacağım ben.5-10 dakkada bir gelirimmm:KK55:

doktora gitmedinizmi canım ona göre tedavi uygulardınız
inş çook beklemezsin bebişini.........:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ben iki kere gittim doktor herşeyin normal olduğunu söylüyor.bir yıl dolmadan da boşuna eşine spern testi falan yaptırıp daha çok strese sokma dedi, haklı da bence keşke paşamı hiç uğraştırmadan baba yapabilsem:KK43:
yani bu ay itibariyle 3-4 ay veriyoruz kendimize relax bi şekilde sadece yumurtlama günümü takip ederek deneme yapacağız olmazsa ikimzde çok strese gireceğiz gibi görünüyor...

canım ben iki kere gittim doktor herşeyin normal olduğunu söylüyor.bir yıl dolmadan da boşuna eşine spern testi falan yaptırıp daha çok strese sokma dedi, haklı da bence keşke paşamı hiç uğraştırmadan baba yapabilsem:KK43:
yani bu ay itibariyle 3-4 ay veriyoruz kendimize relax bi şekilde sadece yumurtlama günümü takip ederek deneme yapacağız olmazsa ikimzde çok strese gireceğiz gibi görünüyor...

,inş canım çook uğraşmazsınız bu uğurda....hemen gelir bebişiniz:emir_bebek:...
inş.. hepimiz burda sırayla hamilelik müjdelerimizi veriririz:KK49::KK49::KK49:

Son düzenleme:
X