- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.999
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
dün qeldi sabah tekrar qitmişti yarın döncekdı ondada işi erken bıtmıs qelıyormus
iyi olmus kuzum benim eşimde çok geç geliyor ve erken gidiyor böyle bile zor
senı qayet ıyı anlayabılıyorum canım benım . kocam yokken hıc bır sey ypaaasım qelmıyor valla :'( çok keyıfsız ve mutsuz oluyorum ama evımın ıcnde mahmutum dıye seslendım mı hemen yanıma qeldıqı an var ya o anın mutluluqu anlatılmaz rabbim kocalarımızı basımızdan eksık etmesın
amin canım amin Rabbim birde hayırlısı ile evlatlarımızı bize nasip etse daha mutlu ve huzurlu olacaz
inş quzum benim dualarım hep sizinle valla . buqun shbetım vardı . hepimize dua ettim :) allahım topiğimizdeki kızlara ve cocuk askıyla yanıp tutusanlara evlat nasıp et dıe
inş topiğimiz bol bebişli olur inş.Allah razı olsun canım bende hepimiz için dua ediyorum Rabbim sesimizi duyar inşallah
inş topiğimiz bol bebişli olur inş.
inş qelmezde bebiş qelir:) valla bizde dün başladık çalışmalara ıns bu ay olurda cennet kokulumu kısa zamanda alayım kucaqımainşallah canım bakalım son 6gün benim
inş qelmezde bebiş qelir:) valla bizde dün başladık çalışmalara ıns bu ay olurda cennet kokulumu kısa zamanda alayım kucaqıma
Slm kızlar
Pazartesisevez nerelerdesin seni ziyarete geldim
gelsinler yeterki bekleriz biz sizde iyi degerlendirin canım
aslm
pazartesim bıraz vucudu kırqındı snrada yemek yapmak ıcın cıkdı :) qelmedı bır dahada
Slm kızlar
Pazartesisevez nerelerdesin seni ziyarete geldim
inş canım . öyle yaapacağız artık
hoşgeldinnn canım benim nasılsın?
ben hastalanıyo gibiyim:2:
tamam canım edecem . ovu testı almadım kredı kartı ıstıyorlardı artık akıntıyı takıp edeceqız.öyle kuzum benim yumurtlama gününe dikkat
teşekkür ederim canım sen artık diğer topikte göremiyorum
hoşgeldinnn canım benim nasılsın?
ben hastalanıyo gibiyim:2:
kızlar iyi geceler hepinize..hem bu baş ağrısı hemde beyimin "hep internetle ilgileniyosun" sitemleri nedeniyle çıkmam gerekiyooo
yarın görüşmek üzere, topikçik sizlere emanet kızlar öpüyorum hepiniziiiiiiiiii
insallah canim bende suze dua ediyorumAllah razı olsun canım bende hepimiz için dua ediyorum Rabbim sesimizi duyar inşallah
Nuarinim insallah bebis gelir. tapigin ilk annesini bekliyoruzinşallah canım bakalım son 6gün benim