Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar ben buqün fazla qıremeyeceqim eve bakacam . akşamda malum 14 şubat :) yarın sabahleyın qorusuruz ıns quzel haberlerle allah a emanetsınız öptüm

kızlar ben buqün fazla qıremeyeceqim eve bakacam . akşamda malum 14 şubat :) yarın sabahleyın qorusuruz ıns quzel haberlerle allah a emanetsınız öptüm

kızlar hepinize günaydın, nasılsınız bakalım bugün :))))
tatlım inşallah istediğin gibi bir ev bulursun da için rahat eder,

bu kocalar hep böyle cogunlugu kk yi kiskaniyoo

hosgeldin mersahimmmhepsi kiskaniyo mersahim bi kk miz var onuda istemiyolarrr yaesimede kizdim gecen gün ya ne var dedim..paylasimlar yapiyoruzz dertlesiyoruz dedimmm

çok haklısın tatlım vallah ben o kadar çok şey öğrendim ki bu siteden, o yüzden eşime diyorum sakın karışma birsürü faydalı bilgi öğreniyorum ben k.k. dan diye :))))

çok haklısın tatlım vallah ben o kadar çok şey öğrendim ki bu siteden, o yüzden eşime diyorum sakın karışma birsürü faydalı bilgi öğreniyorum ben k.k. dan diye :))))

iyi etmisin canommm eslere tepkiyi göstermeliyizz..valla yüz bulurlarsa girmemizide engellerler...burasi kötü bi yer degilki..ögreniyoruz ögretiyoruzz..bi cok yararli paylasimlar yapiyoruzzz..bi y burayada karismasinlar artik..gecen gün kizmamdan dolayi benimkinden simdilik ses yok..bi müddet idare ederimmm.sonra yine bi kizarimmmm öyle idare edip yinede girerim buraya

evet tatlım arada kızmak gerek yoksa görüşemeyiz burda birbirimizle :))))

SLm kuzucuklarımmmmmmmmmmm nabersinizzzzzz yasak hayaliimm nerdesın senyaaaa yoktunnnnnnnn :/

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…