Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasak hayal biz hiç korunmadık korunmak nedir bilmeyiz bile ama olmadımı olmuyo işte

valla iyi etmisiniz melekimm benimmya bide korunsaydin derdini ögrenemeyecektinn:26:.....ya ben tam 5 yil korundum basama gelecekleri bilmeden ..ne güzel korunmasaydim derdimi önceden ögrenirdimm

canommm cikiyomusunnnbende öpüyorumm iyi aksamlar canim benimm

ayyy kıslar amma çok konuşmuşsunuz anca bitidim okumayı

tekrardan hoşgeldin canım, zaten geleceğini biliyordum. biz seni çok sevdik bir arada olup konuşsak iyi gelir, zarar gelmez

hayırlısı olsun canım, inşallah bir sonraki aya güzel haberler gelir, ya da ne zaman hakkınızda hayırlı olacaksa

bende 7 yıldır bekliyoruuummmm bebeğimi.... aallahımm yardım hayırlısı ile nasiiipppppppp et yarabbim ;D

hoşgeldin canım sende
dualarına aminnn diyorum

hoşgeldin canım sende

Pazartesiimmmm ben geldimmmm guzummmmmmm :) sende hosğeldın

geldiiimmm

hoşbuldum canım dünden beri bende katıldım topiğe sağolsun herkes kabul etti, çok cansınız hepiniz,
en iyisini yapıyosun kuzumm , sakın alma burda hepimiz sırasıyla doğum hikayelerimiz anlatıcaz inşallah....
hepimiz destek olucak birbirimize inşallah :)))
neyse kızlar kaçtım ben görüşürüz yarın öpüldünüzzzzz muckkk

valla iyi etmisiniz melekimm benimmya bide korunsaydin derdini ögrenemeyecektinn:26:.....ya ben tam 5 yil korundum basama gelecekleri bilmeden ..ne güzel korunmasaydim derdimi önceden ögrenirdimm

evet doğru aslında yaş geçmeden müdahale etmek iyi....
sen kaç yaşındaydın senin yaşında çoook değildi sanırım:44:

sonunda
aynen valla bende o0yle sabah oku oku bıtıremedım uzak kalmamak qerekıyormus :) bende szı cok sevdım bırtanemmmm

bizm topik qbi topik yokdur heralde kım qelse baqrımıza basarız ınsan ayrımı yapmayız asla sonucda hepımızın mucadelesı bır .

Kızlar bu gün iş yerinde yoğun, yorucu ve stresli geçti günüm eve geldiğimde sinirden ağlamak üzereydim(işle alakalı)
bi yandan da hasta oluyroum git gide, geniz akıntısı ve yanması başladı. bu benim için hiç hayra alamet değil..
başım gözlerim ağrıdan ölüyo...
ama daha kalkıp yemek hazırlamam lazım eşim gelmeden ve bide gidip ovü testimi yapmam da lazım...
ay hiç bitmez mi bu kadınların çilesi????

pazartesım kadınların ısı bıtmez ben cıkıyorum qelecem yarım saate . kolay qelsın sanada . qeçmıs olsun bırtanem ayrıcada

canım nekadarlık evlisin

kızlar bu arada ben ovülasyon testimi yapmaya ardından da yemeğin hazırlık kısmıyla uğraşmaya gidiyorum siz yazın ara ara gelip okuyacağım ben.5-10 dakkada bir gelirimmm

doktora gitmedinizmi canım ona göre tedavi uygulardınız
inş çook beklemezsin bebişini.........

canım ben iki kere gittim doktor herşeyin normal olduğunu söylüyor.bir yıl dolmadan da boşuna eşine spern testi falan yaptırıp daha çok strese sokma dedi, haklı da bence keşke paşamı hiç uğraştırmadan baba yapabilsem
yani bu ay itibariyle 3-4 ay veriyoruz kendimize relax bi şekilde sadece yumurtlama günümü takip ederek deneme yapacağız olmazsa ikimzde çok strese gireceğiz gibi görünüyor...

,inş canım çook uğraşmazsınız bu uğurda....hemen gelir bebişiniz...
inş.. hepimiz burda sırayla hamilelik müjdelerimizi veriririz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…