Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Karabiberim benim canim neler yasamissin canim. insallah hepsi gecer canim. Ne desem bilemedim. ama karisik galiba senin durum.

sevmez mı yasakhayalım yokluqumda tam 23 kılo vermıs :'( psikolojık tedavı almaya baslamıs hatta doktorlar yatırcaklarmısda bu yatmamıs . mucadele etmek ıcın .yok benım annem babam ayın 24 de öldüler . ben kocama qeldıqım zaman babam benım evlatlıkdan red ettı . kı red etmese bılene ben qorusmek ıstemıyorum asla . cunku hıc haketmedım hakaretlerı duydum kalbım kırqın . eşimin aılesı ılede cok sukur ıyı aram buqun qörümcem qelecekmıs :) eşim şehır dısına cıkdı qene . benle kalacak dnku hırsız olayından sonra :)

doqurcam zaten :d ben 2 yeter dıyom o 5 dene dıyor :d allah ne kadar verdıyse yapcam dıyor

öyle mersahım o yuzden kendmı hala toplayamadım . ama kocam biricik mahmutum bana ck destekcı oluyor rabbim 1ooo kere razı olsun .

Onemli olan o. esin sana destekse birlikteyseniz hepsi gecer. bizde kotu seyler yasadik . Hala yasiyoruz bebegim oldugunde on gun sonra daha gogsumden sut geliyodu eltim bana neler yapti. yanliz degilsin canim. seni biz anliyoruz hepimiz benzer seyler yasiyoruz. bir gun gelecek hepsi gecmis olacak ins.

canım çok haklısın katılıyorum sana,vallah korunmayı falan düşünmeyin arkadaşlar hele şu bizim yaşadığımız dönemde okul iş falan derken zaten erken evlenilmiyor, birde üstüne korunursak ne zaman çocuk yapıcaz birde ikinci bebkleri düşünücez,
vallah ben bir an önce istiyorum kucağımın dolmasını, inşallah hepimizin kucakları dolar, dualarımız kabul olur...

inş merşahım çunku cok canım yanıyor . ama cokda mutluyum eşimle . ya herkezın kocası kendıne cok harka qelır ama benım kocamın eşi benzerı yok ya . bana zorla bıttı arama sorma dedırttıler . ama eşim qenede vazqeçmeyıp mucadele etti . inş qececek inş ve herkez utancaklar yapdıklarından inş .

kiyamammmmmmm sizeeesiz kenetlenin karabiberim birbiriize belli cok seviyosunuz birbiriniziayrilmayin bidahabak esinin aileside destekmisbide yavrunuz olur inslaahhhhhh rabbim kactane veirirse olsunnnkocaman bi aile olunn..

Son düzenleme:
kiyamammmmmmm sizeeesiz kenetlenin karabiberim birbiriize belli cok seviyosunuz birbiriniziayrilmayin bidahabak esinin aileside destekmisbide yavrunuz olur inslaahhhhhh rabbim kactane veirirse olsunnnkocaman bi aile olunn..

inş bıtanem sız dualarınız eksık etmeyın bırbırımıze dualarımızı eksık etmeyelım ıns yüce rabbm yardımcı olur hepımıze .

insalalhh canommmmmmmmmmmmmmm yaw olsun bebislerrr onlarin bi tatli gülüsü anne demesi herseye degerrrrrvalla simdi kafami duvara vuruyorummm aptallikmis korunmakkkkk diyorumm..kimi görsem evliligine güveniyosan korunma diyorummm

Son düzenleme:
inş bıtanem sız dualarınız eksık etmeyın bırbırımıze dualarımızı eksık etmeyelım ıns yüce rabbm yardımcı olur hepımıze .

tatlım yaşadıkların çok zor, rabbim yardımcın olsun ama eşinin senin her zaman arkanda olması çok güzel sıkı sıkı sarıl eşine,
bu arada bebek işini de askıya alma ki daha da güzel bir aile olasınız :)))

insalalhh canommmmmmmmmmmmmmm yaw olsun bebislerrr onlarin bi tatli gülüsü anne demesi herseye degerrrrrvalla simdi kafami duvara vuruyorummm aptallikmis korunmakkkkk diyorumm..kimi görsem evliligine güveniyosan korunma diyorummm
yasak hayal biz hiç korunmadık korunmak nedir bilmeyiz bile ama olmadımı olmuyo işte

canım belkı esınde sorun vardır hıc üroloji dr. na gittimi

CANOmm hosqeldınız topıqımıze canım dıyerek baslayalım selamunaleykum.

sıkı sıkı sarılmam mı canommm hiçç o benımmm sonsuzum herbişeyımmmm herbıseyom :) almam zaten almaya kalkdıqım zaman kızlar bana tekrardan quc verıyorlar bende vazqecıverıyorum :)

evet canım çok ahklısın katılıyorum size, bende aynı senin gbi düşünüyorummmmmm :)))))
her eve bebek lağzımmmmmmmm , evimizin yuvamızın neşesi olacak olacakalr inşallah :)))

yaaaaa benim mesai bitti siz toplandınız olmuyo böyle ki şimdi, neyse siz yazışın ben yarın sabah okurum artık canlarım, öpüldünüz hepiniz yarın görüşürüz, k.i.b. kızlarrr :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…