- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
yasak hayalım bızım esımle bır ayrılık surecımız oldu . aılem benı kocamdan sakladılar vermedılerdıyarbakıra abımın yanına ve ben eşimle ocak 24 de tekrar bırlesdık 36 qun hıc bır haber alamadan yasadık ve su anda delıler qbı cocuk ıstıyoruz cunku o bıze neşe katacak ve rabbım ıns en kısa surede verırde esımınde benımde yuzumu quldurur
anladim karabiberimm..bak hem bi bebisiniz olursa dahada kenetlenirsiniz birbirinizebelki cok seviyosunuz birbirinizi cocuk olursa ailelerde araya cok fazla giremezzz.... esin seni bu kadar cok sevmese cocuk istemezdi..bence böyle bi kocaya cocuk dogurmalisin rabbimde izin verirse....o zaman hersey dahada güzel olurr......
slm kızlar....ben geldim
yasak hayalim inş bu gittiğin doktorlar derman olur derdine bu sefer bebişin bırakmaz seni.....
Karabiberim benim canim neler yasamissin canim. insallah hepsi gecer canim. Ne desem bilemedim. ama karisik galiba senin durum.
öyle mersahım o yuzden kendmı hala toplayamadım . ama kocam biricik mahmutum bana ck destekcı oluyor rabbim 1ooo kere razı olsun .
annesi melegin bi icine düssün bak nasida iyikide olmus diyecennncok beklemeyin karabiberimmmm simdiki aklim olsaydi hic korunmazdim ben cok pismanimmm...cünkü ilerde basimiza ne gelecegini hemen olacakmi olmayacakmi bilmiyoruzz....bence evlilik yerine oturmussa beklemeye gerek yok..genc anne olmak bence cok daha güzelll
bu gördügğüm :44::44:bana ne çok geziyon diyen melekim değil miyid acep :44::44:
Onemli olan o. esin sana destekse birlikteyseniz hepsi gecer. bizde kotu seyler yasadik . Hala yasiyoruz bebegim oldugunde on gun sonra daha gogsumden sut geliyodu eltim bana neler yapti. yanliz degilsin canim. seni biz anliyoruz hepimiz benzer seyler yasiyoruz. bir gun gelecek hepsi gecmis olacak ins.
sevmez mı yasakhayalım yokluqumda tam 23 kılo vermıs :'( psikolojık tedavı almaya baslamıs hatta doktorlar yatırcaklarmısda bu yatmamıs . mucadele etmek ıcın .yok benım annem babam ayın 24 de öldüler . ben kocama qeldıqım zaman babam benım evlatlıkdan red ettı . kı red etmese bılene ben qorusmek ıstemıyorum asla . cunku hıc haketmedım hakaretlerı duydumkalbım kırqın . eşimin aılesı ılede cok sukur ıyı aram buqun qörümcem qelecekmıs :) eşim şehır dısına cıkdı qene . benle kalacak dnku hırsız olayından sonra :)
doqurcam zaten :d ben 2 yeter dıyom o 5 dene dıyor :d allah ne kadar verdıyse yapcam dıyor
kiyamammmmmmm sizeeesiz kenetlenin karabiberim birbiriize belli cok seviyosunuz birbirinizi ayrilmayin bidaha bak esinin aileside destekmis bide yavrunuz olur inslaahhhhhh rabbim kactane veirirse olsunnn kocaman bi aile olunn..
canım çok haklısın katılıyorum sana,vallah korunmayı falan düşünmeyin arkadaşlar hele şu bizim yaşadığımız dönemde okul iş falan derken zaten erken evlenilmiyor, birde üstüne korunursak ne zaman çocuk yapıcaz birde ikinci bebkleri düşünücez,
vallah ben bir an önce istiyorum kucağımın dolmasını, inşallah hepimizin kucakları dolar, dualarımız kabul olur...
inş bıtanem sız dualarınız eksık etmeyın bırbırımıze dualarımızı eksık etmeyelım ıns yüce rabbm yardımcı olur hepımıze .
inş bıtanem sız dualarınız eksık etmeyın bırbırımıze dualarımızı eksık etmeyelım ıns yüce rabbm yardımcı olur hepımıze .
yasak hayal biz hiç korunmadıkinsalalhh canommmmmmmmmmmmmmm yaw olsun bebislerrr onlarin bi tatli gülüsü anne demesi herseye degerrrrrvalla simdi kafami duvara vuruyorummm aptallikmis korunmakkkkk diyorumm..kimi görsem evliligine güveniyosan korunma diyorummm
meraba canım bende sen gibiyim her ay bakıyosun olsun diye ama olmuyo bi türlü hep moral bozukluğu oluyo ben öyle kür felan uygulamadım henüz 8 aylık evliyim doktorada gitmedim adetimde normal hep gününde gelir yaşımda 21 ama zamanı vardır diyorum sadece doktora gitmediğim için onada korkuyorum ya kötü bi şey der diye herkesde bebek sormaya başladı buda çok üzüyo bi nevi baskı bende buradaki arkadaşları okuyupta biraz rahatlamaya çalışıyorum işte ...
tatlım yaşadıkların çok zor, rabbim yardımcın olsun ama eşinin senin her zaman arkanda olması çok güzel sıkı sıkı sarıl eşine,
bu arada bebek işini de askıya alma ki daha da güzel bir aile olasınız :)))
insalalhh canommmmmmmmmmmmmmm yaw olsun bebislerrr onlarin bi tatli gülüsü anne demesi herseye degerrrrrvalla simdi kafami duvara vuruyorummm aptallikmis korunmakkkkk diyorumm..kimi görsem evliligine güveniyosan korunma diyorummm