Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi olmus kuzum benim eşimde çok geç geliyor ve erken gidiyor böyle bile zor

:KK43: senı qayet ıyı anlayabılıyorum canım benım . kocam yokken hıc bır sey ypaaasım qelmıyor valla :'( çok keyıfsız ve mutsuz oluyorum ama evımın ıcnde mahmutum dıye seslendım mı hemen yanıma qeldıqı an var ya o anın mutluluqu anlatılmaz rabbim kocalarımızı basımızdan eksık etmesın

:KK43: senı qayet ıyı anlayabılıyorum canım benım . kocam yokken hıc bır sey ypaaasım qelmıyor valla :'( çok keyıfsız ve mutsuz oluyorum ama evımın ıcnde mahmutum dıye seslendım mı hemen yanıma qeldıqı an var ya o anın mutluluqu anlatılmaz rabbim kocalarımızı basımızdan eksık etmesın

amin canım amin Rabbim birde hayırlısı ile evlatlarımızı bize nasip etse daha mutlu ve huzurlu olacaz

kızlar iyi geceler hepinize..hem bu baş ağrısı hemde beyimin "hep internetle ilgileniyosun" sitemleri nedeniyle çıkmam gerekiyooo:KK14:
yarın görüşmek üzere, topikçik sizlere emanet kızlar öpüyorum hepiniziiiiiiiiii:KK16:

öyle kuzum benim yumurtlama gününe dikkat
tamam canım edecem . ovu testı almadım kredı kartı ıstıyorlardı artık akıntıyı takıp edeceqız.
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
teşekkür ederim canım sen artık diğer topikte göremiyorum

ben sadece bu topıkteyım ama :S hanqı topıkten bahsedıyorsun canım anlamadım ?

hoşgeldinnn canım benim nasılsın?
ben hastalanıyo gibiyim:2:
:KK43: of pazarteısm ya dıkkat etseydın keske neyse qecmıs olsun kolayca atlatın ıns . zaten grıp bu ara salqın.

kızlar iyi geceler hepinize..hem bu baş ağrısı hemde beyimin "hep internetle ilgileniyosun" sitemleri nedeniyle çıkmam gerekiyooo:KK14:
yarın görüşmek üzere, topikçik sizlere emanet kızlar öpüyorum hepiniziiiiiiiiii:KK16:

öptüm canım bende cıkacam benım beyde qelıyor :) oda aynısını der :KK70:

X