- 9 Ocak 2012
- 1.089
- 6
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Bu gün o kadar yorucuydu ki gözlerim kayıyo artık yorgunluktan...ovü test yaptım benim yumurta dahaa çokkk küçük sanırsam.
Bu gün o kadar yorucuydu ki gözlerim kayıyo artık yorgunluktan...ovü test yaptım benim yumurta dahaa çokkk küçük sanırsam.
iyi olur canımm bi bakıyımda ordan alıyımm bayaa hesaplı çünküü
canım günde bir tane mi yapıyorsun, okudum açıklamayı ister bir tane yapın isterseniz günde 2tane diye yazıyordu, birde hergün aynı saatte yapı diyo
iş yerinde zor olmaz mı yaa sabah en erken 10gibi yapın yazıyo çünkü :26:
canım günde bir tane mi yapıyorsun, okudum açıklamayı ister bir tane yapın isterseniz günde 2tane diye yazıyordu, birde hergün aynı saatte yapı diyo
iş yerinde zor olmaz mı yaa sabah en erken 10gibi yapın yazıyo çünkü :26:
kuzucugumm uzanda dinlen birazzzsilikmi cizgi bide kacinci günün bugünnn:44::44::44::44::44:
aslinda mesala 9. gün baslanip hergün takip edilmelii..bide sabah 10 aksam 8 kadar yapilabilirr.öyle sadece bi saat 10 olsa cogu firsat bulamazaama doru ilk hangi saatte yapildiysa sürekli ayni saatte yapilmasi gerekirrrr
bak buna hiç dikkat etmedim şimdiye kadar biliyomusun...aynıs aatte yapma konusuna hiç özen göstermedim.
okulda yapamam eve gelince bazen akşam bazen gece ne zaman az su içmiş ve 2-3 saat idarımı yapmamışsam o zaman yaptım hep.bu ay bu saat olayına da dikkat edeyim bari..sağol canım hatırlattığın için...
vallahi yaa, nasıl uykum var anlatam.dün gece de misafir vardı geç yattım zaten zombi gibiyim...
8.gün üm canım.ben 8 de başlıyorum ne zaman yumurtlayıp biterse o zamana kadar devam ediyrum testi yapmaya
kızlar ben biraz uzanayım eşim gelene kadar, öpüyorum hepinizi, görüşürüz en kısa zamanda inşallah
özele mesaj attım geldi mi tatlım?
oooo topik coşmuş nabersiniz
bak buna hiç dikkat etmedim şimdiye kadar biliyomusun...aynıs aatte yapma konusuna hiç özen göstermedim.
okulda yapamam eve gelince bazen akşam bazen gece ne zaman az su içmiş ve 2-3 saat idarımı yapmamışsam o zaman yaptım hep.bu ay bu saat olayına da dikkat edeyim bari..sağol canım hatırlattığın için...
vallahi yaa, nasıl uykum var anlatam.dün gece de misafir vardı geç yattım zaten zombi gibiyim...
8.gün üm canım.ben 8 de başlıyorum ne zaman yumurtlayıp biterse o zamana kadar devam ediyrum testi yapmaya
yaw mersahım dıger topıgede yazdım ama bıde burda sorum sonucu telde ögrenebıldınmı yoksa beklıycezmı persembeye kadarrrr
Sağlik ocağina verdim. yarin okul dönüşü doktor yok ama belki hemsireler verir giderim. ama umutlanmayin ben umutsuz ama yine de mutluyum.
anladim inslaah yarin alirsinnben yinede olmasini istedigim icin umutla bekliyo olacam.yoksada hayirlisi olsun derimm
Aynen hayirlisi olsun. Bundan boyle kafama takmicam elimden geleni yapicamama rabbim ne zaman verirse saglikli sihatli olsun.
merhaba kızlar nasılsınız...