- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.999
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
nuarinimmmmmmmmmmm iyiy aksamlarrrrrrrr kuzucummmmmben iyi olmaya calisiyommm canim benimm sende iyisindir insalalhhh
nasılsın kuzum bende iyiyim şükürr
dün senin mesajla gönderdigin yazidanmi bilmiyorum ama bugün nesem yerindeydiiisükür sende iyiymissinnnnn rabbim daha güzel günler gösterir insallahhhhh
sevindim canım adına çünkü bende o yazıyı okudugum andan itibaren kendime geldim bende iyiyim ama soğuk alğınlıgıyla uğraşıyorum 10 gündür geçmiyor yaw
cok gecmis olsunn nuarinimrabbim sifani versinnn sicak tut kendiniii...sürekli bitki cayi iccc.....meyve yee
kendi çapımda birşeyler yapıyorum canım işte bakalım artık bende pıhtılaşma testi yaptırdım bakalım 10 güne belli olacak
ayy öylemi cikinca yazda bende görüm bi:26:inslaah yoktur sende nuarinimcok bela bi hastalik ben bu yüzden neler cektim halende cekiyorumm tedavisi igne diyolar ignemi oluyorum aspirini aliyorum yawrularimi yine kaybediyorumm...
yazarım canım buraya gene bilmiyorum inşallah bi sorun çıkmaz, ya hiç bir sorun yok tu normal rutin kontrole gittiğimde kalbi durmuş dedi bana o yüzden korkuyorum, ondan önceki gün çok iş yapmıştım etkisi varmıdır bilmiyorum ama ama işte bitmiyor bazen sorular
Rabbim sana sabırların en büyügünü versin canım ne söylesem boş ateş düştüğü yeri yakıyor
ne kadarlikti yawrun kaybettigindegenellikle kalp durmasini pihtilasma yapar derler ama olmayada bilirr.:26:is yapmakla bebegin kalbi durmaz bitanem..belki sagliksizdi ondan kaybetmiste olabilirsinn... yaw aslinda pihtilasmasi olup yawrusuna kavusanda cok benim gibi kaybedende cok..cok tuhaf bi hastalik..doktorlar bile bu konuda hem fikir degil.kimi igneye gerek yok diyo kimi gerek diyo..ama her ikisinde kaybedende var mesala ben.. rabbim sifamizi versin insalahhh
pazartesim gece yapma mesala yemegi ve icmeyi iki saat önceden kes..hergün ayni saatte yapabilecegin saat ayarla öyle yappp...
kızlar bir saat kestireyim derken şu saate kadar uyumuşum, bu nasıl bir yorgunluk sanırsam hasta da olucam, grip gibi bişeyler...
kemiklerim sızlıyo...
Slm kislarim ne ypiyosunuz benim karnim cook agriyo bi eşimle tartistik moralkm sifir yarin dr gitmeyi dusunuyorum bebek icin onun icin sizden fikir almak istiyorum
Slm kislarim ne ypiyosunuz benim karnim cook agriyo bi eşimle tartistik moralkm sifir yarin dr gitmeyi dusunuyorum bebek icin onun icin sizden fikir almak istiyorum
aman canım dikkat et 10gündür çekiyorum geçmedi aman kuzum dikkat
ay bilmiyroum ki, inşallah olmam yaaa...hiç çekilmez benim hastalığım yaniiiii