Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anladimm puf puffummmbende ayniyim simdi korunmadayimm aama kizlarla heyecan yasiyorummmmm..

merhaba arkadaşlar ne gibi yöntemler deniyorsunuz genel olarak,mesela günlerinizi takip ediyormusunuz?

hoşgeldin sende aramıza
çok yöntem denedim ne kadar üzerine düştüysem o kadar olmadı, hep yumurtlama günlerimde bişey denk gelir hedefe ulaşamaz olurum zaten!
bu ay sadece ovülasyonla yumurtayı takip edicem,eşime de ballı bi karışım aldım laf olsun diye onu yediriyorum aktar dedi zaten bebekle bi alakası yok kış aylarındaki vücut direncini arttırır enerji verir diye ama olsun yesin

selamlar
hayırlı uğurlu olsun topiğinizyaw bende hemen yan topikteyim bi davetiye göndermediniz
kız kaçakcanbon yakaladım seni bende öksüzüm

hoşgeldiiiinnn hep gel

yaw ben gelmezsin diye davet edemedimmm
abovv sendemi öksüzsünnn....dur bide sana sarilimm seninde babacigin olummm

yasakhayal vallahi helal sana her yere yetişirsin

temem canım benim
çok sağolduydunmu kaçakcanbonum

tesekkürler pazartesisevmezimmmyaw valla rabbim süpürgeme zeval vermedikce yetisirim her yerciklereee

selam anne adaylari insallah gzzel haberler aliriz. bugun bir arkadasim 5 haftaik hamile oldugunuogrendi ki hic beklemiyordu

vayyy bizim kaçaklar burdaymışş baktım bizim topikte kimse yokk herkes buraya kaçmış

yenii topiğiniz hayırlı uğurlu, bol bebekli olsun inşallah

valla arkadaşım ilk topiğim ben ne bilirdim davetiye yollanacağını
kapımız sonuna kadar açık herkese isteyen buyursun gelsin, sende gel tabii

tamam canbon kızçe bende gelirim bundan böyle
yanlız bizim kızçeler ayaklanmadan ben bi onlarada selam verim
memnun oldum öpüyorum rabbım gonlununuze gore versin inşallah bol sohbetler sızlere

selam anne adaylari insallah gzzel haberler aliriz. bugun bir arkadasim 5 haftaik hamile oldugunuogrendi ki hic beklemiyordu

hayırlı uğurllu olsuuunnn darısı da hepimizin başına olsun inşallah,hoşgeldin bu arada

vayyy bizim kaçaklar burdaymışş baktım bizim topikte kimse yokk herkes buraya kaçmış

yenii topiğiniz hayırlı uğurlu, bol bebekli olsun inşallah

amiiiinnn canımm...çok sağolasın transfer ettim demekki sizin topiği
şaka bi yana hangi topikti sizin ki?
ben öyle dolaşıp her topiğe bişeyler yazıyorum ama topik annesi olduğumdan beri en çok da buraya yazıyorum

pazartesisevmezim sizin komsunuz bu ayda olmadi ekim topigini kasdetiyo zeynebnurummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…