- 30 Ekim 2012
- 1.278
- 14
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
pazartesisevmezimm bende ögrendim bundan sonra davett yollayacagizzzzz
tamam canbon kızçebende gelirim bundan böyle
yanlız bizim kızçeler ayaklanmadan ben bi onlarada selam verim
memnun oldum öpüyorum rabbım gonlununuze gore versin inşallah bol sohbetler sızlere
hayırlı uğurllu olsuuunnn darısı da hepimizin başına olsun inşallah,hoşgeldin bu arada
amiiiinnn canımm...çok sağolasın transfer ettim demekki sizin topiği
şaka bi yana hangi topikti sizin ki?
ben öyle dolaşıp her topiğe bişeyler yazıyorum ama topik annesi olduğumdan beri en çok da buraya yazıyorum
bişey diyim mi bende topik açtım demeye çekiniyodum diğer topiklerde yanlış anlaşılır, bizim kızları ayartıyo derler diyeee
herzaman bekleriz canım dualarım seninle, inşallah güzel haberlerimizi vermek de nasip olur
canım mesajını aldım teşekkür ederim, inceledim veee kendime uygun olanı da buldum 20 ovulasyon testi + 6 gebelik testi hepsi 19,90 tl iyi dimi?
17 şubat bi geçsin eğer bebeğim değilde adetim gelirse hemen alıcam canım :)
zeynebnurum hosgeldinnnnnn burayaaabizi nasida buldun sen eferinnn
al al tatlım o pakette güzelmiş haa, keşke ondan alsaymışım... bu erken gebelik testleri piyasada 20 lira falan diye ben onu seçtim ama 6 gebelik testide hiç fena değil.
psikopat gibi gebelik testi yapardım her canım sıkıldığında
nerden aldınız arkadaşlar ben aldımda beş tenesi ne 20 lira verdim çok pahalıı netten mi aldınızz
keşke havalar ısınsa da şu bebek çalışmaları biraz kolaylaşsa amma uyuşuk oluyorum kışın
al al tatlım o pakette güzelmiş haa, keşke ondan alsaymışım... bu erken gebelik testleri piyasada 20 lira falan diye ben onu seçtim ama 6 gebelik testide hiç fena değil.
psikopat gibi gebelik testi yapardım her canım sıkıldığında
hiç sorma canım bende senin gibiyim, hele yatıp sabah banyo yapıp işe gitmek yokmu nasıl zor geliyo anlatamam sana :)
evet bende inceledim, senin pakette erken gebelik testi 2 adet, benim baktığımda normal gebelik testi 6 adet benim çok şükür o kadar sabırsız yanım yok günüm gelmeden yapmıyorum test o yüzden erken olmasına gerek yok dedim açıkçası :)
bir daha sefere ondan alırsın , ama inşalah almana gerek kalmadan bebişin gelir sana :)
netten alıyorum canım.güvenilir alışveriş yapıyorum.kargo paketleme ürün de hiç bir sıkıntıyşla karşılaşmadım şimdiye kadar
nerden aldınız arkadaşlar ben aldımda beş tenesi ne 20 lira verdim çok pahalıı netten mi aldınızz
evet canım netten bana da pazartesisevmem arkadaşımız önerdi inceledim siteyide çok uygun fiyatları sende araştır istersen?
tamam canımm inceliyim hangi sitee ödeme kapıdamıı benim için öyle olursa daha iyi olurr
hangi sitee bide kapıda ödenen siteler varya bilginiz varmıı bana da yazabilirmisin izz
görüyorsun işte insan oğlu kuş misali bir var bir yokkkk
canım kredi kartı ile ödeme ben yinede sana sitenin adresini özelden atayım incelersin olurmu?