Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dün senin mesajla gönderdigin yazidanmi bilmiyorum ama bugün nesem yerindeydiii:KK16::KK16::KK9:sükür sende iyiymissinnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:rabbim daha güzel günler gösterir insallahhhhh:KK16:

sevindim canım adına çünkü bende o yazıyı okudugum andan itibaren kendime geldim bende iyiyim ama soğuk alğınlıgıyla uğraşıyorum 10 gündür geçmiyor yaw

sevindim canım adına çünkü bende o yazıyı okudugum andan itibaren kendime geldim bende iyiyim ama soğuk alğınlıgıyla uğraşıyorum 10 gündür geçmiyor yaw

cok gecmis olsunn nuarinim:KK19::KK19:rabbim sifani versinnn:KK16:sicak tut kendiniii...sürekli bitki cayi iccc.....meyve yee:KK19:

kendi çapımda birşeyler yapıyorum canım işte bakalım artık bende pıhtılaşma testi yaptırdım bakalım 10 güne belli olacak

ayy öylemi cikinca yazda bende görüm bi:26:inslaah yoktur sende nuarinim :KK19:cok bela bi hastalik ben bu yüzden neler cektim halende cekiyorumm:KK6:tedavisi igne diyolar ignemi oluyorum aspirini aliyorum yawrularimi yine kaybediyorumm...:KK31:

ayy öylemi cikinca yazda bende görüm bi:26:inslaah yoktur sende nuarinim :KK19:cok bela bi hastalik ben bu yüzden neler cektim halende cekiyorumm:KK6:tedavisi igne diyolar ignemi oluyorum aspirini aliyorum yawrularimi yine kaybediyorumm...:KK31:

yazarım canım buraya gene bilmiyorum inşallah bi sorun çıkmaz, ya hiç bir sorun yok tu normal rutin kontrole gittiğimde kalbi durmuş dedi bana o yüzden korkuyorum, ondan önceki gün çok iş yapmıştım etkisi varmıdır bilmiyorum ama ama işte bitmiyor bazen sorular

yazarım canım buraya gene bilmiyorum inşallah bi sorun çıkmaz, ya hiç bir sorun yok tu normal rutin kontrole gittiğimde kalbi durmuş dedi bana o yüzden korkuyorum, ondan önceki gün çok iş yapmıştım etkisi varmıdır bilmiyorum ama ama işte bitmiyor bazen sorular

ne kadarlikti yawrunu kaybettiginde:KK25:genellikle kalp durmasini pihtilasma yapar derler ama olmayada bilirr.:26:is yapmakla bebegin kalbi durmaz bitanem..belki sagliksizdi ondan kaybetmiste olabilirsinn...:KK6:yaw aslinda pihtilasmasi olup yawrusuna kavusanda cok benim gibi kaybedende cok..cok tuhaf bi hastalik..doktorlar bile bu konuda hem fikir degil.kimi igneye gerek yok diyo kimi gerek diyo..ama her ikisinde kaybedende var mesala ben..:KK6:rabbim sifamizi versin insalahhh:KK31:

Son düzenleme:
ne kadarlikti yawrun kaybettiginde:KK25:genellikle kalp durmasini pihtilasma yapar derler ama olmayada bilirr.:26:is yapmakla bebegin kalbi durmaz bitanem..belki sagliksizdi ondan kaybetmiste olabilirsinn...:KK6:yaw aslinda pihtilasmasi olup yawrusuna kavusanda cok benim gibi kaybedende cok..cok tuhaf bi hastalik..doktorlar bile bu konuda hem fikir degil.kimi igneye gerek yok diyo kimi gerek diyo..ama her ikisinde kaybedende var mesala ben..:KK6:rabbim sifamizi versin insalahhh:KK31:

7 hafta 6 günlüktü birde geç döllenmeydi ve kan sonuçlarım mesela bhcg mesela 6binde olması gerekirken 4 binlerde falandı( ozmandan içime dogmuştu sanki) ilk başlarda sonra zaten bebeği falan gördük tamam derken kalbi durdu doktorum normal oldugunu söyledi patolojiye gitti bebek birşey çıkmadı karman çorman işler işte, Allah sana sabır versin sen çok büyük şeyler atlatmışsın

Slm kislarim ne ypiyosunuz benim karnim cook agriyo bi eşimle tartistik moralkm sifir yarin dr gitmeyi dusunuyorum bebek icin onun icin sizden fikir almak istiyorum

yasakhayal ciğim en uygun saat akşam 6 benim için...
hem yemeği içmeyi iki saat önceden kesebilirim, hem evdeyim rahat rahat yapabilirim.sence geç bi saat mi?

X