Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

pazartesisevmezimm bende ögrendim bundan sonra davett yollayacagizzzzz:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bişey diyim mi bende topik açtım demeye çekiniyodum diğer topiklerde yanlış anlaşılır, bizim kızları ayartıyo derler diyeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

tamam canbon kızçe :KK42::KK42::KK42:bende gelirim bundan böyle:KK16:
yanlız bizim kızçeler ayaklanmadan ben bi onlarada selam verim:KK1::KK1:
memnun oldum öpüyorum rabbım gonlununuze gore versin inşallah bol sohbetler sızlere:KK19::KK19::KK19:
:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

herzaman bekleriz canım dualarım seninle, inşallah güzel haberlerimizi vermek de nasip olur:KK34:

hayırlı uğurllu olsuuunnn darısı da hepimizin başına olsun inşallah,hoşgeldin bu arada:KK16:

amiiiinnn canımm...çok sağolasın transfer ettim demekki sizin topiği:KK52:
şaka bi yana hangi topikti sizin ki?
ben öyle dolaşıp her topiğe bişeyler yazıyorum ama topik annesi olduğumdan beri en çok da buraya yazıyorum
:KK6:

canım mesajını aldım teşekkür ederim, inceledim veee kendime uygun olanı da buldum 20 ovulasyon testi + 6 gebelik testi hepsi 19,90 tl iyi dimi?
17 şubat bi geçsin eğer bebeğim değilde adetim gelirse hemen alıcam canım :) :KK1: :KK16:

canım mesajını aldım teşekkür ederim, inceledim veee kendime uygun olanı da buldum 20 ovulasyon testi + 6 gebelik testi hepsi 19,90 tl iyi dimi?
17 şubat bi geçsin eğer bebeğim değilde adetim gelirse hemen alıcam canım :) :KK1: :KK16:

al al tatlım o pakette güzelmiş haa, keşke ondan alsaymışım... bu erken gebelik testleri piyasada 20 lira falan diye ben onu seçtim ama 6 gebelik testide hiç fena değil.
psikopat gibi gebelik testi yapardım her canım sıkıldığında:KK9:

al al tatlım o pakette güzelmiş haa, keşke ondan alsaymışım... bu erken gebelik testleri piyasada 20 lira falan diye ben onu seçtim ama 6 gebelik testide hiç fena değil.

nerden aldınız arkadaşlar ben aldımda beş tenesi ne 20 lira verdim çok pahalıı netten mi aldınızz

keşke havalar ısınsa da şu bebek çalışmaları biraz kolaylaşsa amma uyuşuk oluyorum kışın:KK52:

hiç sorma canım bende senin gibiyim, hele yatıp sabah banyo yapıp işe gitmek yokmu nasıl zor geliyo anlatamam sana :)

evet bende inceledim, senin pakette erken gebelik testi 2 adet, benim baktığımda normal gebelik testi 6 adet benim çok şükür o kadar sabırsız yanım yok günüm gelmeden yapmıyorum test o yüzden erken olmasına gerek yok dedim açıkçası :)

bir daha sefere ondan alırsın , ama inşalah almana gerek kalmadan bebişin gelir sana :)

hiç sorma canım bende senin gibiyim, hele yatıp sabah banyo yapıp işe gitmek yokmu nasıl zor geliyo anlatamam sana :)

evet bende inceledim, senin pakette erken gebelik testi 2 adet, benim baktığımda normal gebelik testi 6 adet benim çok şükür o kadar sabırsız yanım yok günüm gelmeden yapmıyorum test o yüzden erken olmasına gerek yok dedim açıkçası :)

bir daha sefere ondan alırsın , ama inşalah almana gerek kalmadan bebişin gelir sana :)

erken gebelik testinin üstünde yazıyo ki

cinsel ilişkiden 5 gün sonrasında sonuç gösterir

Bu gün o kadar yorucuydu ki gözlerim kayıyo artık yorgunluktan...ovü test yaptım benim yumurta dahaa çokkk küçük sanırsam.

X