Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Cnlarim bebek icin muayene olmak istiyorum esimde bi kac gun sonra sperm testti verecek ve yarin adettin 2.gunu kacinci gunu gitmem uygun olur sizce

canım yarın git o zaman belki hormmon testi de yaparlar.o testler reglin ikinci günü yapılıyo çünkü...

Tamam cnim saol ben sizi haberdar ederim yarin ama simdi gozlerim uyumak için kendiliğinden kapanıyor sizi seviyorum allaha emanet olun dua eden benim icin

Cnlarim bebek icin muayene olmak istiyorum esimde bi kac gun sonra sperm testti verecek ve yarin adettin 2.gunu kacinci gunu gitmem uygun olur sizce
bazı testler reglinin 2. veya 3. günü yapılıyor.o yüzden uygun günlerde gitmeye çalıs birde vajinal ultrasonla baksa daha iyi

iyi akşamlar kızlar bende yılın 12 ayı 365 günü bebeğini bekleyenlerdenim inş burada hepimiz hamilelik haberlerimizi paylaşırız

Tamam cnim saol ben sizi haberdar ederim yarin ama simdi gozlerim uyumak için kendiliğinden kapanıyor sizi seviyorum allaha emanet olun dua eden benim icin

iyi geceler canım hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim...
moralini toplamaya çalış niye tartıştınız bilmiyorum ama eş ile kapışma halindeyken stres yapmamak da bebek yapmak da bir o kadar zor.
sabrını koru...

kızlar bir saat kestireyim derken şu saate kadar uyumuşum, bu nasıl bir yorgunluk sanırsam hasta da olucam, grip gibi bişeyler...
kemiklerim sızlıyo...

yaw bende bekledim erken gelirsin diye ama iyi uyumusun pazartesisevmezimmmaman hasta olma inslaah basit bi yorgunlukturr

nikiyyim yarinda uygun kuzum..benim doktorum reglin 3.ve yanlsi hatirlamiyosam 23. günü cagirmisti...bazi testlerde günde önemli degil...mesala tiroid gibi23.günde yumurtlama oluyomu diye progesteron hormonuna bakmistiinslalah hic bi sorun yoktur hayirli sonuclar alirsinn

Son düzenleme:
melekim hosgeldinnncanim siz basladinizmi tüp bebege

hoşbuldum YASAKHAYAL ......
günaydın seninle karşılaşmak ne güzel....
canım biz daha başlamadık tüpbebeğe 1 ay 2 ay daha geçsin diyoruz şöyle bahar gelsin...
o zaman başlıyacaz inş....sen ne yaptın pıhtılaşma ile ilgili yeni testler falan oldumu:44::44:

yasakhayalimm
pazartesimmmm
marsahımmm
nıkıymmmm
kızlar çok özür dılerım qerçekten çok psikolojim bozuktu ondan ayrılmaya karar vermısdım ama size o kadar alışmışım kı yapamadım dun qelecekdm normalde ama evıme hırsız qırmeye calısmıs psıkolojım ıyıce bozulmus sımdı yazdıklarınızı okudum ve arkadaslarımı yoldaşlarımı yarı yolda bırakmak bana yakışmaz o yüzden döndümn aama şimdi çıkmak zorundayım sohbetim var oraya qideceğim akşam qörüşürüz inş hepinizi çokkk seviyorum ve çok özledim ayrıca çalışmalara başladım inş rabbimin izniyle en kısa sürede qüzel haberlerimi veririm ve topiğimizin ilk anne adayı olurum :)

ayy karabiberimm gelmissssssssyaw kuzum benim bidaha böyle yapma biz destek icin variz bizden uzaklasma faydamiz olur zararimiz olmaz senin psikolojineeeyazdigin mesaji görünce cok sasirmistimm ve üzülmüstümm karabiberim böyle yapmamaliydi dedimmberaber yürüyecegiz bu yolda unutmaa

cok gecmis olsun kör olasica hirsiz iyikide girememisssseni bekliyommmmm seni seviyoruz unutmaa

Son düzenleme:

canim bende seni gördügüme sevindimmmrabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallahhmartta romatizma lupusa baktiracammmm ondan sonra sonucu alinca bunalrdan yeni bi düsükle ilgili doktor buldum ondan randevu alacammm bilmiyorum o hangi testlere baktirirtam bundan önce üc ayri doktorda pihtilasma testlerimi yaptirmistimmbu doktorda yenidenmi yaptirir simdilik bilmmiyorum...faktörler belli zatennn..rabbim inslalah hepimizin yardimcisi olur ve sifa verirrr:26:

Son düzenleme:

Hos geldin canim biliypduk bizden ayrilamazsin.

Yasagim hayalim benim merakta kaldin diye soyleyeyim dedim. Sonucu ogrendim yok mus bebis( nazlaniyo teyzesi bizim bebis bu ayda gelmedi. tam kan vermistim bide bazilari iyi degil acaba neden moralim bozuldu. yarin kadin doguma giderim belki hala regl olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…