Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

daha önce gebelik yaşamadım. gecenlerde dr a gittim temiz dedi, 25 inde yumurtlamayla ilgili bi test yapılacak ama içerigini tam bilmiyorum

Hoşgeldiniz akran sayiliriz bende 25 yaşindayim

Hoşbulduk canımmm

Okuldayim bos bos oturuyorum. canim sıkılıyor. Dün kan verdim sonuç almaya gidemiyorum.

hayırdır canım, regl mi gelmedi testti onun için mi?

hoşbulduuuk
sizler baya gençsiniz hamilelik için, ümitlerinizi taze tutun
ben 33 yaşındayım, öğretmenim ama çalışamıyorum :))

pekte erken sayılmaz ama bebek düşünmek için, yaşa bakarsak 2.bebekleri yapmaya fırsat kalmaz daha beklersek
benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, o yüzden bir an önce olsun ve kucağım dolsun istiyorum canım açıkçası,

20 haftalik bebegimin kalbi durdu sonra sinda bes aydir reglimi 26 gunde bir oluyorum bu ay 9 unda olmaliydi olmadi fazla umutlu degilim ama kan testi verdim dun

Evet tatlım yumurtlama habercisi onu sakın kaçırma, ayrıca ovülasyon testi de kullanabilirsin çok büyük rahatlık bence

İnşallah kucağın bir an önce dolar arkadaşım, hiç bebek olmasa ayrı dert olup ta kaybetmek bambaşka bir dert Allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün... Ama bebeğin oluyor bunu tecrübe etmişsin en azından, çok acı da olsa

Selammm. Yeni gelen arkadaşlarimiz hoş geldiniz. pazartesim naber.

selam canımmm, kan sonucunu almadın mı daha? çok ypğunum ben yaaa

İnşallah bir an önce gönlüne göre olur arkadaşım, Allah kalbini de kucağını da boş bırakmasın. Bakalım bizi neler bekliyor, bu ay nasıl geçecek, çok heyecanlıyımmmmm...
not:özelden msj attım ama gitti mi bilmiyorum.umarım yanlışlık yapmamışımdır.

20 haftalik bebegimin kalbi durdu sonra sinda bes aydir reglimi 26 gunde bir oluyorum bu ay 9 unda olmaliydi olmadi fazla umutlu degilim ama kan testi verdim dun

20 haftalık mı aaaay cnm geçmiş olsun..
sebep belli mi?bişey dedi mi peki doktor?

doru valla inslalah sadece hamilelikler yazilacakkkk

merhaba arkadaşlar ne gibi yöntemler deniyorsunuz genel olarak,mesela günlerinizi takip ediyormusunuz?

selamlar
hayırlı uğurlu olsun topiğinizyaw bende hemen yan topikteyim bi davetiye göndermediniz
kız kaçakcanbon yakaladım seni bende öksüzüm

pufpuff hosgeldinnnyaw senlede uzun zamandir karsilasamiyoruz..en son ekim topiginde karsilasmistikk

hoşbulduk cnm

evet baya oldu karşılaşmayalı,gerçi ben geçen hafta yoktum hiç girmedim (hem ceza almıştım forumda hemde İst dışındaydım,denk geldi birazda) öyle böyle derken aktifliğim başladı tekrardan

nasılsın bakalım?

selamlar
hayırlı uğurlu olsun topiğinizyaw bende hemen yan topikteyim bi davetiye göndermediniz
kız kaçakcanbon yakaladım seni bende öksüzüm

yaw ben gelmezsin diye davet edemedimmm
abovv sendemi öksüzsünnn....dur bide sana sarilimm seninde babacigin olummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…