- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- Konu Sahibi cimcimegfb
yok gelmedi, en son morali bozuktu girmeyeceğim dedi...döner inşallah
ama bence yeni bi yumurtlama zamani gelsin moral bulur aramiza geri dönerrrrr belkii:26::26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok gelmedi, en son morali bozuktu girmeyeceğim dedi...döner inşallah
yaw ben gelmezsin diye davet edemedimmm
abovv sendemi öksüzsünnn....dur bide sana sarilimm seninde babacigin olummm
hoşbulduk cnm
evet baya oldu karşılaşmayalı,gerçi ben geçen hafta yoktum hiç girmedim (hem ceza almıştım forumda hemde İst dışındaydım,denk geldi birazda) öyle böyle derken aktifliğim başladı tekrardan
nasılsın bakalım?
yaw nerden biliyon yolldaınmı davetıye
kim bakem buranın ev sahibesi
ben de öksüzüm bacım
anladimm puf puffummmbende ayniyim simdi korunmadayimm aama kizlarla heyecan yasiyorummmmm..
merhaba arkadaşlar ne gibi yöntemler deniyorsunuz genel olarak,mesela günlerinizi takip ediyormusunuz?
selamlar
hayırlı uğurlu olsun topiğinizyaw bende hemen yan topikteyim bi davetiye göndermediniz
kız kaçakcanbon yakaladım seni bende öksüzüm
yaw ben gelmezsin diye davet edemedimmm
abovv sendemi öksüzsünnn....dur bide sana sarilimm seninde babacigin olummm
merhaba arkadaşlar ne gibi yöntemler deniyorsunuz genel olarak,mesela günlerinizi takip ediyormusunuz?
hoşgeldin sende aramıza
çok yöntem denedim ne kadar üzerine düştüysem o kadar olmadı, hep yumurtlama günlerimde bişey denk gelir hedefe ulaşamaz olurum zaten!
bu ay sadece ovülasyonla yumurtayı takip edicem,eşime de ballı bi karışım aldım laf olsun diye onu yediriyorum aktar dedi zaten bebekle bi alakası yok kış aylarındaki vücut direncini arttırır enerji verir diye ama olsun yesin
hoşgeldiiiinnn hep gel
yasakhayal vallahi helal sana her yere yetişirsin
hoşgeldin sende aramıza
çok yöntem denedim ne kadar üzerine düştüysem o kadar olmadı, hep yumurtlama günlerimde bişey denk gelir hedefe ulaşamaz olurum zaten!
bu ay sadece ovülasyonla yumurtayı takip edicem,eşime de ballı bi karışım aldım laf olsun diye onu yediriyorum aktar dedi zaten bebekle bi alakası yok kış aylarındaki vücut direncini arttırır enerji verir diye ama olsun yesin
hoşgeldiiiinnn hep gel
yasakhayal vallahi helal sana her yere yetişirsin
hosgeldin onyediocakimmmmvalla su aralar genellikle sogan kürüyle hamile kalanlari duyuyorummmmmmmm
temem canım benim
çok sağolduydunmu kaçakcanbonum
yaw nerden biliyon yolldaınmı davetıye
kim bakem buranın ev sahibesi
ben de öksüzüm bacım
beklemeye mi geçtin kızzz iyi bakalım..bize dua et olumlu elektriğini gönder bari...
valla arkadaşım ilk topiğim ben ne bilirdim davetiye yollanacağını
kapımız sonuna kadar açık herkese isteyen buyursun gelsin, sende gel tabii
valla arkadaşım ilk topiğim ben ne bilirdim davetiye yollanacağını
kapımız sonuna kadar açık herkese isteyen buyursun gelsin, sende gel tabii
selam anne adaylari insallah gzzel haberler aliriz. bugun bir arkadasim 5 haftaik hamile oldugunuogrendi ki hic beklemiyordu
vayyy bizim kaçaklar burdaymışş baktım bizim topikte kimse yokk herkes buraya kaçmış
yenii topiğiniz hayırlı uğurlu, bol bebekli olsun inşallah
vayyy bizim kaçaklar burdaymışş baktım bizim topikte kimse yokk herkes buraya kaçmış
yenii topiğiniz hayırlı uğurlu, bol bebekli olsun inşallah
hayırlı uğurllu olsuuunnn darısı da hepimizin başına olsun inşallah,hoşgeldin bu arada
amiiiinnn canımm...çok sağolasın transfer ettim demekki sizin topiği
şaka bi yana hangi topikti sizin ki?
ben öyle dolaşıp her topiğe bişeyler yazıyorum ama topik annesi olduğumdan beri en çok da buraya yazıyorum