Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bu gün o kadar yorucuydu ki gözlerim kayıyo artık yorgunluktan...ovü test yaptım benim yumurta dahaa çokkk küçük sanırsam.

canım günde bir tane mi yapıyorsun, okudum açıklamayı ister bir tane yapın isterseniz günde 2tane diye yazıyordu, birde hergün aynı saatte yapı diyo
iş yerinde zor olmaz mı yaa sabah en erken 10gibi yapın yazıyo çünkü :26:

canım günde bir tane mi yapıyorsun, okudum açıklamayı ister bir tane yapın isterseniz günde 2tane diye yazıyordu, birde hergün aynı saatte yapı diyo

aslinda mesala 9. gün baslanip hergün takip edilmelii..bide sabah 10 aksam 8 kadar yapilabilirr.öyle sadece bi saat 10 olsa cogu firsat bulamaz:KK31:aama doru ilk hangi saatte yapildiysa sürekli ayni saatte yapilmasi gerekirrrr:KK31:

Son düzenleme:

bak buna hiç dikkat etmedim şimdiye kadar biliyomusun...aynıs aatte yapma konusuna hiç özen göstermedim.
okulda yapamam eve gelince bazen akşam bazen gece ne zaman az su içmiş ve 2-3 saat idarımı yapmamışsam o zaman yaptım hep.bu ay bu saat olayına da dikkat edeyim bari..sağol canım hatırlattığın için...

kuzucugumm uzanda dinlen birazzz:KK19:silikmi cizgi bide kacinci günün bugünnn:44::44::44::44::44:

vallahi yaa, nasıl uykum var anlatam.dün gece de misafir vardı geç yattım zaten zombi gibiyim...
8.gün üm canım.ben 8 de başlıyorum ne zaman yumurtlayıp biterse o zamana kadar devam ediyrum testi yapmaya

bak buna hiç dikkat etmedim şimdiye kadar biliyomusun...aynıs aatte yapma konusuna hiç özen göstermedim.
okulda yapamam eve gelince bazen akşam bazen gece ne zaman az su içmiş ve 2-3 saat idarımı yapmamışsam o zaman yaptım hep.bu ay bu saat olayına da dikkat edeyim bari..sağol canım hatırlattığın için...

vallahi yaa, nasıl uykum var anlatam.dün gece de misafir vardı geç yattım zaten zombi gibiyim...
8.gün üm canım.ben 8 de başlıyorum ne zaman yumurtlayıp biterse o zamana kadar devam ediyrum testi yapmaya

pazartesim gece yapma mesala yemegi ve icmeyi iki saat önceden kes..hergün ayni saatte yapabilecegin saat ayarla öyle yappp...:KK19:

canım önemli değil, hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ne güzel burda,
bana verdiğin sitenin içerisinde açıklama kısmı da var kullanım kulavuzu onu incele bak öyle kullan testlerini sende, hadi görüşürüz iyi dinlenmeler sana :)))

yaw mersahım dıger topıgede yazdım ama bıde burda sorum sonucu telde ögrenebıldınmı yoksa beklıycezmı persembeye kadarrrr:KK53:

Sağlik ocağina verdim. yarin okul dönüşü doktor yok ama belki hemsireler verir giderim. ama umutlanmayin ben umutsuz ama yine de mutluyum.

Sağlik ocağina verdim. yarin okul dönüşü doktor yok ama belki hemsireler verir giderim. ama umutlanmayin ben umutsuz ama yine de mutluyum.

anladim inslaah yarin alirsinn:21:ben yinede olmasini istedigim icin umutla bekliyo olacam.yoksada hayirlisi olsun derimm:KK19:

Son düzenleme:
X