- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
Hoşgeldiniz akran sayiliriz bende 25 yaşindayim
hoşbulduk canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selammm. Yeni gelen arkadaşlarimiz hoş geldiniz. pazartesim naber.
Okuldayim bos bos oturuyorum. canim sıkılıyor. Dün kan verdim sonuç almaya gidemiyorum.
hoşbulduuuk
sizler baya gençsiniz hamilelik için, ümitlerinizi taze tutun
ben 33 yaşındayım, öğretmenim ama çalışamıyorum :))
teşekkür ederim canım
benim adetim 30-32 günde bir gelirdi, ilk defa bu ay 28. gün de geldi ( normali bu diye biliyorm) o yüzden aslında tam emin değilim ne zaman yumurtlayacağımdan bu tarihe göre hesaplayınca 16 sı gibi çıkıyo, emin olmayınca ben de o yumurta akı gibi uzayan akıntıyı takip etmeye karar verdim, burdan öğrendiğime göre yanlış anlamadıysam yumurtlayacağımın habbercisiymiş o
ben topiğe ilk dün yazdım ama kendimi tanıtmamıştım..
hemen kısa özet geçiyim
26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim..
9 ay önce bi düşüğüm oldu o zamandan beride tekrar denemelere devam..
düşükten sonra hafiften pko ve 2 defada prolaktin ortaya çıktı,ilaç kullandım..ve evliliğimden bu yana düzenli olan regl'lerim düşükten bu yana hep düzensiz oldu maalesef hatta 3 defa ilaçla hastalandım bi düzene girse rahatlıcam da...
5 sene bankada çalıştım,6 ay önce ayrıldım evlilik tazminatımıda aldım şimdi yeniden iş bakıyorum..
Selammm. Yeni gelen arkadaşlarimiz hoş geldiniz. pazartesim naber.
hoşbuldukkk :)))
bende kendimi tanıtayım topiğe bugün geldim ,
26 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim, 7 ay önce ikiz bebeklerimin düşüğüm oldu,
3 ay korunmadan sonra tekrar denemelere başladık,
pko olduğu için bende kolomen ile yumurta gelişimini sağlamaya çalışıyoruz,
muhasebeciyim, özel bi şirkette çalışıyorum.
20 haftalik bebegimin kalbi durdu sonra sinda bes aydir reglimi 26 gunde bir oluyorum bu ay 9 unda olmaliydi olmadi fazla umutlu degilim ama kan testi verdim dun
20 haftalik bebegimin kalbi durdu sonra sinda bes aydir reglimi 26 gunde bir oluyorum bu ay 9 unda olmaliydi olmadi fazla umutlu degilim ama kan testi verdim dun
mersahim basin saolsun cok gecmis olsun canim benimm..inslalah kuzucugun seninledirrrr
ama yalan mı canım?
başka yazdığım topiklerde de bat listesine adımı yazdırıyordum sonra her ay değiştir, ne kadar üzücü oluyordu benim için...
dokuz boş geçen ayım oldu, hep bir sonraki aya devretti strese girdikçe girdim...
artık ay saymak istemiyorum, olacağı günü beklemek istiyorum sadece....
hoşbulduk canım..
Bu gün nikiyy i gören olmadı mı?
nerde bu kız vallahi merak ettim
pufpuff hosgeldinnnyaw senlede uzun zamandir karsilasamiyoruz..en son ekim topiginde karsilasmistikk
selamlar
hayırlı uğurlu olsun topiğinizyaw bende hemen yan topikteyim bi davetiye göndermediniz
kız kaçakcanbon yakaladım seni bende öksüzüm
pazartesisevmezimmmmm karabiberimm gelmedi demi dahaa:26::26::26::26: