Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selam arkadaşlar, topic hayırlı olsun baya olmuş açılalı ama ben yeni farkettim, ben de katılıyım dedim aranıza... şubat gitti ama inşaallah umudum bu aya hayırlısıyla birlikte...

nuarincinm çok güzel duan benimki gibi uzun ama teferruatlı ama napıyım şuna inanıyorum, eksik dua etmemek, düşüncelerimizi kontrol etmek zorundayız ... amiiiiiiiin canım can-ı gönülden amiiiiiiiin

Selam Kızlar hepinize merhaba,

topik bayağı olmuş açılalı ama ben bugün gördüm aranıza alırmısınız benide, bat ım 17 şubat günümü bekliyorum,
ama inşallah gelmezde bebekle sevindirir beni, ve benim gibi isteyen herkesi...

selaaam yakınmış senin bat baya,hadi bakalım...inş umutlu bekleyiş mutlulukla sonlanır

selaaam yakınmış senin bat baya,hadi bakalım...inş umutlu bekleyiş mutlulukla sonlanır

sanada selam canım evet yakın az kaldı bende sabırsızlıkla bekliyorum ,
amin inşallah hepimizin mutlu sonla sonlanır bu ayı, sizlerin ne zaman bat liste yokmu acaba topikte ?

selam arkadaşlar, topic hayırlı olsun baya olmuş açılalı ama ben yeni farkettim, ben de katılıyım dedim aranıza... şubat gitti ama inşaallah umudum bu aya hayırlısıyla birlikte...

sağol canım, hoşgeldin aramıza...
daha topiğimizin ilk anne adayı belirmedi yani çoğumuzun umudu bu ayda
zaten topikte kaçan aylara üzülüp kasmıyoruz kendimizi, her yeni ay yeni umuttur ne zaman olduğu değil olduğunda sağlıkla, huzurla gelmesi önemli bizim için...
yumurtlama dönemini biliyo musun?

hepinize selamlar kızlaaaaaaaaaar

selam canım

Hoşgeldin canım aramıza
batın çok yakın, inşalla güzel haberlerini alırız buradan...

sanada selam canım evet yakın az kaldı bende sabırsızlıkla bekliyorum ,
amin inşallah hepimizin mutlu sonla sonlanır bu ayı, sizlerin ne zaman bat liste yokmu acaba topikte ?

tatlım bizim topikte bat listesi yapmama kararı aldık...
topikte hamile kalan arkadaşları sadece ön sayfaya yazıcaz..
bat listesi gerginlik sebebi biz sonucu önemsiyoruz

hoşbulduk canım, çok sağolun,
evet batın çok yakın rabbim yüzümüzü güldürür inşallah bu ay hepimizin, toplu sevinç yaşamak nasip etsin rabbim,
liste var mı bat tarihleri ile ilgili geçmiş sayfalara bakamadım henüz...

tatlım bizim topikte bat listesi yapmama kararı aldık...
topikte hamile kalan arkadaşları sadece ön sayfaya yazıcaz..
bat listesi gerginlik sebebi biz sonucu önemsiyoruz

aynı soruyu iki kez sormuş oldum ama kusura bakmayın, evet haklısınız aslında yok şu belirtim var yok şu belirtim yok gibi sıkıntı ve stres yapıyoruz hepimiz güzel düşünmüşdünüz?
rabbim hamile listesinde olmayı nasip etsin o zaman hepimize ...

slogan gibi oldu ... bat listesi gerginlik sebebi

ama yalan mı canım?
başka yazdığım topiklerde de bat listesine adımı yazdırıyordum sonra her ay değiştir, ne kadar üzücü oluyordu benim için...
dokuz boş geçen ayım oldu, hep bir sonraki aya devretti strese girdikçe girdim...
artık ay saymak istemiyorum, olacağı günü beklemek istiyorum sadece....

buda başka bi bakış açısı..doğruluk payı da yok değil tabi..haklısın

Kızlar ben işteyim de arada firsat buldukça geleceğim...
aramıza yeni gelen arkadaşlar biraz kendilerinden bahsetse bu arada hem onları daha iyi tanımış olurduk, bebek hayali ile ilgili kimin ne düşündüğünü ne hissettiğini ne yaşadığını çok önemsiyorum....

ben topiğe ilk dün yazdım ama kendimi tanıtmamıştım..
hemen kısa özet geçiyim

26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim..
9 ay önce bi düşüğüm oldu o zamandan beride tekrar denemelere devam..
düşükten sonra hafiften pko ve 2 defada prolaktin ortaya çıktı,ilaç kullandım..ve evliliğimden bu yana düzenli olan regl'lerim düşükten bu yana hep düzensiz oldu maalesef hatta 3 defa ilaçla hastalandım bi düzene girse rahatlıcam da...

5 sene bankada çalıştım,6 ay önce ayrıldım evlilik tazminatımıda aldım şimdi yeniden iş bakıyorum..

teşekkür ederim canım
benim adetim 30-32 günde bir gelirdi, ilk defa bu ay 28. gün de geldi ( normali bu diye biliyorm) o yüzden aslında tam emin değilim ne zaman yumurtlayacağımdan bu tarihe göre hesaplayınca 16 sı gibi çıkıyo, emin olmayınca ben de o yumurta akı gibi uzayan akıntıyı takip etmeye karar verdim, burdan öğrendiğime göre yanlış anlamadıysam yumurtlayacağımın habbercisiymiş o

hoşbuldukkk :)))

bende kendimi tanıtayım topiğe bugün geldim ,
26 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim, 7 ay önce ikiz bebeklerimin düşüğüm oldu,
3 ay korunmadan sonra tekrar denemelere başladık,
pko olduğu için bende kolomen ile yumurta gelişimini sağlamaya çalışıyoruz,
muhasebeciyim, özel bi şirkette çalışıyorum.

Hoşgeldiniz akran sayiliriz bende 25 yaşindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…