- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
bende bugün yarın bekliyorum
ben de geldim, aranıza alın beni beraber bekleyelim :)
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun tadında bir topik olmuş bu :)
çok da güzel olmuş :) hangi ay olduğunun hiç önemi yok, Yüce rabbim nasip etsin,
hepimiz anne olalım inşallah ...
merhaba arkadaşlar benide alın aranıza :) bende 7 aydır istiyorum 2 buçuk yıllık evliyim.27 yaşındayım.geçen ay özel bir yerde yaptırdığım testte yumurtlama yok dendi o yüzden bu ay klomen kullandım ve güzel iki yumurtam oluştu.dünde progesteron testi yaptırdım oda güzel çıktı 31.41 diye.bat 14 şubat tam sevgiler günü o gün öğrensem hamile olduğumu eşime tam bi hediye olurr beklemek çok zorALLAH isteyen herkese bir an önce bebek nasip etsin yüm yakın arkadaşlarım hamile yada çocuğu var.bende milletin çocuklarını seviyorum deli gibi..hepimizinde bir an önce olur inşallahh..
Kıslaaaar ne güssel muhabbetler almış başını gitmiş okuyamadım vallahi, kocişim evdeyken bilgisayarla pek ilgilenmemi istemiyo da
Hoşgeldin canım aramıza
doğru dedin vallahi insanın bir günü bir gününü tutmuyor yeterki havamız güzel olsunnn
sen de hoşgeldin canımm aramıza
Alacakaranlık canim butun seriyi izledim kitaplarini da okudum super bisi yaw
kesınlıkle katılıyorum nıkıyyım sna ya manyak bişey ha :) ben izleyemedım ama kocamla dışarı çıkdık :)
abimqile uğradık alacaqımız bize dair bişey vardı onu aldık . sonra eve qeldik kahve istedi kahve yaptım şimdide işi nedeniyle şehir dışına çıkmak zorunda kaldı onu uğurladımNe yaptinis kis disarda
abimqile uğradık alacaqımız bize dair bişey vardı onu aldık . sonra eve qeldik kahve istedi kahve yaptım şimdide işi nedeniyle şehir dışına çıkmak zorunda kaldı onu uğurladımsizi özledim sizin yanınıza qeldim . fazla bısey yapamadık vala dışrda buqunler de bıraz sıkıntı problem yasıyoruz o yuzden yoksa cok manyaqızya ıkı dk yerımızde duramıyoruz hala ılk qunku qbı :)
Oh onada sukur bizim yasli ninelerden fqrkimiz yok diari cikmak nedir bilmiyorum hep ev ev ev yani kafayi yemeek uzereyim adam uyuzun teki boyna evde cikalim desem bin laf isitiyorum
KiZlar bugun muthis bir ruya gordum .boyle hamleymisim sonra acisis bi dugum yapiyorum bebegim erkek oluyo sonra o kadar mutluyum ki icimde ki anlelik duygusunu anlatamam yani o kadar tarifsiz bi duygu ki neyse ssonra bebegimi emziriyorum oyle bi emisi varki onu katiriyorum giydiriyorrum ruyamda biraz acemilik cekiyorum emzirirken ama sonra ogreniyorum of cok mutluydum cooookkk
KiZlar bugun muthis bir ruya gordum .boyle hamleymisim sonra acisis bi dugum yapiyorum bebegim erkek oluyo sonra o kadar mutluyum ki icimde ki anlelik duygusunu anlatamam yani o kadar tarifsiz bi duygu ki neyse ssonra bebegimi emziriyorum oyle bi emisi varki onu katiriyorum giydiriyorrum ruyamda biraz acemilik cekiyorum emzirirken ama sonra ogreniyorum of cok mutluydum cooookkk
iyi hafta sonlari kuzucuklarimmm
bende 2 yıldır bebegımı beklıyorum
allah en yakın zamanda saglıklı bebısler nasıp etsın hepımıze
amin canım inş inşşallah en yakın zamanda saglıklı bebısler nasıp etsın hepımıze