Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

günaydın canım hayırlısı
benimde önceki hamileliğimde bebeğimi emzirirken fln görmüştüm

Ayy canim insallah bende oyle olurum peki ruyayi gördüğün ay mi hamile oldugunu ogrendin ay allahim lutfen benide bu ay hayirli saglikli sihatli bi evlat mujdesi ile sevindirirsin AMIINNNN

hayır olsun canımmmçççinşallah gerçeğini de görürüz:KK16:

Amin canim cok sagol hepimiz goruruz insallahhh

inş rabbim o qünleride qösterir quzum benımmmm :) üzülmeeee

Iyiki varsiniz canlarim benim siz olmasaniz ben kimle dertlesirdim ki gordugum bu ruya gibi baska guzel ruya gordugumu hatırlamıyorum:KK43:

hayırlısı olsun canım sabır edecez RABBİM yardımcın olsun canım GÜZEL ALLAH'ım inşallah bu ay ki denemende önce göbüşünü sonra kucağını doldursun sağlıkla hayırlısıyla güldürsün yüzünü isteyen herkesin

inş rabbim sesimizi bu dualarımızı duyarda bu isteyen herkeze hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder . biz daha yeni denemelere başladık . rabbim arattırmadan versin ya :KK43: çunku çevrede çocuk özlemı ceken çok . çok acı bir durum ya :KK43:

yaa bu gün olacaktım olmadım sabahtan beri karnım çok ağrıyo özellikle otururken...dün test yapmıştım bişi de yoktu pöf...noluyum...

inş rabbim sesimizi bu dualarımızı duyarda bu isteyen herkeze hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder . biz daha yeni denemelere başladık . rabbim arattırmadan versin ya :KK43: çunku çevrede çocuk özlemı ceken çok . çok acı bir durum ya :KK43:

daha yolun başındasın Rabbim aratmasın tez zamanda versin dediğin gibi özlem çeken çok

X