- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
benm biraz uzun ve karışık, adet düzensizliği bazen prlktn yüksekliği vs ..
bi düşük yaptım sonra bi daha gebe kalamadım şimdi adet bekliyorum işte
doktora gidicem sonraki süreci belirlemek için ??
ne kadar degisik demi bu dunya her kesin hayati farkli acilari bekleme surecleri uzuntuleri ama tek kesisen yol bebek hasreti
fazla geliyor yaher ay olduğu gibi
Tuh neyse ya kor olsunlarda yollarini bulamasinlar o adet mikroplari tabi bebek oldugu zaman yoksada hemen bulsunlar yollarini
yollarımız doğum hanede kesişse ne güzel olur dimi: filmlerdeki gibi
inş hayırlı haberlerınle gelrsin topinğimize
Ne kadar degisik demi bu dunya her kesin hayati farkli acilari bekleme surecleri uzuntuleri ama tek kesisen yol bebek hasreti
amin inşallah hep beraber mutlu olur paylaşırız sevincimizi :)
evet çok ama değişik, çeşit çeşit, üstüste düşükler var, yıllarca sebepsiz olmayanlar, sorunlu gebelikler vs vs(((((((((
Rabbim dert verip de derman aratmasın, evlat hasretiyle kimseyi yakmasın
herkes tez zamanda şifalara ulaşsın, emeklerimiz dualarımız boşa çıkmasın,
amin amin inşşş
şiir gibi yazmışım yaw :)
devlette kontrole gittim bişi yok dedi acele etme bir sene bekle dedi ama çok taktım kafaya galiba. özele gitsem mi siz neler yapıyorsunuz.
Ufak bir sorun varsa ilaçla geçecek gibi neden boşuna bekleyeyim.
yaş kaç ? ne zamandır deniyosun ve regl düzenlimi ? bunlara göre gitmen gerekir ya da gerekmez ??
25 yaşındayım beş buçuk yıllık evliyim okul iş derken başlarda düşünmedik bebiş. arada bir doğum kontrol kullanıp bırakıyodum. yani deneme parça parça oldu ve yumurtlama fln takip etmiyodum.
geçen sene vanda görevliydim habersiz bir melek geldi ve gitti.
şimdi 3 aydır deniyoruz şu anda düzenli adetim en sonda hormonlar iyiydi.
istanbulda yaşıyorum bu arada
Kizlar hadi yasadiginiz sehri ve yasinizi yazin belki hemseri cikaris bellimi olur
canım düzenli adet ve normal hormon değerleriyle bence birkaç ay yumurtlama günlerini takip et ve denemeye devam et,
doktor ilaç vs süreçleri çok yorucu ve yıpratıcıhiçbir sorun yoksa hiiiç başlama derim ben, biraz daha dene daha yaşın küçük,
ben olsam 6 ay daha denerdim, sonra ufaktan başlardım gitmeye doktora, buarada tek önemli olan eşinin de sorunu
olmadığına emin olmanız, eğer ona baktırmadıysanız bence ona bakın, sorun yoksa 6 ay içinde kesin hamiş kalırsın canım :)
eşimde de bişi yoktu. kendim takip etmeye çalışıyorum yumurtlama tarihini ya tutturamıyorum veya olmuyo galiba. testleri kullananınız var mı nasıl?
Cankiriliyim 18 yas antalya kemerde yasiyorum[/Q]
yazın sana tatile qelrz bebişlermizle nikiyyim :)