- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
günaydın canım hayırlısı
benimde önceki hamileliğimde bebeğimi emzirirken fln görmüştüm
hayır olsun canımmmçççinşallah gerçeğini de görürüz
inş rabbim o qünleride qösterir quzum benımmmm :) üzülmeeee
Iyiki varsiniz canlarim benim siz olmasaniz ben kimle dertlesirdim ki gordugum bu ruya gibi baska guzel ruya gordugumu hatırlamıyorum
bende artık özelden msj atmak ıstıyorum ya sadece 29 tanedaha yorum yapmam qerekyormusofff off
merhaba hoşgeldinnn :))
canım biraz yazışırız bi bakmışsın dolmuş
ne qüzel olur valla :) eee tatlım anlat bakalım seni ne zaman hamiş haberini alacaqız :)
ayyy ne güzel söyledin bilmiyorum ki canım Rabbim ne zaman ol derse bat 19 şubat bakalım artık
inş hemen haberini alrız :) topiğimizin ilk anne adayını 4 qözle beklıyoruz :) inş rabbim bu ay isteyen tüm arkadaşlarımıza ve bnada verir inş
amin inşallah canım liste yapmamış herhalde kimse burda ilk sayfada yoktu
pazartesisevmezim topiğimizin başkanı onun yapmasını bekleyeceğiz artık:) bugün birazcık topik sessiz kızların işleri var heralde :)
anladım kuzum öyle olur böyle şeyler senin bat ne zaman??
şu anda regl'mın 3 qunundeyım bu ay olmadı
hayırlısı olsun canım sabır edecez RABBİM yardımcın olsun canım GÜZEL ALLAH'ım inşallah bu ay ki denemende önce göbüşünü sonra kucağını doldursun sağlıkla hayırlısıyla güldürsün yüzünü isteyen herkesin
inş rabbim sesimizi bu dualarımızı duyarda bu isteyen herkeze hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder . biz daha yeni denemelere başladık . rabbim arattırmadan versin yaçunku çevrede çocuk özlemı ceken çok . çok acı bir durum ya
inş rabbim sesimizi bu dualarımızı duyarda bu isteyen herkeze hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder . biz daha yeni denemelere başladık . rabbim arattırmadan versin yaçunku çevrede çocuk özlemı ceken çok . çok acı bir durum ya
mersahım hoşqeldın quzum nasılsın