- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
yaa bu gün olacaktım olmadım sabahtan beri karnım çok ağrıyo özellikle otururken...dün test yapmıştım bişi de yoktu pöf...noluyum...
daha yolun başındasın Rabbim aratmasın tez zamanda versin dediğin gibi özlem çeken çok
inş qelmezde hamiş haberini alırızz :) moralını bozmaaa yüksek tut herzaman tatlım :) moral çok onemlı unutma :)
bu ay olmadı bence
aynen quzum inş. çok heycan verici ya küçüçük birşey minnak minnak elleri ayakları olacak oyhh kurban olurum onu verecek olana ya rabbim sen arattırmadan tez zamanda isteyen tüm arkadaşlarımıza ver yarabbimmmm
bu ay olmadı bence
Allahım inşallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin isyan edip ümit kesmeyi nasip etmesin inş...
canım kırmızıları görmeden umutsuz olmak yok belki meleğin senledir bilemezsin ki değil mi umutsuzluk yokkkk
demekki bu ay nasip değilmiş tatlım . beraber hamıle kalırz ne dersın
kesınlıkle ya . dayımın 12 yıldan sonra oldu . demekkı hayırlı zaman oymus . rabbim bizleri o kadar beklettırmesın . tabi isyan da ettırmesın
inş canım tüp topik beraber:))
canım kırmızıları görmeden umutsuz olmak yok belki meleğin senledir bilemezsin ki değil mi umutsuzluk yokkkk
aynen öyle kuzum yeterki sabır Rabbimin yanında çok elbet bizim payımızdada vardır
yoksa kırmızı hemen gelsin yeniçalışmalara devam..
yoksa kırmızı hemen gelsin yeniçalışmalara devam..
aynen tatlımm her seyın başı zaman ve namazz
kızlar ya topiğin konusu dışında bır konu olacak ama 14 şubatta napacaz biz ya :)
kızlar ya topiğin konusu dışında bır konu olacak ama 14 şubatta napacaz biz ya :)
biz kutlamıyoruz bizim için önemli olmadığını düşünüyoruz. bize her gün bayram:)
canım hep topik içi konuşulmaz ki herşeyden konuşabilir ki sıkıntı yok yani