- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
eşimde de bişi yoktu. kendim takip etmeye çalışıyorum yumurtlama tarihini ya tutturamıyorum veya olmuyo galiba. testleri kullananınız var mı nasıl?
mersahım dün pazartesisevmezim bir ürün önerdi qayet memnunmus ovulasyondan al bence
Cankiriliyim 18 yas antalya kemerde yasiyorum[/Q]
yazın sana tatile qelrz bebişlermizle nikiyyim :)
Coookkk memnun olurum canim her zaman beklerim
birde her adette yumurtlama olmaya biliyormuş galiba yani düzenli olmak önemli diil. bir araştırayım bakayım.
Cankiriliyim 18 yas antalya kemerde yasiyorum
merhaba arkadaşlar benide alın aranıza :) bende 7 aydır istiyorum 2 buçuk yıllık evliyim.27 yaşındayım.geçen ay özel bir yerde yaptırdığım testte yumurtlama yok dendi o yüzden bu ay klomen kullandım ve güzel iki yumurtam oluştu.dünde progesteron testi yaptırdım oda güzel çıktı 31.41 diye.bat 14 şubat tam sevgiler günü o gün öğrensem hamile olduğumu eşime tam bi hediye olurr beklemek çok zorALLAH isteyen herkese bir an önce bebek nasip etsin yüm yakın arkadaşlarım hamile yada çocuğu var.bende milletin çocuklarını seviyorum deli gibi..hepimizinde bir an önce olur inşallahh..
Coookkk memnun olurum canim her zaman beklerim
:) aynen canım bende beklerım konyaya inş. teyze olacaqız artık cocuklarımızın :dbaqları sıkı tutmak qerek :):):)
laboquick ovulasyonun adı bu tatlım
annam çok küçükmüşsün
merhaba arkadaşlar benide alın aranıza :) bende 7 aydır istiyorum 2 buçuk yıllık evliyim.27 yaşındayım.geçen ay özel bir yerde yaptırdığım testte yumurtlama yok dendi o yüzden bu ay klomen kullandım ve güzel iki yumurtam oluştu.dünde progesteron testi yaptırdım oda güzel çıktı 31.41 diye.bat 14 şubat tam sevgiler günü o gün öğrensem hamile olduğumu eşime tam bi hediye olurr beklemek çok zorALLAH isteyen herkese bir an önce bebek nasip etsin yüm yakın arkadaşlarım hamile yada çocuğu var.bende milletin çocuklarını seviyorum deli gibi..hepimizinde bir an önce olur inşallahh..
adetten sonra mı başlanıyo nasıl bişi.
olur tatlım ne izliyorsun :)Kizlar filmim basladi reklam arasi bulusalim olurmu
valla canım o konu hakkında ne desem yanlış olurbende yenı kullancam 20 tane oluyormus ıcınde test yapıyormusun ve yumurtlama qunlerını qsterıyormus . mantıklı bısey yanı . ozelden msj hakım daha dolmadı pazartesısevmezım qeldıqınde sana lınkını atar sende sıparısını verır kullanmaya baslarsın . ıns en kısa suredede bebişinin haberini müjdelersin bize
senin bat ne zamandı beraber yapalım bari
senin bat ne zamandı beraber yapalım bari
bat mat bilmem ben canım daha yenı anne olma adayıyım.benım dün regl ım qeldi . salı qnu bıtıyor ıns salı qununden snra aralıksız calısmya baslıycam ovulasyonla beraber ıns
olur tatlım ne izliyorsun :)