Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

merhaba arkadaşlar benide alın aranıza :) bende 7 aydır istiyorum 2 buçuk yıllık evliyim.27 yaşındayım.geçen ay özel bir yerde yaptırdığım testte yumurtlama yok dendi o yüzden bu ay klomen kullandım ve güzel iki yumurtam oluştu.dünde progesteron testi yaptırdım oda güzel çıktı 31.41 diye.bat 14 şubat tam sevgiler günü o gün öğrensem hamile olduğumu eşime tam bi hediye olurr beklemek çok zor ALLAH isteyen herkese bir an önce bebek nasip etsin yüm yakın arkadaşlarım hamile yada çocuğu var.bende milletin çocuklarını seviyorum deli gibi..hepimizinde bir an önce olur inşallahh..

Hos geldin cnim benim cok guzel olur 2 cift cizgi hediye olarak

hoş qeldin canım . inş sevqililer qünü en mutlu qününüz olur eşinizle . hepimizinde tabiki . inş olur canım benım

adetten sonra mı başlanıyo nasıl bişi.

valla canım o konu hakkında ne desem yanlış olurbende yenı kullancam 20 tane oluyormus ıcınde test yapıyormusun ve yumurtlama qunlerını qsterıyormus . mantıklı bısey yanı . ozelden msj hakım daha dolmadı pazartesısevmezım qeldıqınde sana lınkını atar sende sıparısını verır kullanmaya baslarsın . ıns en kısa suredede bebişinin haberini müjdelersin bize

senin bat ne zamandı beraber yapalım bari

senin bat ne zamandı beraber yapalım bari

başımda bır buyuqum yok benım sadece esım ve ben varım baska hıc kımsem yok . o yuzden burada öğrenmeye çalışıyorum saqolsun arkadaslar yardımcı oluyor onlardan bılqılenıyorum . benım bıldıklerım de varsa ben sızlere soyluyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…