- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
ilk sayfadan itibaren konuyu okumaya başladım o kadar çok ağladım öyle hayaller kurdum ki anlatamam..
8 aydır her ay umutla bekliyorum geçtiğimiz ay kimyasal gebelik geçirdim iki gün hamileyim diye dolandım etrafta eşim sürahiyi bile kaldırmama izin vermedi ben doldururum suyunu aşkım diyerek.. iki gün sonra hayalimiz suya düştü tabi o kadar yoruldum ki ağlamaktan üzülmekten.. ben bebek için çırpınırken bir ayda karar verip hamilelik haberini aldım eltimin geçen gün elimde değil öyle üzüldüm öyle moralim bozuldu ki kriz geçirdim ağlamaktan yüzüm gözüm patlayacak gibi şişti sabaha kadar ağladım bebek için çırpındığımı bilen kaynanam öle otururken birdenbire eşimin gözlerinin içine bakıp abini tebrik ettin mi diye sırıtınca dünyam başıma yıkıldı meğer eltim hamileymiş rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama elimde değil hamile insan görünce dayanamıyorum hayattan zevk almıyorum öyle mutsuzum ki..
Canım benim stresten kendini bu kadar harap ederken bebiş nasıl tutunsun sana? Olmaz bak hep pozitif olmalısın. Benim gebeliğim nası oldu bak anlatıyım sana rahatlaman gerektiğini daha net anlayabilirsin. Şimdi biz korunarak ilişki yaşarken ama bir yandan da bizim de bebişimiz olsun derken bi gece dedik korunmayalım gebe kalıyım. İlişkinin ertesi gününden adetime kadar her dakika internette gebelik belirtisi vs die araştırdım arada idrar testleri yaptım, resmen kafayı taktım hamileyim kesin diye. Üstüne bir de adetim gecikti 3 gün, o gün gittim kan verdim felaket eminim böyle hamileyim diye, sonucu bir aldım 0,8. Yani gebe değilim kesinlikle, yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam insan kendini çok güzel kandırıp üzebiliyor. Sonra dedim salaklık bende olucaksa olur niye kasıyorum diye zaten kendimi rahatlatınca 2 gün sonra adet de oldum. Adet sonrası korunmasız ilişkiye girdik ama febelik düşünmedim öyle istedik öyle ilişki yaşadık yani keyfimizdeno ay hiç allımın ucuna bile gelmedi gebelik. Adet zamanım gecikti kasıklarım da ağrıyordu adet günü bir damla kanamam oldu. Sonra 3 gün olamayınca acaba o kanama yerleşme kanamasımıydı diye vakınırken belirtiler aynı geldi idrar tesyi yaptım pozitif çıktı ona bile inanmadım düşün, sonra kan tahlilimde bi baktım hamileyim :) yani aklına ne kadar getirmez rahat olursan vücut okadar iyi hazırlıyor
kendini. Başka şeylerle oyalan bebişi aklına getirmemeye çalış gör bak doğal olarak vücudun sana bir süpriz yapıp bebeğe hazırlayacak kendini :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doğru söylüyorsun evet ben de biliyorum rahat olmalıyım stres yapmamalıyım aynı sorular kafamı meşgul etmemeli diye ama elimde değil işte o kadar çok istiyorum ki sana anlatamam çocukluğumdan beri nerede bir hamile görsem karnını severim bebeklere aşığım evlenirsem bebeğim olması için evlenirim diyen bir tipim ben e haliyle bu kadar çok isterken aylardır olmaması oldukça yıprattı beni..
bu ayda adet oldum hatta bugün 4.günüm ve sabah doktora gittim yumurta takibi yapılacak sağ tarafımda kist var sanırım eğer o kitle yumurta değil de kist ise doktor iki ay doğum kontrol ilacı verip kisti yok etmeye çalışacakmış eğer kist değil de yumurta ise tedaviye başlayacakmışız dua ediyorum umarım kist değildir diye ama 3 aydır sağ tarafımda aynı kitle görünüyor sürekli ki ben kist olduğundan neredeyse eminim.. şimdi bir de bu kist yüzünden 2 ay ertelemek zorunda kalacağım fikri yıktı bugün de beni Rabbim hayırlısını versin inşallah diyorum bir yandan da içim acıyor ne yapayım kader..
biz bebek istiyorduk hatta eşim çok istiyordum ama ben en az bir yıl geçsin diyordum 4 aylık evliydim adetim 5 gün gecikmişti daha önce hiç gecikmemiştieşime söyledim beni umutlandırma dedi çünkü korunuyorduk şehirdışına annemlere gidiyorduk test yapamadım anneme söyledim o kadar heyecanlandı ki gitmiş hemen test almış ama ben hala olmadığımı düşünüyorum yap yap diye başımın etini yedi o gün yapmadım ertesi sabah baktım hala adet olmamışım herkes uyuyodu testi yaptım tek çizgi çıktı değilmişim diyip çöpe atıyordum ki bi tane silik çizgi belirdi şok oldum :18: ne yapacağımı şaşırdım eşim uyuyodu gittim testi gösterdim anlayamadı dedim ben hamileyim ikimiz de şoktayız bağırmak istiyoruz annem babam herkes uyuyo sarıldı bana sonra annem kalktı eşim hemen söyleyiverdi anneanne olyosun diye annem havalarda tabi sonra eşim de babamdan çekiniyo tam sevincini yaşayamadı dedi ki dışarı çıkalım ben bağırmak istiyorum haykırmak istiyorum dedi yürüyüşe çıkıcaz dedik giydik eşofmanları tam çıkıcaz babam da giymiş eşofmanları ben de sizinle yürüyüşe çıkayım dedi belki bağıramadık ama çoooook mutlu olduk şimdi 7 aylık hamileyim doğuma az kaldı çok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin
Ben minik bir kavanozlu bebek maması aldım ve bir kağıda ''bende size katılabilir miyim babacım '' yazdım ve kağıtla kavanozu birlikte paket yaptım. Akşam eve geldiğinde kızımın eline verdim .''baba bu senin'' dedi.Açınca o notu okurken kızım bu seferde '' Allah 'tan bize bir hediye geliyormuş '' dedi.Öyle tatlı bir panik vardı yüzünde ''doğrumu ,ciddi misiniz doğrumu bu diye benim yüzüme baktı ama tabii gözlerindeki mutluluğun tarifi yok :)Allah her isteyene nasip etsin .Benim kızım aşırı kardeş istiyordu.Artık her dilek tutacağı zaman kardeş dileyen bir çocuk olmuştu .Onun dualarını kabul etti Allah diyorum hep.
sonra hemen eşimi aradım. gülümseyerek ağlama aynen devam ediyor tabiki :)) "aşkım ben hamileyiiiimmm" dedim... eşimin ne diyeceğini merak ediyordum :) o cok istiyordu bebişimizin olmasını ama beni ikna edemiyordu :) "eee cinsiyeti neymiş peki"dedi adam ya :)) bu cevabı şok olmasına verdim. :)) "bekle yarım saate doğurup geliyorum, o zaman anlarız."demiştim :)
h