- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
o benden önce biliyordu,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun nisan annesi olacaksin ne kadar guzel rabbim saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin :)Bende yeni ogrenenlerdenim 1 senedir çok ugraslar verdik her ay test yaparım hep tek cizgi tabi bu ay adetim geçti esim test getirdi neyse ertesi gün sabah 5 te uyandım banyoda testi yapıyorum tabi ben herzamanki gibi tek çizgi çıktı diye uyukluyorum biyandan bi baktım net iki cizgi benim uyku falan gitti gozler fırladı yerinden elimde test kostum yatak odasına assskkim askkkkimaskkkim oldu oldu bu sefer oldu askim uyuyor tabi korktu gözleri ovusturuyo noldu askim testi gorduu veee ağlamaya basladii sarildikk ben hala tabi yok ya bu test bozuk olamaz yani falan sabah 8 i zor ettik heyecandan hastaneye gittik vee hamileyimm Rabbim herkese tattirsin cook şükür
Inş amin Rabbim izin verirse olcagim cook teşekkür ederim ve evlilik yıl donumuz 22 nisan denk gelebilir Allahım sanada hayırlı dogumalar versin bebeğini sağlıkla dünyaya getir ınşHayirli olsun nisan annesi olacaksin ne kadar guzel rabbim saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin :)
Akşam yemeğimizde çorbamızı içtik ve yemek tabağına yemek doldurma bahanesiyle aldım önüne içinde bir çift bebek patiği bulunan bir tabak koydum hiçbirşey diyemedi gözleri doldu sonrada sarıldı mutluluğunu dile getirdiği akşamımız kaldığı yerden devam ettiBen henüz hamiş değilim ama hep düşünmüşümdür hamiş olduğumu öğrendiğimde (tabi Allah nasip ederse) bunu eşime nasıl, ne şekilde söylerim diye..
Sizler eşinize baba olacağını nasıl söylediniz?? Hadi anlatın bakalım. a.s.
Düşüyor derken doktormu söyledi? Ne oldu? Rabbm korusun insaAllahkızlar bebeğim düşüyo(