Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

1 oğlum var 4 yaşında hamilelik planımız yoktu ilk denemezdi korunmadan çünkü korkuyordum ilişkimizden sonra eşim şehir dışına gitti daha denememiz olmadı.

Neyse ben ilk hamileliğimde de acayip işhal olmuştum. eşime dedim ki bu hayra alamet değil ben hamileyim dedim konu kapandı reglgünüme 2 gün kala eczaneden test aldım. Eşimin haberi yok testi yaptım silik 2 çizgi hamileyim şok oldum ve bu arada evlilik yıldönümümüz eşimi aradım sana bi sürprizim var akşam gelince görürsün dedim
Akşam olduğunda 5. Evlilikyıldönümüz kutlu olsun dedim sarıldm eşim şokto doktora gidelim vs
Bizim hikayemizde bu henüz 7 haftalık:)

evlendıgımız gınden berı hep bunun hayalını kurdum acaba bu ay hamıle olursam nasıl soylerım dedımminik bebek ayakkabıları bakrdım kutunun ıcıne koysam masa hazırlasam mısafırımızden hadıye var desem ben gelıyorum baba yazsa falan nasıp olmadı olanlar degerını bılsın ne kadar sanslıısnız

ben mavi patik aldım neden mavi aldım onu da bilmiyorum daha cinsiyetimiz beli değil :) eltimde ben öğrenmeden 1 hafta önce doğum yapmıştı ve kız bebeği olmuştu. aksam eşim işten geldiğinde masadaki patiği gördü aaa ne güzel dedi niye pembe almadın kıza mavi mi aldın dedi.güldü .ben hiç tepki vermedim cevap vermeyince huylandı güldü.. ne demek istiyon açık söyle ne demek istiyon dedi :) ama çok komikti deli gibi evin içinde gezinmeye başladı :) ya bi otur diyorum oturamıyorum diyo:) gerçi hala aynı adam sanki o doğuracak benden heyecanlı

gebelik testini bir ocak sabahı saat altıda yaptım eşimde yapacahımı bilmiyordu.pozıtıf çıkınca tekrar yattım ne yapacağımı bılmıyordum çok mutluydum şaşkınlıktan plan bole yapamadan; ömrüm. Sana bişey soylıcem dedim,eşim hemen uyandı yüzünü donemedı bile korktu bısey oldu sandı buyur omrum dedi, hamileyim dedim adam şoka girdi ağladık sevıncten. Almayım ısteyen herkese nasip etsin, aratmasın . Yavrularımızı hayırla sağlıkla buyutelım inşallah.

Bende yeni ogrenenlerdenim 1 senedir çok ugraslar verdik her ay test yaparım hep tek cizgi tabi bu ay adetim geçti esim test getirdi neyse ertesi gün sabah 5 te uyandım banyoda testi yapıyorum tabi ben herzamanki gibi tek çizgi çıktı diye uyukluyorum biyandan bi baktım net iki cizgi benim uyku falan gitti gozler fırladı yerinden elimde test kostum yatak odasına assskkim askkkkimaskkkim oldu oldu bu sefer oldu askim uyuyor tabi korktu gözleri ovusturuyo noldu askim testi gorduu veee ağlamaya basladii sarildikk ben hala tabi yok ya bu test bozuk olamaz yani falan sabah 8 i zor ettik heyecandan hastaneye gittik vee hamileyimm Rabbim herkese tattirsin cook şükür

Hayirli olsun nisan annesi olacaksin ne kadar guzel rabbim saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin :)

Ögrendigim de 3haftalık hamileymişim :)

Önce evde test yaptım, aslnda eşim almıstı testi ama ona aksam yapacagimi söyledim, o gider gitmez yaptım, ikinci hafif silik cizgiyi gördüm, hemen saglik ocagini aradim ve oraya kostum tahlil verdim ve eve gectim.. Ögleden snra da gidip snucu aldim.. esimi arayip, uzgunum negatif dedim.. sonra arkadasimla anlastim, pasta aldik, onlarn evinde esime surpriz yaptık konfetiler vs.. Sasirdi, videoya cektik o ani. :) gayet de guzel bi anı oldu.

hamile olabilirim diye konuştuk ,o da kahve içip fal kapatmış, doktora gitmemize gerek yok bebek var hemde kız dedi :), sonra kan testi yaptırdık, çok safız biz sonucu aldık ama ne olduğunu anlamadık , negatif pozitif yazar diye bekliyoruz, sonucu veren görevliye sorduk bebek var dedi, çok şaşırmıştık. hiç beklemiyorduk, ilk denememizde oldu. :)

kan tahlili yaptırmaya eşmle beraber gittik hastaneye.sonucun çıkmasına yarım saat kala şiddetli bir adet ağrısıyla tuvalete koştum adet oldum sandım ama olmamışım.nasıl olsa daha vakit var deyip oyalandım lavaboda.eşim patt diye kadınlar tuvaletine girdi hamilesiiinnn diye:))))meğer sonuç ben tuvaletteyken çıkmış:))

ihtimal vermeyrek reglim gecikince iki ayrı test yaptım, sonuca inanmayınca kan testi de yaptırdım. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 3 gün sonra ise eşimin doğum günüydü, çok zor oldu ama sabrettim söylemedim. hafta sonu bir otelde rez yaptırdım ve doğum günü için oradayken hediyesini verdim. hediye paketine bir adet önlük ve not bıraktım. açtığında uzun bir süre şoka girdi, sen ciddi misin, şaka değil dimi diye diye üzerime yürüp kucaklayıp dondurmeye başladı.
onun sevıncını gormek herşeye degerdi

Cok sancim vardi sadece bi gun gecikmisti regl yine olurum diye saniyordum, istiyorduk ama hemen olmasini beklemiyorduk. Esimden test istedim oda alip getirdi ve ise dondu. Testi yaptim hemen cikti ikinci cizgi Esimi cagirdim eve gel hastaneye gidelim agridan duramiyorum diye :) Hemen geldi elimde test baba oluyosun dedim. Inanmadi soru ustune soru sordu sonunda inandi :) Hemen kollariyla sardi optu beni

O gün esimle hafif tartismaliydik. Konusmuyorduk.bn istanbulda,eşimde sehir disinda öğretmenlik yapiyordu.haftasonulari sevgililer gibi evimizde buluşuyorduk. Ayrica bnm adet duzEnsiLigim oldugundan dolayi hamile olacagim aklima bile gelmedi. O gun annemlerdeydim. goguslerim asiri şişmiş ve çok ağlıyordu.annem civam percemi cayi hazirlamis adetim olsun rahatlayayim diye ugrasiyordu. Tam bir yudum alacaktim ki anneme"anne birgun daha bekleyeyim.olmazsa yarin icerim" dedim. Yarin oldu. Kendimi iyi hissetmedigimden ise gidemedim. Annemde carsiya cikmisti. Utana sıkıla arayarak en ucuzlarindan test almasini rica ettim. Hemen testi yaptim. Nasil olsa yine negatif cikacagindan teste bakmayacaktim.ama aninda cift cizgiyi gorunce yerimde duramadim.saka gibi geldi.yok canim dedim. Hemen esime maille gönderdim resmini. Msjla da aciiillll bak diye de uyariyorum. Dersten cikmis sasirmis sevinmis fotolarıni atiyordu bana. Telefonda cigliklar sevinç aglamalari yasadik. Kimseye soylememeye ve yarin kan testiyle garantilemek icin sozlestik. Kan testinide yaptirdik. Ve sonuc pozitif.7haftalik hamileydim. Ailelerimize ise su sekilde haber verdik. Gorumcem sehirdisinda yasadigindan onu telefonla aradik."ablacim hani kardeşinin çocuğu olursa adak adamistin ya"
"eeeevet canim"
"Iste adagin icin kurban bakmaya basla cnk kestirmen gerekecek"sevincten agladik cok agladik
Hemen evimize gittik, tripotla foto makinasini aldik. Pastaneden 2 tane bebegimiz geliyor yazili pasta aldik. Ardindan sembolik olmasi icin emzikle biberonda aldik.Ilk bnm aileme gittik. Tripotu kurduk makine calisiyor. Her animizi kayit ettik. Emzikle biberonu masaya koyduk anlamadilar ama kardeslerim cigliklarrrr gercektenmi demeler... pastayi acinca yaziyida görünce annem aglamaya basladi...sarilmalar....
Esimin ailesine gittik. Abisi ile esinide cagirdik kayinvalidemlere. Orada aksam yemegini yedik. Tripotu kurduk falan derken ayni sekilde emzigi biberonu koyduk. Pastadaki yaziyida okuduklarinda eltim aglamaya basladi. Sarıldik. Kayinvalidemde cigliklar atiyor...
Benim hikayemde böyle. .. cok sukur Allahim güzeller guzeli bir kiz cocugu nasip etti bize. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu yasamayi. Buarada kizimizin adini; bu hayatta Elif gibi dik dursun diye Elif gibi asaletli olsun diye Elif; esimle aramizda elçi olsun kopru olsun diye Elçin koyduk. Elif Elçin ;-):-D

4 gün geçmişti hasta olmamıştım işe geldim arkadaşıma acaba dedim. Öğle arasında sağolsunlar eczaneye gidip test aldılar. Testi yaptım ve 2. çizgiyi gördüm hatta acaba ben mi yanlış görüyorum diye arkadaşıma gösterdim hayır bariz 2. çizgi çıktı dedi ve o an ellerim titremeye başladı. Eşime de mesaj attım hasta oldum belim çok fena ağrıyor dayanamıyorum izin alabilirsem eve gidicem diye. Eşimde izin alırsan haber ver gelip alayım seni tek başına gitme dedi. Neyse izin alamadım diye geçiştirdim durumu. Sonra aklımızda kalmasın netleştirelim dedik diğer testi de yaptım bu sefer daha koyu bir 2. çizgi çıktı. Arkadaşımla bir kutu hazırladık hemen içine bebeğin ağzından yazılmış postitler koydum, dışarı çıkan bir arkadaşa 1 çift patik aldırdık onu da koyduk. Sonra test çubuklarını koyduk, bir kaç bişey daha koyduk. Akşam eve gittim salonda devamlı oturduğu köşedeki yastığının altına kutuyu koydum. Uzandı kolu kutuya değdi. Bu ne diye sordu hediye dedim gülümsedim. Teşekkür ederim dedi açmaya çalıştı bu arada bende onu videoya alıyorum ama haberi yok. neyse açmaya çalışıyor kutuyu çünkü arkadaş öyle bir kurdela bağlamış ki açılmıyor en son çekti kopardı. kapağını açtı, ilk olarak test çubuklarına baktı anlamadı kenara koydu. Sonra patikleri aldı eline baktı anlam veremedi kenara koydu, sonra gözü postitte yazılı olan nota takıldı okudu okudu durakladı "vallaha mı diyon" dedi gözlerinin parlayışını anlatamam size. Sonra kutuyu attı elinden sarıldı öptü öptü en az 100 defa seni seviyorum dedi. Sonra tekrar kutuyu eline aldı devam etti bakmaya ama gözleri dolu dolu. İlk şoku atlattıktan sonra tlf aldı annesini annemleri aradı hazırlanın çamlıcaya gidiyoruz dedi. Çıktık önce bi kliniğe uğradık kan testi yaptırdık onda da pozitif çıktı. Çamlıca'ya gittik orda çay falan derken ailelere de söyledik.

biz de bebek yapmaya bu ayki adetim de geçsin, ondan sonra artık başlayalım diye plan yapıyorduk. neyse ben adet olmamı bekliyorum, aynı zamanda düzensizliğim olduğu için tam olarak gününü de bilmiyorum. bu arada uzun tatil dönüşü işe başladım, 8-5 çalıştığım için iş yerinde çok sıkılıyorum, o gün de sıkıldım, çok yorgunum, tatilden sonra iş yeri hiç çekilmiyor dedim arkadaşlara, başın da dönüyor mu diye dalga geçtik, güldük birlikte. akşam yatmadan lavaboya gittim, aklıma geldi konuştuklarımız, baktım dolabın üstünde gebelik testi var, dur dedim bi yapayım.. yaptım, tabi ki tek çizgi gördüm...beklentim olmadığı için hiç üzülmedim bile... gece tekrar tuvalete gittim, test çubuğu çöpte, tuvalet kağıdını atarken bi baktım, ikinci çizgi silik....:))) hemen çığlıkla eşimi çağırdım, ben hamileyim dedim... inanamadı.... sabah hemen hastaneye gittik, test yaptırdık, sonra iş yerime geldik, sonucu netten bekliyoruz.. bi saat hiç konuşmadık, o arkadaşlarının yanına gitti, ben de kendi arkadaşlarımın (daha önce benim iş yerimde çalıştı eşim) bir saat sonra bi baktık ki beta hcg 251:))) ikimizin de gözleri doldu, sarılıp ağladık:))sonra eşim kendi okuluna gitti, ne hissedeceğimizi bilememiştik, sadece şükür ettik, bizi bekletmeden bebeğimizi verdiği için rabbimize....

Akşam yemeğimizde çorbamızı içtik ve yemek tabağına yemek doldurma bahanesiyle aldım önüne içinde bir çift bebek patiği bulunan bir tabak koydum hiçbirşey diyemedi gözleri doldu sonrada sarıldı mutluluğunu dile getirdiği akşamımız kaldığı yerden devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…