biz de bebek yapmaya bu ayki adetim de geçsin, ondan sonra artık başlayalım diye plan yapıyorduk. neyse ben adet olmamı bekliyorum, aynı zamanda düzensizliğim olduğu için tam olarak gününü de bilmiyorum. bu arada uzun tatil dönüşü işe başladım, 8-5 çalıştığım için iş yerinde çok sıkılıyorum, o gün de sıkıldım, çok yorgunum, tatilden sonra iş yeri hiç çekilmiyor dedim arkadaşlara, başın da dönüyor mu diye dalga geçtik, güldük birlikte. akşam yatmadan lavaboya gittim, aklıma geldi konuştuklarımız, baktım dolabın üstünde gebelik testi var, dur dedim bi yapayım.. yaptım, tabi ki tek çizgi gördüm...beklentim olmadığı için hiç üzülmedim bile... gece tekrar tuvalete gittim, test çubuğu çöpte, tuvalet kağıdını atarken bi baktım, ikinci çizgi silik....:))) hemen çığlıkla eşimi çağırdım, ben hamileyim dedim... inanamadı.... sabah hemen hastaneye gittik, test yaptırdık, sonra iş yerime geldik, sonucu netten bekliyoruz.. bi saat hiç konuşmadık, o arkadaşlarının yanına gitti, ben de kendi arkadaşlarımın (daha önce benim iş yerimde çalıştı eşim) bir saat sonra bi baktık ki beta hcg 251:))) ikimizin de gözleri doldu, sarılıp ağladık:))sonra eşim kendi okuluna gitti, ne hissedeceğimizi bilememiştik, sadece şükür ettik, bizi bekletmeden bebeğimizi verdiği için rabbimize....