Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

2015 te ugrasıyoruz demişsiniz şimdi baktım hamileniz cok sevindim sebepsiz :)

Ben eşimin ailesiyle birlikte oturdugum için ilk kaynanama söylemiştim çok şiddetli kasiklarim agriyo bi hastaneye gidelim dedim kaynanam bisey yoktur usutmussundur dedi adet gunumde doktora gittik o gün kanamam gelmemişti ilk basta doktor ultrasonla bakti kese gorunmedi kan tahlili istedi sonuçta 100.4 yazıyordu :) doktordan müjdeli haberi aldıktan sonra çıktık eve gittik aksam oldu esim geldi işten k aynanam hayirli olsun baba oluyorsun dedi esim dondu kaldi :) odaya cagirdi beni ya nin gittiğimde allah diye bagirdi kucakladi beni çok sevinmişti asla unutamam o günü :)

biz 2. bebeğimizi bekliyoruz ilk kizimi biraz bekledik aradık nasip oldu çok şükür.
kizimi öğrendiğim gün evliliğimizin 3. yıl dönümüydü. eşime paket icinde bebek zibini verdim. anlamadı. istediğimiz için verdim sandı.. ama sonra dank etti. bebeğimiz mi olacak dedi sarıldı ağladı kıyamam.

şimdiki bebeğimizi de istedik. ilk ay oldu. kizimda biraz zaman geçtiği için hemen olur diye tahmin etmedik. ama ne güzel nasip :)
bebegi soylemek icin kan testi sonucunu bekledim. aksam isten gelince yemekte söylerim dedim. kızım sofrada kendi tabağıni bardagini kullanir. onun tabağının yanına aynı şekilde 1 tabak bardak kaşık çatal daha koydum.
hayalim, eşim sofrada diyecek ki bu ne için ben de zeynep e kardeş geliyo hamileyim falan diyeceğim. ama gerçek öyle olmadi sabredemedim.
kapıdan girdi. kocaman sırıtarak hosgeldin dedim. masayi gösterdim bak dedim. şaşkın bakıyor. 2. tabağı gösterdim garibim beklemiyor ki anlamadı. elimle 2 işareti yaptım dedim hamileyim 2. bebek geliyo. çok şaşırdı. ne?ne zaman? diyor cok sevindi. bu kadar çabuk beklemiyordum diyor.

simdi 16 haftanın içindeyiz oğlumuzla.

rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. bizleri evlatlarımızla sağ salim kavuştursun.
rabbim isteyen her kuluna hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar ilk bebeğim de hüzün yaşadık iki gün yaşadı vefat etti meleğim tekrar çocuk istedik tabi ara verdik biraz düşündüğümzde de biraz uğraştık şimdi 5 haftalık hamileyim bu sefer öyle sürpriz yapmadım sabah yaptım aç karna testi anında belirdi çift çizgi eşimde uyuyordu uyandırırdım kulağına fısıldadım hamileyim dedim eşim gözleri ışıldadı gerçekten mi dedi rabbim sağlıklı sıhhatli almamızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…