- 7 Ocak 2014
- 156
- 61
- 34
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
inşallah canım, hala umut var içimde ama, ne bileyim...henüz kanama olmadı ama doktor bugün akşam, ya da yarın başlar kanama dedi.ilk duyduğumda inanamamıştım, afallamıştım, bu duygu daha da afallatıyor ...Düşüyo derken
Düşüyor derken doktormu söyledi? Ne oldu? Rabbm korusun insaAllah
olursun canım inşallah merak etme... Ben de senin dediğine benzer yapmıştım test sonucunu zarfa koyup üstüne ismini yazdım işten gelir gelmez eline tutuşturdum sana posta gelmiş diye hiç çakmadı güzelce açtı şaşırdı ve sevindi tabi :)Bende hamile deyilim olmayıda çok istiyorum. ama eğer hamiş olssydım. eşime güzel bi masa hazırlardım bide hediye kutusunda idrar testim ve kan testimi paketleyip verirdim oda havalara ucardı ama hamiş deyilim
Canum buqun bu cocuk yüzünden cok yıprandığımı farkettim. Adet olckmısım gibi oldu ama ne bel ağrısı ne bişe. Var. Ne kan. Hormonlrım bozuldu geldi die ağladım bakdım gelmemiş bide ona ağladımolursun canım inşallah merak etme... Ben de senin dediğine benzer yapmıştım test sonucunu zarfa koyup üstüne ismini yazdım işten gelir gelmez eline tutuşturdum sana posta gelmiş diye hiç çakmadı güzelce açtı şaşırdı ve sevindi tabi :)
Ne zaman düşünmeyi bırakıp rahatlarsan o zaman hamiş kalırsın canım.. Benim bir kızım var 5-6 ay uğraşmıştık epey sıkıntı yapmıştım sonra bir sınava girecektim ona ağırlık verdim biraz gebeliği unuttum ve o ay hamile kalmışım :)) herşey gönlünce olsun herşeyin bir vakti ve zamanı vardır..Canum buqun bu cocuk yüzünden cok yıprandığımı farkettim. Adet olckmısım gibi oldu ama ne bel ağrısı ne bişe. Var. Ne kan. Hormonlrım bozuldu geldi die ağladım bakdım gelmemiş bide ona ağladım
cocuk