- 4 Temmuz 2013
- 325
- 21
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
çok güzel duygular yaşamışsınız
Allah banada nasip eder inşallah :)
Ayy bu topigi hep okurdum sonunda yazmak bana da nasip oldu cok sukur.. minigim henuz dort haftalik, hazir babamizin da dogum gunu yakin olunca surpruz yapalim dedik (daha esimin haberi yok), ayrica hamileligimden iki gun once tayinimizin ciktigini ogrendik..
10 mayis cumartrsi esimin dogum gunu ancak biz cuma aksami 15-20 kisilik bir grup olarak surpriz parti hazirligindayiz. Orada herkesin icinde hediyemi verip (hediyem de 'arabada bebek var' yazisi), yolculuga uc kisi cikacagimizi soylemeyi dusunuyorum :) sanirim sok olurhayirlisi bakalim.. Allah bu mutlulugu tum isteyenlere yasamayi nasip etsin insallahhh...
canım biliyor musun adetinin 28 günde bir olması güzel hoş benimde öyleydi ama işte yumurta kalınlaşması sebebiyle yumurta geç ve zor çatlıyordu Allaha şükür ben bir kür yaptım Rabbim nasip etti bebiş geliyor inşallah sende en kısa zamanda güzel haber verirsin bizlere
doktor gel dediği zaman ise gitmeliydin canım bence ihmal etme
Canımmm İlk ben yazayımŞeniz
1 yıldır çocuk istiyorduk.Çatlatma iğnesi,kist,iltihap derken gerçekten psikolojik açıdan artık iyice yorulmuştuk.Son ay dedikki olursa olur olmazsa da daha tedavi yok Allahım ne zaman kısmet ederse..
Kendimizi kasarak kurduğumuz cinsel ilişkimiz son ay kasmadığımız için inanılmaz güzel olmuştu,rahatlamıştık.
Ben gene yumurta takibine gidiyordum.Olgunlaşmış mı ne durumda diye.
Doktorumun istediği büyüklüğe geldiğinde de çatlattırdık.Ve o kadar keyifli yaşadıkki cinselliği..
Adetime 3 gün kala idrar testi yaptım,ikinci test silik çıktı.Yazında aynı şeyi yaşadığım için ve yanıldığım için umutlanmadım tabiki.
Adet günümde doktorumla konuştuk,hemen kan testi istiyorum kistte olabilir tekrarlamış dedi.Öğlende izin alıp hemen bir kan testi vermeye gittim..
Telefonda öğlen boşluğunda kan verebilirmiyim dediğim bayan çok yardımcı oldu sağolsun.İşyerine döndüm.
Eşimde 3 gibi yanıma geldi.Hadi ara da sor eğer çıkmışsa ben gidip alayım sonucu dedi.Aradım o bayana sordum,bir dakika bakayım bekleyin hatta dedi.
Hatta geri döndüğünde gülerek ne öğrenmek istiyorsunuz Gülşah Hnm dedi.Dedim hamilemiyim,evet hayırlı olsun dedi..
Ben ne diyeceğimi bilemeden ağlamaya başladım,eşiminde gözlerinden yaşlar süzülüyordu.Dedim sonucu fakslayabilirmisiniz.Hemen faxladı,sonucum 573 dü.
Hemen eşime sarıldım öptüm öptüm öptüm onu.Duramadı yanımda gitti.
Akşam kayınvalidemlere geldiğimde kimse bilmiyor sanıyordum.Ama herkese söylemiş.Evde bir bayram havası vardı.Halamlar,amcam,kardeşim,babam herkes telefonda kaldı.
Çok güzel çok özel bir şekilde oldu bizim öğrenmemiz.Hala anlatırken gözlerim doluyor.
Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu..:1hug:
Canim merhabalarMerba Canim yumurta kalinlasmasi bendede var sen ne kuru uyguladin acaba ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim merhabalar
Ben bir kur sogan kuru uyguladim adetin besinci gunu basladim onbes gun boyunca ictim sabah akşam taze yapip ictim ikinci adeti olmadimm bebis geldiiiii
Soracagin birseyler olursa ozelden daha genis anlatabilirim
Canim ben yyumurta kalinlasmasinin oldugunu bilmiyodum bu ay sogan kurunu bende uygulandim tesadufe bak :) test yaptm siliik cizgi cikti bidaha yaptim cikmadi deilim heralde umudu kestim adet oliyim ilaclarima baslicam 2 ay koruncaz o kadar istiyorum ki bebek ama soktor ole diyince umudumu kestim ins tedaviden sonra olur cok moralsizim hayattan sogudum hayirli olsun bebegin allah banadda nasip etsin benim icin dua edermisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım Allah inşallah sana da nasip eder biz muhtemel doğum kontrol haplarının mağduruyuz. çünkü 7 ay korunmadık doktor kalınlaşma az birşey var dedi sonrasındaki dönem soğan kürü ve bebek.
keşke bir kür daha yapsaydın ilaca başlamadan önce canım?
En büyük hayalimdi hamile olduğum haberini eşime sürpriz yapmak için çeşitli şeyler düşünürdüm. Bazen öylesine çılgın öylesine deli dolu fikirler gelirdiki aklıma ama yine adet olurdum yüzüm yere düşerdi hayaller suya..... 4 yıl geçti böyle... Normal yollardan hamile kalamadığım için özel ve meşakatli tedavi sonrası haliyle eşimle birlikte öğrendik kan sonucumu. Dakikalarca hiç birbirimize birşey demeden sarıldık ve ağladık. Sessizlik almıştı sadece gözyaşlarımız konuşuyordu....
Çok duygusalmış yaaaa ve okurken kendimi gördüm
her ay deli dolu hayaller planlar yapıyorum süpriz yaomak için sonu hüsran nerdeyse bir yıl oldu hakkımda hayırlısı inşallaah:)
En büyük hayalimdi hamile olduğum haberini eşime sürpriz yapmak için çeşitli şeyler düşünürdüm. Bazen öylesine çılgın öylesine deli dolu fikirler gelirdiki aklıma ama yine adet olurdum yüzüm yere düşerdi hayaller suya..... 4 yıl geçti böyle... Normal yollardan hamile kalamadığım için özel ve meşakatli tedavi sonrası haliyle eşimle birlikte öğrendik kan sonucumu. Dakikalarca hiç birbirimize birşey demeden sarıldık ve ağladık. Sessizlik almıştı sadece gözyaşlarımız konuşuyordu....
gözlerim doldu rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayıda nasip etsin canım
Canım ümitsizliğe kapılman için çok erken . Daha 1 yıl diyorsun çok az. İnşallah düşlediğin hayalinle birlikte söylersin bu güzel haberi eşine :)
ne kadar zor her ay bi sürü hayaller kurup sonra o hayallerin yıkılmasısen muradına ermişsin darısı başıma inşallah
Hamile olduğumu eşim bana haber vermişti telefonda "Müjde karıcım baba oluyorum" diye:asigim:
Tahlil sonuçlarımı o almıştı da hastanedentatlicadiarzu