Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

çok güzel duygular yaşamışsınız
Allah banada nasip eder inşallah :)

Ayy bu topigi hep okurdum sonunda yazmak bana da nasip oldu cok sukur.. minigim henuz dort haftalik, hazir babamizin da dogum gunu yakin olunca surpruz yapalim dedik (daha esimin haberi yok), ayrica hamileligimden iki gun once tayinimizin ciktigini ogrendik..

10 mayis cumartrsi esimin dogum gunu ancak biz cuma aksami 15-20 kisilik bir grup olarak surpriz parti hazirligindayiz. Orada herkesin icinde hediyemi verip (hediyem de 'arabada bebek var' yazisi), yolculuga uc kisi cikacagimizi soylemeyi dusunuyorum :) sanirim sok olur :KK66: hayirlisi bakalim.. Allah bu mutlulugu tum isteyenlere yasamayi nasip etsin insallahhh...

tebrik ederim canım inşallah buraya yazmak bigün banada nasip olur:KK43::KK43::KK43::KK43:

bende hamile kaldığımda altı aylık evliydim doktor bana çocuğun tedavi ile olabilir demişti bizde çok ümitli değildik ama ilk zamanlar olduğu için korunmuyorduk her ay geç adet olduğum için test yapar sonucundada hiç bir şey olmazdı gene adetim çok gecikmişti.bende hastanede çalışıyodum eczaneden bir arkadaşla sohbet ederken hadi test yapalım muhabbeti olmuştu.aldı geldi bir test bende hastanenin lavabosunda yaptım hep tek çizgiye alışmıştım sonra bi baktım ikinci çizgi netleşmeye başlıyor.lavabodan çıktım bayılacaktım hemen kadın doğumcuya gösterdim var ama kandan baktır bide dedi lab.gittim baktırdım bir saat sonra kesindi artık hamileydim hemde 6 haftalık akşama kadar bekledim evde sofra hazırladım 3 tabak koydum eşim gelince misafirmi var kim diye sordu bende daha 9 ay var ama şimdiden hazırlık yapayım dedim eşimin yüz ifadesi unutulmaz tarif edilmez sonra kalktı kucağına alcak alamadı düşer falan diye sonra akrabalara hbr verdik böyle oldu işte......

canım biliyor musun adetinin 28 günde bir olması güzel hoş benimde öyleydi ama işte yumurta kalınlaşması sebebiyle yumurta geç ve zor çatlıyordu Allaha şükür ben bir kür yaptım Rabbim nasip etti bebiş geliyor inşallah sende en kısa zamanda güzel haber verirsin bizlere
doktor gel dediği zaman ise gitmeliydin canım bence ihmal etme:KK16:

Merba Canim yumurta kalinlasmasi bendede var sen ne kuru uyguladin acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımmm İlk ben yazayımŞeniz
1 yıldır çocuk istiyorduk.Çatlatma iğnesi,kist,iltihap derken gerçekten psikolojik açıdan artık iyice yorulmuştuk.Son ay dedikki olursa olur olmazsa da daha tedavi yok Allahım ne zaman kısmet ederse..
Kendimizi kasarak kurduğumuz cinsel ilişkimiz son ay kasmadığımız için inanılmaz güzel olmuştu,rahatlamıştık.
Ben gene yumurta takibine gidiyordum.Olgunlaşmış mı ne durumda diye.
Doktorumun istediği büyüklüğe geldiğinde de çatlattırdık.Ve o kadar keyifli yaşadıkki cinselliği..
Adetime 3 gün kala idrar testi yaptım,ikinci test silik çıktı.Yazında aynı şeyi yaşadığım için ve yanıldığım için umutlanmadım tabiki.
Adet günümde doktorumla konuştuk,hemen kan testi istiyorum kistte olabilir tekrarlamış dedi.Öğlende izin alıp hemen bir kan testi vermeye gittim..
Telefonda öğlen boşluğunda kan verebilirmiyim dediğim bayan çok yardımcı oldu sağolsun.İşyerine döndüm.
Eşimde 3 gibi yanıma geldi.Hadi ara da sor eğer çıkmışsa ben gidip alayım sonucu dedi.Aradım o bayana sordum,bir dakika bakayım bekleyin hatta dedi.
Hatta geri döndüğünde gülerek ne öğrenmek istiyorsunuz Gülşah Hnm dedi.Dedim hamilemiyim,evet hayırlı olsun dedi..
Ben ne diyeceğimi bilemeden ağlamaya başladım,eşiminde gözlerinden yaşlar süzülüyordu.Dedim sonucu fakslayabilirmisiniz.Hemen faxladı,sonucum 573 dü.
Hemen eşime sarıldım öptüm öptüm öptüm onu.Duramadı yanımda gitti.
Akşam kayınvalidemlere geldiğimde kimse bilmiyor sanıyordum.Ama herkese söylemiş.Evde bir bayram havası vardı.Halamlar,amcam,kardeşim,babam herkes telefonda kaldı.
Çok güzel çok özel bir şekilde oldu bizim öğrenmemiz.Hala anlatırken gözlerim doluyor.
Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu..:1hug:

güzel bir konu açmışsınız bende hep eşime o güzel haberi verince acaba ne olacak diye düşünüp hayal kuruyordum ama nedense birtürlü hamile kalamadım doktor ancak tüp bebekle hamile kalabilirsiniz demişti bize ve sonunda tedaviye başladık transferi yaptık 12 günlük bekleyişten sonra kan testini verdik hastaneye..
saat daha 11 siz eve gidin biz sizi 3te arayacağız dedi dönüşte abim beni eve bıraktı eşimde bankaya gitti ben dayanamayıp abim gittikten sonr eczaneye gidip test aldım eve gelip titreye titreye testi yaptım hep yapıpta 2. çizgiyi göremediğim testte ilk defa ikinci çizgiyi gördüm hemde belrgin bir şekilde eşim eve geldi saat 3 te gelecek kan tahlili sonucu yüzünden çok stresliydi... ben ona testi gösterdim önce anlamadı ama sonra hamileyim dediğimde nerdeyse apartman ayağa kalkıcaktı eşimin sesinden allaaaaaaaaah diye bağırıp durdu sonra sıkıca sarılıp durduk bütün gün ağzımız kulağımızdaydı kan testi sonucuda pozitif çıktı tamrahatladık rabim bu mutluluğu herkese tattırsın benim hikayem bu kadar....

Merba Canim yumurta kalinlasmasi bendede var sen ne kuru uyguladin acaba ?

Canim merhabalar
Ben bir kur sogan kuru uyguladim adetin besinci gunu basladim onbes gun boyunca ictim sabah akşam taze yapip ictim ikinci adeti olmadimm bebis geldiiiii:KK16::nazar:
Soracagin birseyler olursa ozelden daha genis anlatabilirim

Canim merhabalar
Ben bir kur sogan kuru uyguladim adetin besinci gunu basladim onbes gun boyunca ictim sabah akşam taze yapip ictim ikinci adeti olmadimm bebis geldiiiii:KK16::nazar:
Soracagin birseyler olursa ozelden daha genis anlatabilirim

Canim ben yyumurta kalinlasmasinin oldugunu bilmiyodum bu ay sogan kurunu bende uygulandim tesadufe bak :) test yaptm siliik cizgi cikti bidaha yaptim cikmadi deilim heralde umudu kestim adet oliyim ilaclarima baslicam 2 ay koruncaz o kadar istiyorum ki bebek ama soktor ole diyince umudumu kestim ins tedaviden sonra olur cok moralsizim hayattan sogudum hayirli olsun bebegin allah banadda nasip etsin benim icin dua edermisin :KK43:

Kanı sabah gittim yalnız verdim öğleden sonra baktım hastanenin laboratuar sonuçlarına dosya açılmış ama test sonucu gözükmüyor eşim de geldi doğru hastaneye gittik laboratuarı basıp çok özür dileyerek sonucu sorduk kendiniz yorumlayabilir midini diyince az çok dedik ve 77 yi duyunca ikimiz de şaşkınlıktan ne yapacağımızı şaşırdık tabi ardından kendi gözlerimizle görmek için bir süre daha sonucun İnternete girilmesini bekledik 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben yyumurta kalinlasmasinin oldugunu bilmiyodum bu ay sogan kurunu bende uygulandim tesadufe bak :) test yaptm siliik cizgi cikti bidaha yaptim cikmadi deilim heralde umudu kestim adet oliyim ilaclarima baslicam 2 ay koruncaz o kadar istiyorum ki bebek ama soktor ole diyince umudumu kestim ins tedaviden sonra olur cok moralsizim hayattan sogudum hayirli olsun bebegin allah banadda nasip etsin benim icin dua edermisin :KK43:

canım Allah inşallah sana da nasip eder biz muhtemel doğum kontrol haplarının mağduruyuz. çünkü 7 ay korunmadık doktor kalınlaşma az birşey var dedi sonrasındaki dönem soğan kürü ve bebek.:KK16:
keşke bir kür daha yapsaydın ilaca başlamadan önce canım?

canım Allah inşallah sana da nasip eder biz muhtemel doğum kontrol haplarının mağduruyuz. çünkü 7 ay korunmadık doktor kalınlaşma az birşey var dedi sonrasındaki dönem soğan kürü ve bebek.:KK16:
keşke bir kür daha yapsaydın ilaca başlamadan önce canım?

Ya kotu gelir die kullanmadim korktum ben dogum kontrol hapi hic kullanmadin geri cekilme yontemiule korunduk 5 ay sadece canim allah razi olsun saol ins allh

ne güzel yazmışsınız dayanamadım yazayım dedim :)
11 ay vajinismus illetiyle uğraştım mutsuz bir 11 ay sonra yendiğim ilk ay hamile kaldım adetim 3 hafta geçmişti eşime dedim ben hamileyim güldü tabii test yaptım çok soluk bir çizgi aşkımm bak kızımız geliyorr diye bağırdım bakıyor bakıyor teste bu sanki gözükmüyor gibi belli belirsiz falan inanamadı ben eminim hissediyor insan farklı şeyler olduğunu bir hafta daha geçti adet günümde kan tahlili yaptırdım 198 çıktı eşimi aradım demiştim ya kızımız geliyor dedim hadiii diye çığlık attı ciddi misin diye kaç kez sordu hehe şükür halimize rabbim diyorum nelerle uğraşırken sevindirdi bizi :)

En büyük hayalimdi hamile olduğum haberini eşime sürpriz yapmak için çeşitli şeyler düşünürdüm. Bazen öylesine çılgın öylesine deli dolu fikirler gelirdiki aklıma ama yine adet olurdum yüzüm yere düşerdi hayaller suya..... 4 yıl geçti böyle... Normal yollardan hamile kalamadığım için özel ve meşakatli tedavi sonrası haliyle eşimle birlikte öğrendik kan sonucumu. Dakikalarca hiç birbirimize birşey demeden sarıldık ve ağladık. Sessizlik almıştı sadece gözyaşlarımız konuşuyordu....

En büyük hayalimdi hamile olduğum haberini eşime sürpriz yapmak için çeşitli şeyler düşünürdüm. Bazen öylesine çılgın öylesine deli dolu fikirler gelirdiki aklıma ama yine adet olurdum yüzüm yere düşerdi hayaller suya..... 4 yıl geçti böyle... Normal yollardan hamile kalamadığım için özel ve meşakatli tedavi sonrası haliyle eşimle birlikte öğrendik kan sonucumu. Dakikalarca hiç birbirimize birşey demeden sarıldık ve ağladık. Sessizlik almıştı sadece gözyaşlarımız konuşuyordu....

Çok duygusalmış yaaaa ve okurken kendimi gördüm :KK43:
her ay deli dolu hayaller planlar yapıyorum süpriz yaomak için sonu hüsran nerdeyse bir yıl oldu hakkımda hayırlısı inşallaah:)

Çok duygusalmış yaaaa ve okurken kendimi gördüm :KK43:
her ay deli dolu hayaller planlar yapıyorum süpriz yaomak için sonu hüsran nerdeyse bir yıl oldu hakkımda hayırlısı inşallaah:)

Canım ümitsizliğe kapılman için çok erken . Daha 1 yıl diyorsun çok az. İnşallah düşlediğin hayalinle birlikte söylersin bu güzel haberi eşine :):KK49:

gözlerim doldu rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayıda nasip etsin canım

ne kadar zor her ay bi sürü hayaller kurup sonra o hayallerin yıkılması :KK43: sen muradına ermişsin darısı başıma inşallah

ne kadar zor her ay bi sürü hayaller kurup sonra o hayallerin yıkılması :KK43: sen muradına ermişsin darısı başıma inşallah

Çok şükür canım kavuştum. İnşallah kısa sürede meleğine kavuşursun ve senden hamile haberi alırız 👪

iPhone 'den gönderildi.
👪🐣👪 bebeğime kavuşmama az kaldı 🐣😇👪

ilk sayfadan itibaren konuyu okumaya başladım o kadar çok ağladım öyle hayaller kurdum ki anlatamam..
8 aydır her ay umutla bekliyorum geçtiğimiz ay kimyasal gebelik geçirdim iki gün hamileyim diye dolandım etrafta eşim sürahiyi bile kaldırmama izin vermedi ben doldururum suyunu aşkım diyerek.. iki gün sonra hayalimiz suya düştü tabi o kadar yoruldum ki ağlamaktan üzülmekten.. ben bebek için çırpınırken bir ayda karar verip hamilelik haberini aldım eltimin geçen gün elimde değil öyle üzüldüm öyle moralim bozuldu ki kriz geçirdim ağlamaktan yüzüm gözüm patlayacak gibi şişti sabaha kadar ağladım bebek için çırpındığımı bilen kaynanam öle otururken birdenbire eşimin gözlerinin içine bakıp abini tebrik ettin mi diye sırıtınca dünyam başıma yıkıldı meğer eltim hamileymiş rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama elimde değil hamile insan görünce dayanamıyorum hayattan zevk almıyorum öyle mutsuzum ki..

Son düzenleme:
X