Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

bu güzel günde nasıl edip girdiysem bu konuya ağlamakdan bi hal oldum.. ne güzel duygular yaşamışsınız Rabbim , isteyen herkese benimle birlikte nasip etsin inşallah.. amiiin

birde Rabbim izniyle bebeğimiz olduğunda eşim çok mutlu olucak acılarının çoğu gidecek eminim.. çok istiyorum bebek eşim için. off ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi.. zor bir dönemdeyiz.. bebek bizim için yeniden mutluluğumuz olucak.. Allahım ne olur sen esirgeme bizden o nu

bende hamile oldugumdan şüpheleniyorum bugün adet günüm ateş ölçüyorum yüksek ateşim büyük ihtimalle var ikinci gebelik olucak ve eşim istemediğini söylüyor tek çocuk yetermiş..yalnız hem istemediğini söylüyor hemde hiç bir şekilde korunmuyor bende korunmuyorum bana bıraktı yumurtlama dönemimde ilişkiye girmiyoruz ben riskli dediğimde uzak duruyor tamamen bana güveniyor bu konuda..ben dahil yumurtlamayı nasıl kesin şu günde diyebilirim bazen degişebiliyor cok istiyorum bebek olmasını ama özellikle o günlerde ilşki olsun diye uğraşmadım..bu adam bebek istemiyorsa neden kendisi korunmuyor soruyorum cvp yok beni suçlarsa haklımı haksızmı söylersem nasıl tapki verir hiç kestiremiyorum ve üzülüyorummm
birde acaba bir süre söylemesemmi diyorum bu seferde yalan söylemek zorunda kalıcam adet oldunmu diye soracak evet dersem yalan olur öğrendiğinde sırf bunun için bana cok kızar kararsız kaldım kızlar bir yol gösterin ne yapayım nasıl konuşayım eşimle..

Çocuk istemiyorsan tedbırını alacaktın canım dıyeceksın

Takvım yontemı sanırım korunma yontemınız en rısklı olanlardan malesef

Dedıgınız gıbı yumurtlama herzaman gününde olmuyor kı bazen degısebılıyor

Hakkınızda hayırlısı olsun insallah

Ben minik bir kavanozlu bebek maması aldım ve bir kağıda ''bende size katılabilir miyim babacım '' yazdım ve kağıtla kavanozu birlikte paket yaptım. Akşam eve geldiğinde kızımın eline verdim .''baba bu senin'' dedi.Açınca o notu okurken kızım bu seferde '' Allah 'tan bize bir hediye geliyormuş '' dedi.Öyle tatlı bir panik vardı yüzünde ''doğrumu ,ciddi misiniz doğrumu bu diye benim yüzüme baktı ama tabii gözlerindeki mutluluğun tarifi yok :)Allah her isteyene nasip etsin .Benim kızım aşırı kardeş istiyordu.Artık her dilek tutacağı zaman kardeş dileyen bir çocuk olmuştu .Onun dualarını kabul etti Allah diyorum hep.

yok canım işe yarar mı???

canım önce iyi bir araştırma yap kulaktan dolma hareket etme ve dene
denemek sana zarar verecek bir kimyasalı denemiyorsun sonuçta denediğin soğan ve su
saraçoğlunun sitesine girip araştır
doktora gittin mi yumurta kalınlaşması falan var mı?

Bizdede benim adetim birgün gecikmişti, bebek istiyorduk ve o ay korunmamıştık bende daha önceden o ay bebek istediğimiz için 2,3 tane test almıştım ama o kadar heyecanlıydım ki adet gecikmem olduğunda teste bakmaya cesaret edemiyordum eşime tek tek anlattım bak eğer pozitifse iki cizgi olacak negatifse tek diye rahat bi 5 10 kere anlattım eşime testi verdim ve banyonun kapısını kapattım eşim içerde ben olmadı demi yok demi diye diye banyonun önünde dört dönüyordum eşim içerden ya iki çizgi olucaktı demi dedi ama biraz düşük bi sesle ben o an olmadı demek dedim içimden, eşim kapıyı açtı ve YESS!!! Diye bağırdı beni kucağına alıp döndürmeye başladı ben tabii o anın şaşkınlığıyla oldu mu oldu mu diyordum ve birden ağlamaya başladım zaten o gündür bu gündürde hormonların etkisiyle herşeye ağlıyorum

heehee demek testi esine yaptirdin haa supermis

Valla benimki hic atraksiyonlu bisey olmadi. test yaptim kocambda tv izliyordu gittim odaya sanirim hamileyim dedim ve testi gosterdim. o da mutlu oldu ama oyle kalkip sarilmalar opusmeler kucaklasmalar olmadi. kari koca ruhsuz muyuz ne...

canım dr ye gittim adetimin 15. günü olduğu halde yumurtalarımın büyümediğini söyledi geldim netten araştırdım ve kuru incirin işe yaradığını öğrendim günde 5-6 adet yedim ve yine adetimin 20. gününde yumurtalarımın çatladığını söyledi dr çokk şükür rabbime yumurta takibi için adet olduğunda gel dedi gitmedim gitmicemde ama hamd olsun rabbime 28 günde oluyorum adet yumurtalarımda çatlıyor gerek yok yani geçte olsa çatlıyor:) vel hasıl şuan arı sütü bal polen karışımı yiyorum ve mutlaka günlük incir yiyorum. başkada bişe yapmıyorum canım. tabiiii bollll bolll duayı saymazsak

canım biliyor musun adetinin 28 günde bir olması güzel hoş benimde öyleydi ama işte yumurta kalınlaşması sebebiyle yumurta geç ve zor çatlıyordu Allaha şükür ben bir kür yaptım Rabbim nasip etti bebiş geliyor inşallah sende en kısa zamanda güzel haber verirsin bizlere
doktor gel dediği zaman ise gitmeliydin canım bence ihmal etme

eşim kızdı ben seninle bebek için evlenmedim Rabbim nasip ederse güzel olur ama vermezsede napalım dedi sen yeterki üzülme dedi ki dr ye gittiğimde çalışmakta bile zorlanıyorum çokk kötü oluyorum dr ye gittim ama herhangi bişe söylemedi idrar tahlilim temiz çıkyı rahim yumurtalıklar güzel o yüzden bıraktım akışına canım kür falan yapmıcam herhangi bir iltihap falanda yok rabbime hamd olsun yani düşünmicem napayım. hem artık yürüyüşede başladık akşamları geç oluyor ama eşimle yürüyüş yapıyoz hayırlısıı

hayırlısı olsun hakkınızda aslında bende eşimle yürüyüş yapmak istiyorum ama işi bazen geç bitiyor ben saat 9 dan sonra pilim bitiyor sanki yürüyüş yapmayı bırak oturmaya dermanım kalmıyor

biz ancak saat 9 dan sonra çıkabiliyoruz:) tam tersi aslında benimde halim kalmıyor ama napalım ama sen 2 canlısın ben ise yalnızım eee napalımmm kıssssssssssmetttttt

ben hamile öolduğumu öğrendikten sonra öğle arası bir eczaneye gittim biberon emzik aldım, oradande bebek kıyafetleri satan bir yere giderek pemve ve mavi bebek patiği aldım ardından orta boy kalp şeklinde şık bir hediye kutusunun içine aldıklarımı yerleştirdim. eşimi arayarak iş çıkışı dışarıda bişiler yemek istediğimi söyledim daha önce gittiğimiz şık bir restoranta gittik orada hediye paketini verdim çok romantik bir gündü

adet 1 gün gecikti ben tamam hamileyim dedim:) sanki içime doğdu adet olmayacağımı biliyordum o ay.. gecenin geç bi saati tv izlerken eşime "test alsana" dedim.. şok oldu.. nöbetçi eczaneye koşturdu.. elinde 2 testle geldi.. "biri sana biri de doğru mu bu testler kontrol için bana dedi:)))" ikimiz de testimizi yaptık bana çift ona tek çizgi:))) sürekli gülüyorduk.. hem stres hem sevinç sinirler bozuldu.. o halimizin fotosunu çektik.. ilerde kızımıza gösterip "işte geleceğini öğreninceki anne baban" demek için.. o fotoğraftan başka 32 dişimin göründüğü fotom yoktur.. allah her isteyene yaşatsın bu güzel duyguları tez zamanda..

süpersiniz:) yaaa eşindemi yaptı:))

ayy süpermişşş
bende bebişin ağzından mektup yazıp akşam ona sana mektup gelmiş diye vermiştim dumur olmuştu

Ayy bu topigi hep okurdum sonunda yazmak bana da nasip oldu cok sukur.. minigim henuz dort haftalik, hazir babamizin da dogum gunu yakin olunca surpruz yapalim dedik (daha esimin haberi yok), ayrica hamileligimden iki gun once tayinimizin ciktigini ogrendik..

10 mayis cumartrsi esimin dogum gunu ancak biz cuma aksami 15-20 kisilik bir grup olarak surpriz parti hazirligindayiz. Orada herkesin icinde hediyemi verip (hediyem de 'arabada bebek var' yazisi), yolculuga uc kisi cikacagimizi soylemeyi dusunuyorum :) sanirim sok olur hayirlisi bakalim.. Allah bu mutlulugu tum isteyenlere yasamayi nasip etsin insallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…