Canımmm İlk ben yazayımŞeniz
1 yıldır çocuk istiyorduk.Çatlatma iğnesi,kist,iltihap derken gerçekten psikolojik açıdan artık iyice yorulmuştuk.Son ay dedikki olursa olur olmazsa da daha tedavi yok Allahım ne zaman kısmet ederse..
Kendimizi kasarak kurduğumuz cinsel ilişkimiz son ay kasmadığımız için inanılmaz güzel olmuştu,rahatlamıştık.
Ben gene yumurta takibine gidiyordum.Olgunlaşmış mı ne durumda diye.
Doktorumun istediği büyüklüğe geldiğinde de çatlattırdık.Ve o kadar keyifli yaşadıkki cinselliği..
Adetime 3 gün kala idrar testi yaptım,ikinci test silik çıktı.Yazında aynı şeyi yaşadığım için ve yanıldığım için umutlanmadım tabiki.
Adet günümde doktorumla konuştuk,hemen kan testi istiyorum kistte olabilir tekrarlamış dedi.Öğlende izin alıp hemen bir kan testi vermeye gittim..
Telefonda öğlen boşluğunda kan verebilirmiyim dediğim bayan çok yardımcı oldu sağolsun.İşyerine döndüm.
Eşimde 3 gibi yanıma geldi.Hadi ara da sor eğer çıkmışsa ben gidip alayım sonucu dedi.Aradım o bayana sordum,bir dakika bakayım bekleyin hatta dedi.
Hatta geri döndüğünde gülerek ne öğrenmek istiyorsunuz Gülşah Hnm dedi.Dedim hamilemiyim,evet hayırlı olsun dedi..
Ben ne diyeceğimi bilemeden ağlamaya başladım,eşiminde gözlerinden yaşlar süzülüyordu.Dedim sonucu fakslayabilirmisiniz.Hemen faxladı,sonucum 573 dü.
Hemen eşime sarıldım öptüm öptüm öptüm onu.Duramadı yanımda gitti.
Akşam kayınvalidemlere geldiğimde kimse bilmiyor sanıyordum.Ama herkese söylemiş.Evde bir bayram havası vardı.Halamlar,amcam,kardeşim,babam herkes telefonda kaldı.
Çok güzel çok özel bir şekilde oldu bizim öğrenmemiz.Hala anlatırken gözlerim doluyor.
Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu..:1hug: