Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Canımmm İlk ben yazayımŞeniz
1 yıldır çocuk istiyorduk.Çatlatma iğnesi,kist,iltihap derken gerçekten psikolojik açıdan artık iyice yorulmuştuk.Son ay dedikki olursa olur olmazsa da daha tedavi yok Allahım ne zaman kısmet ederse..
Kendimizi kasarak kurduğumuz cinsel ilişkimiz son ay kasmadığımız için inanılmaz güzel olmuştu,rahatlamıştık.
Ben gene yumurta takibine gidiyordum.Olgunlaşmış mı ne durumda diye.
Doktorumun istediği büyüklüğe geldiğinde de çatlattırdık.Ve o kadar keyifli yaşadıkki cinselliği..
Adetime 3 gün kala idrar testi yaptım,ikinci test silik çıktı.Yazında aynı şeyi yaşadığım için ve yanıldığım için umutlanmadım tabiki.
Adet günümde doktorumla konuştuk,hemen kan testi istiyorum kistte olabilir tekrarlamış dedi.Öğlende izin alıp hemen bir kan testi vermeye gittim..
Telefonda öğlen boşluğunda kan verebilirmiyim dediğim bayan çok yardımcı oldu sağolsun.İşyerine döndüm.
Eşimde 3 gibi yanıma geldi.Hadi ara da sor eğer çıkmışsa ben gidip alayım sonucu dedi.Aradım o bayana sordum,bir dakika bakayım bekleyin hatta dedi.
Hatta geri döndüğünde gülerek ne öğrenmek istiyorsunuz Gülşah Hnm dedi.Dedim hamilemiyim,evet hayırlı olsun dedi..
Ben ne diyeceğimi bilemeden ağlamaya başladım,eşiminde gözlerinden yaşlar süzülüyordu.Dedim sonucu fakslayabilirmisiniz.Hemen faxladı,sonucum 573 dü.
Hemen eşime sarıldım öptüm öptüm öptüm onu.Duramadı yanımda gitti.
Akşam kayınvalidemlere geldiğimde kimse bilmiyor sanıyordum.Ama herkese söylemiş.Evde bir bayram havası vardı.Halamlar,amcam,kardeşim,babam herkes telefonda kaldı.
Çok güzel çok özel bir şekilde oldu bizim öğrenmemiz.Hala anlatırken gözlerim doluyor.
Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu..:1hug:

bide 8 ay hastane muane yumurta kontrolu catlatma ignesi derken cok yorulduk ve artık pes ettim 2ay hastaneye gitmedim allahım dedim sen dogru zamanda vericeksin biliyorum zorlamanın anlamı yok diyerek allahtan hayırlısını saglıklısını diledim ve ogünden sonra kapadım bebek muhabbetlerini hic strese sokmadım kendimi her ilişkiden sonra acaba hamile kalırmıyım diye sormuyodum hatta yatmıyordum uzunca süre bile hemen gidip banyomu yapıyodum ve ben öyle hamile kalmışım herşeyin başı stresmiş meger neyse ben her ay test yaptıgım için bu ay yapmıyordum adetimden 16 gün gecmişti ben hala gecikiyorumdur diye bebegi bile olmasına ihtimal vermiyordum sonra görümcemin istegi üzerine testi aldım sabah erkenden evde yaptım eşimde giyiniyodu kaynanama kahvaltıya davetliydik tuvaletten cıktım aman allahım gözlerime inanamadım okadar net kalın iki cizgi ki şok oldum tuvaletten cıkıp eşimin gözlerin içine baka kalmışım şoktan ne gülebiliyorum ne aglıyabiliyorum elimm ayagım ilkkez okadar cok titrediki bayılıcam sandım yüzüm birden sapsarı olmuş eşim yere düşücem diye bana tutundu ne oldu diye sordu hamileyim dedim eşimde şok oldu bir süre bakındık birbirimize sarıldık okadar mutlu oldukki tepki veremiyoduk ama ben bununla sınırlı kalmak istemedim tabi hemen hastaneyede gidip kan verdim test sonucunu aldıgımdada evet hamileydim hemde ufaklıgım 7 haftadır benimleymiş cok sevindi herkez helede annem annem beni her adet başladıgı tarihte arar adet oldunmu derdi şimdi annane oluyo ve ucuyo havalara cok mutluyuz arkadaşlar okadar heycanlı ki inan o elimin ayagımın titremesi dilimin dügümlenmesini hic unutmuycam.

Canım yaaa gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben de Allah verir de hamiş olursam eşimin bunu öğrendiğinde çook sevinmesini diliyorum. Şeniz

Canım yaaa gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben de Allah verir de hamiş olursam eşimin bunu öğrendiğinde çook sevinmesini diliyorum. Şeniz
Sevinmez mi canım yaaa
Senden bir çocuk sahibi olmak eminimki hayalidir onun.
İlk öğrendiğindeki şok umarım yanyana olursunuz da beraber yaşarsınız müthiş güzel bir şey.göreceksin..
Sende yavaş yavaş bebek moduna girmeye başladın diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalımŞeniz

bende hamile olduğumu daha çok yeni öğrendim bizimde 4 yılımız doktorlarda gecti yumurtatakipleri iğneler aşılamalar derken her ay aynı hüsranı yaşadık son olarakta tüp bebeğe karar verdik rabbime çok şükürki yüzümüzü güldürdü...transferin 11.günüydü bize 12.günü test yapmamaız söylenmişti ama ben birgün daha sabredemedim ve 11.günü yaptım eczaneden aldığım testti yaptım ve hiç beklemeden baktım tek çizgi başladım ağlamaya umudumu yitirmiştim sonra kan tahlili vermeye gitik emin olmak istedim eve geldiğimde yaptığım teste tekrar baktığımda ne göreyim ikinci çizgi silik elim ayağım titriyor bitarfatanda ağlıyordum hemen eşimi aradım aşkım ben galiba hamileyim dedim hemen eve geldi başladık birbirimize sarılıp ağlamaya akşam kan testti sonucumu almaya gittim ve değerim 634 çıkmıştı yani hamileydim kesindi artık durup durup ağladım harika bi duygu anlatmakla tarifi olmuyo rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

merhabalar kizlar benim uc yasinda bi oglum var.ona ilk evlendigim gun hamile kaldim:1shok:aklimin ucundan gecmeszdi hamile olacagim neyse cok fena kasiklarim ariyodu.doktora gittim gorumcemle .meyerse hamileymisim tabiki uctum havalara.hemen kosa kosa bir cocuk mazasina girdim iki tane kucucuk penbe corap aldim.neyse eve geldim esim yeni isten gelmis oda beni hasta oldumda doktora gittigimi saniyor.sonra iceriye girdim .sessizce elini ac dedim gozlerini yum.acti eline coraplari koydum .esim gorunce bu ne dedi inanamadi .dedimki bebesimiz oluyo adam dondu kaldi.sonra cok sevindik.simdi 36 hafta uc gunluk hamileyim tekrar kizlar.bunda cok ilgincti.neyse esim korunmayi birakmis benim haberim yok tabi .korunmayi biraktigi ilk gun hamile kalmisim tabiki ben bilmiyorum.neyse ay halim gecti gunum dedimki olabilir norlaldir haziranin sekizinde dogum gunumdu neyse ogun esim bana dogum gunu hediyesi almamisti bende uzuldum ama taktirmadimsenağlama.sonra kulagima eyildi dediki sana hediyem bebeyimiz olsun dedi bende sakami bu dedim gorursun yarin dedi :1shok:tabi ben sok oldum.ertesi gun doktora gittim test yaptirdim bes haftalik hamileymisim meyer.muayine etti doktor keseyi gorduk ay esimin gozleri doldu inanamadi .orda bana sariliyor doktor dur diyo benimki yok deyip buir daha sariliyo sanki ilkkez baba olucak gibi .cok guzeldi kizlar mevlam herkese yasatsin.bu arada:teytey:simdide allah izin verirse kizimiz olucak kizlar

ben hamileliği en son şey düşünerek doktora gittim. Kasık ağrılarım vardı bir dönem kistle uğraşmıştım yine o sandım.

Doktor hamile olduğumu söyleyince ukalaca ve şaşkınlıkla şaka yapıyorsun hadi canım dedim.
Hastane çıkışında da eşim programlanmış gibi aradı bende soğuk kanlılıkla " bir şeyim yok merak etme dedim" ve telefonu kapattım. o kadar şok olmuşum ki eşim geri dönüp aramadı bile ben evedönene kadar

herşeyin daha ilk başındayken vazgeçmek acizliktir daha acın yeni diye böyle düşünüyorsun. Kendine gel pozitif bakmaya çalış daha önüne neler gelir bakarsın geride bıraktığın hatasının farkına varır Rabbimin ne göstereceği belli olmaz hakkına hayırlısı olsun

Hamile olduğumu eşim bana haber vermişti telefonda "Müjde karıcım baba oluyorum" diye:asigim:

Tahlil sonuçlarımı o almıştı da hastanedentatlicadiarzu

çok neşeli bir anlatım bu. çok hoşuma giiti. allah kucağınıza almayı da nasip etsin. inşallah ben de anlatırım en kısa zamanda....a.s.

çok neşeli bir anlatım bu. çok hoşuma giiti. allah kucağınıza almayı da nasip etsin. inşallah ben de anlatırım en kısa zamanda....a.s.

Sanırsam her mesaja atlamasam iyi olacak, yeni hamişler cevaplasaymış keşke.

Ben doğum yapalı yaklaşık 6 sene oluyor:smiley-cool:, ha 3.çocuk için kucağına almayı nasip etsin diyorsan, almayayım kalsın, zati iki tanesi yetiyorda artıyor bile tatlicadiarzu

ayyy benim adetim 6 gün geçti 7. güne kadar patladım ve sabah eşim uyurken sağlık ocağına gittim ablamla nasıl titriyorum bir yandan da korkuyorum negatif çıkarsa diye, neyse;gittim sağlık ocagına girdim kaydımı yaptırdım doktor göndercek dediler girdim dr un odasına kaç gün geçti adetin dedi 7 gün dedim ama tittiyorum ellim buz kesti yazdı test kağıdını gittim teste laborant çağırdı gözümün ucunla test cihazına baktım çift cizgiydi bi cığlık atmışım hala o tablo gözümün önünden gitmio ve o anda eşimi aradım uykudan kalkmıştı yeni dedim aşkım ben dr dayım hamileymişim o da çok şaşırdı inanamadı eve geldiğimde suratı bembeyazdı ve adeta uçuyodu havalara ilk bebişimiz olucak nasip olursa 3 aylık hamileyim ama bu ilk olduğundan mı ne asla unutamammmm...ALLAH İSTEYEN HER KADINA ANNELİĞİ NASİP ETSİN. AMİNN...

benim adetlerim çok düzensizdi günümü 10 gün geçtikten sonra evde test yapmıştım negatif çıkmıştı sonra 2 3 gün daha bekledim sonra kan testi yaptırmaya karar verdim ama eşime haber vermedim neyse testin sonucu pozitifti çok mutlu oldum :teytey: :sm_cool: akşam işten çıkışta bi oyuncakçıya gittim diş kaşıyıcısı alıp hediye paketi yaptırdım kan testinin sonucunuda içine koydum eve gittim yemekten sonra eşime sana bi hediye aldım dedim şaşırdı ne hediyesi diye :1shok: açtı baktı bu ne dedi bende hamileyim dedim çok mutlu oldu birbirimize sarıldık sonra

inanamayacaksınız ama benim hamile olduğumu bana eşim dedi:roflol::roflol: eşim netten çok araştırıyordu hamilelik belirtilerini benim göğüslerimde acayip değişiklik vardı eşimde hamilesin dedi,ama daha adet günüme çok vardı,hergün soruyordu adt oldunmu vs vs ,5.günde test aldı yatım eşimde içeride bekliyordu 2 çizgi çıkmıştı vee çok mutluyduk,eşim havada uçuyordu hala öyle....rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…