Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

hikayeler cok güzel..

bizde esimle 1 yillik evliydik ve ilk defa o ay denemek istedik, olursa olur filan diye..neyse benim adet günlerim hic sekmez nerdeyse saati bile bellidir.ben esime dedim cumartesi olmazsam bilki hamileyim..ama benim adetim gelmeden asiri sancilar batmalar filan oluyordu ki bunlari ilk defa hissediyordum.neyse cumartesi olmadan aldim bi test aksam vakti yptim tabi cikmadi bisey ama ben üzüldüm tüh dedim..neyse cumartesi sabah oldu ben de bise yok, aksam oldu yok, pazar oldu yok:)bu arada pazar günü de bayram..p.tesi sabahi artik kendimi kontrol etmekten wc.ye gitmekten bikmis bi halde esime kalk yürü hastaneye gidiyoruz yoksa da deli gibi kontrol etmiim adetimi bekliyeyim dedim.ilk aydan olmaz diye pek umutlanmamistik o da üzülmemi istemiyordu yok canim olmamistr diyordu hep..neyse biz gittik hastaneye idrar testi yapiyorlar kizdim hatta e daha iki gün gecti cikmazki bunda dedim ve bekliyorum sonucumu..yurtdisindayim bu arada ben.neyse esimle bekliyoruz laborant cocuk cagirdi beni, Allah im daha o konusmadan bi baktim benim kagitta pozitif yaziyor bu ne simdi dedim hamilesin tebrikler dedi..Allah im yarabbim aglasam mi gülsem mi bilemedim baktim esim kapidan gözümün icine bakiyor, hamileyim ben diye bi bagirdim:)ortadan kayboldu salya sümük olmus:)nasil ciktik ordan nasil yürüdük arabaya hic bilmiyorum.napacagiz biz simdi derken bi kac tur atmisiz hastanenin etrafinda saskin tavuk gibi..sonra aileler vs derken geldik 10. haftamiza rabbim herkese saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insallah

ben hep çok özel olmasını istemiştim ama öylece söyleyiverdim

adetim 1-2 gün geçmişti. 3 aydır da korunmuyorduk. ama bu son ay ne yumurtlama günü ne bişey. yanyana bile zor geldik. araya bayram girdi ailelerde kaldık filan derken adetten sonra sadece 2 kez ilişkiye girmiştik. ben hiç umutlanmadım. sonra grip oldum. adetim de 1-2 gün geçti. ilaç içmek istiyorum ama aklıma da hep ya hamileysem diye bişey geliyordu. pazar sabahıydı. eşimle kipaya alışverişe gidecektik bi test alalım dedim. nöbetçi eczane de çok uzaktaymış. boşver dedi eşim yarın alırsın. sonra kipaya gidince hemen yan tarafındaki eczane temizlik yapıyordu girip rica minnet aldım testi. eve geldik. eşim mutfakta patates soyuyordu mücver yapacaktık ben hemen banyoya koştum. testi yaptım. hemen kapkalın 2. bir çizgi daha çıktı. hemen ağlamaya başladım. eşime koştum sarıldım. testi gösterdim. ağladık beraber. çok güzeldi hep küçük bebek eşyası elıp aklını karıştırarak söylemek istemişimdir ama bu da benim için unutulmaz bir andı

Merhabalar Bayanlar..

Ben 2,5 yıllık evliyim.Evlendiğim günden beri korunmuyordum..4 ay önce tedaviye başlamıştım yumurtalar takipler..İlk ayımda gelişmedi yumurtam 2.ayımda gelişti çatladı ve tutmadı..3.ayda gelişen yumurta çatlamadı dedi dr.Bundan hayır gelmez dedi..Okadar rahattıkki aşkım unut gitsin bu ay dedim çatlamamış napalım kısmet dedim..Kafamız öyle rahattıki sadece zevkimize baktık açıkçası bu ayda hiç sevkle ilişkiye girmedim kızlar..Neyse bu ay adet bekliyorum 1 hafta gecikti ama olucam diyorum çünkü çatlamadı..Patronumun karısı ısrar etti hemen test yap die..Neyse testi aldım gittim yaptım wc'de..Koydum kenara nede olsa negatif die bir döndüm baktım kıpkırmızı 2 çizgii şooook oldum hiç beklemiyordum ve 2,5 yıldır beklediğimiz mucizemiz gelmişti..Hemen eşimi aradım onunla paylaştım sevincimi inanamadı çığlıkları atmaya başladı..Keşke başka şekilde söleseydim dedim ama adetin gecikmişti anlardımki diyince birden söylemek en iyisi oldu..Sonra telefonlarım susmadı hiç :))) Saolsun eşim herkesi aramış baba oluyorum diye:))Şuan sanırım 5 haftalık oluyor galiba..Dr. net bişe demedi ay sonu kalp atışlarını dinlemeye gidicez inş.ozaman tam öğrenirim kaç haftalık olduğunu..Allahım korusun bizi..

kızlar benimkisi biraz garip..evleneli 8 ay olmuştu ve 5 aydır bebek istiyorduk.her ay bekliyordum ama bi bakıyorum adet olmuşum.8.ayda gecikme oldu idrar testi yaptım çıkmadı.iki gün daha geçti sabah işe gitmeden önce hastane gittik kan testi verdik eşimle.ben öğretmenim dersime gittim sonra.3.dersteyken.kapı çaldı gir diyorum kimse girmiyor bi daha çalıyor sonra kapıyı açtım bi baktım eşim.dayanamayıp hastaneye gidip sonucu almış ve hamileyim.boynuma atıldı hamilesin dedi..tam tersi oldu yani bizde ama bebeğimizi kaybettik..şimdi yine istiyoruz dua edin..

Ben de test sonucumu 2 gün önce aldım. Sonucu saat tam 13:30 da alacaktım. Eşim tam o saatte telefon etti. Telefonda hamileyim dedim. Ciddi misin diye sordu, inanamamış. Ne yapayım eve mi geleyim işe mi gideyim dedim. İşe git ayıp olmasın dedi ama ben dayanamadım eve gittim. Canım benim ağlamaktan yüzü kıpkırmızı olmuş, sarılıp birlikte ağladık. Çok sevindik allah yüzümüze güldü. İnşallah bebeğimiz, hepimizin bebeği sağlıkla doğar

valla eşime bebek mujdesını nasıl verebılırım o an tam bılmıyorum heran degısebılır duruma gore..
ama aılelere soyleme konusunda cok guzel bır fıkrım var:
eşimin aılesı ve benım aılem farklı sehırlerde ve ancak tatıllerde gıdebılıyoruz.
tabı bızı hep 2 kişi beklıyorlar..dolayısıyla hamıle oldugum bır an gıdecegımız vakıt kapıya geldıgımızde 3 kişi geldık derım,hemen arkamıza bakarlar kım gelıyo dıye heyecanla..
ben de arkada aramayın,o daha yolda,karnımda oldugu için deyıverırım.. :))) her ıkı aıleye de boyle soylemeyı dusunuyoruz allah ızın verırse..
ınşallah yaaa acayıp suprız olur bu sekılde..!!
butun dıleyen arkadaşlara da rabbım nasıp etsın saglıkla ınşallah..amin amin amin.. :)

bızde esımle 10 aylık bı korunma surecınden sonra bebek yapmak ıcın calısmalara basladık dogum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamıle kalınmaz dedım heralde 3 4 ay sonra olur fazla umutlanma dedım esıme de ama bız ramazan ayında olmamıza ragmen ıftardan sonra ıkı kez ılıksıye gırdık hemde hergun sayılırrrr sonra bayram fln gectıı ben hasta olmadım am akarnımda bı sıskınlık varrr hap kullandıgım ıcın adetımı ne zaman olcam onuda bılmıom hapı bıraklı tam 30.gununde test aldım ıkıncı cızgı sılık cıktııı allahımmm şok olmustummm hamılemıydım yanı emın olamadım ertesı gun gene yaptım gene sılık gıttım kan verdımm ve sonuc hamıleydım allahım super bı duyguyduu esımlede aramız kotuydu konusmuoduk bende mesaj attımm baba oluyorsun bebegım ve ben senı cok sevıyoruz yazdımmm amanın bu aradı saka yapıosun demı fln dedıııı ınanamadııııııııııı ben aglıodum o aglıoduu allahım superdıııı eve gelınce sarıldıkkk bırbırımıze allahım herkese nasıp etsın sımdıden hayatımız cok farklı olduu canım oğlumm benım

Çok güzel hepsi, ben de hep senaryolar kuruyordum hoş hala daa kuruyorum (( Rabbim tümmmm isteyenlere nasip etsin, çok güzel duygulardasınız, inşallah kucaklarınıza alırsınız, kıymetini bilin arkadaşlarım, bu uğurda yıpranmış biri hatta tüp bebeği negatif olan biri olarak sizi tebrik ederim...

ben cok tatli mini minicik bir tisort aldim, yeni dogmus bebek icin
coooooooooooook cici
duruyor dolapta gizli bir kosede
bir de bebisten babaya mektup tabi
supriz olacaklari gunleri bekliyorlar

gecen ay dusuk yaptim ama hamile oldugum haberini esimden uzakta ogrendim ve telde, o isteyken arayip biz uc kisiyiz artik demistim sok icindeydi. hic beklemedigimiz bir anda gelmisti mucizemiz

bana da esim soyledi hamile oldugumu..
esim kadin dogum doktoru,
son bi kac aydir sabah evde kan alip gidiyordu ise,
ben de internetin basinda tahlil sonucunun cikmasini bekliyordum,
o hastalarla ugrastigi icin yogunluktan bakamiyordu,
ben arayip olumsuz sonucu bildiriyordum..

son seferde artik bi olumsuz haberi daha kaldiramicak durumdaydim,
yine de bekledim, surekli kontrol ettim cikmis mi sonuc diye..
sonra olumsuz olma ihtimali canimi sikti, yattim uyudum..

esim aradi, konusmak istemedim, acmadim..
o da b-hcg 101 diye msj atti..
pek romantik degil,
ama hayatimin en guzel gunuydu..
daha guzeli bebegimi kucagima alinca olucak ins.
az kaldi..

Adetim gecikince eşime akşamın bir vakti bide günlerden pazar zorla eczane arattım.. Tüm keyifimle eve geldim ve inanmak için iki kere yaptım testi sonuç çift çizgi. Ağladığımı hatırlıyorum :)) Onunda keyifle güldüğünü :)))

Adetim geciktiydi esimde dogum kontrol hapimi biraktigimi biliyordu. Temmuzda birakmistim ama yinede adetim oluyordu. Biraktigimin ikinci ay i olmayinca dedik hamis miyiz. Isten cikinca evde test yapmak icin test aldim. Esimde aksam isten gelince ne cikti diye israr edip duruyordu. Halbuki ben sabahi beklemeye karar vermistim denemek icin : ))
Sabah ben wc e girdim,arkamdan hemen esim geldi. Kendi benden once gordu cizgiyi. Bakti bakti,simdi bebisimiz mi olcak orda bebek mi var diye sasti kaldi
Ozaman ki saskinligi ise simdi buyuk bir heycana donustu Benden daha merakli bebise hediyeler almayi

Bizim gebeliğimiz planlı olduğu için müjde verme gibi bir durumum olmadı. o ay boyunca nerdeyse eczane ve ev arası mekik dokuyordum. Adam artık bıkmıştı:)

Bende ikinci bebegime hamileyim....adet olmam gereken gunde testi yaptim direk pozitif cikti....bende esime soyle bir msj yazdim: babacigim ben ciktim yola geliyorum 9ay sonra gorusuruz , diye yazdim gelen cevap : hadi canim sende : velhasil zor inandirdim esime hamile oldugumu ama soktan sonra cok sevindi.......

korunmayı bırakalı 1 ay olmuştu ve biz tatildeydik. güneş kremi alıcam diyip eşime çaktırmadan gebelik testi aldım. ilk gün heyecandan testi yapamadım. ertesi gün uyanır uyanmaz testi yaptım ve eşime gösterdim. benim tatlı kocişim testi görünce hamile olduğumu pek anlamadı. çünkü ilk kez test yapmıştık. vee hamileyim diye boynuna zıpladım. şook oldu bikaç dakika kendine gelemedi çünkü ben ona hep ilk aylarda hamile kalamayabilirim çok heveslenmeyelim en az 6 ay bekleyenler var demiştim. ve kendine geldikten sonra çok sevincini gösterebildi. şimdide sabırsızlıkla kızını bekliyo :)

12 yıllık evliyim bebek özlemiyle yanıp tutuşuyorduk sadece eşimle ben değil aiilelerimizden herkes bizden daha çok bebeğimiz olmasını istiyordu

birtakım tedaviler aşılama ameliyat filan olmadı olmadı ve sonunda biz tüp bebek yaptırmaya karar verdik
uzuncaaa bir protokolden sonra 2 adet embriyom 31 ocakta yerleştrildi ama öyle heyecanla bekliyoruzki dayanamıyorum bırakın günleri dakikalar geçmiyor:18::18:

ransferden sonraki 12. gün kan testinde sonucuma bakılacaktı ve ben dayanamadım 9. günümde idrarda yaılan testi aldım iş yerime geldim öyleki eczanedikiler bile mutlu haberimi duymak istiyorlardı onlara bile söz verdim sonucu bildireceğiimi
eşimin bişeyden haberi yok tabi

işe geldim gayet sakin davranmaya çalışıyorum ama beceremiyorum taiki elim ayağım zangır zangır titriyor
bir kavanoz bulup kapağına idrarımı yaptımve testin üzerine damlattım ama bakamıyorum teste
masanın üzerine koydum yavaşça ıslaklığın ilerlemesini seyrediyorum 1. çızgi çıktı ve 2. çizginin üzeri ıslandıkça köşelerden kızarmaya başladıişteeeee koptuğum annnn 12 yıldır eklediğim an çıldırmak üzere gibi oldum gözlerime inanamıyordum avazımın çıktığı kadar ağlıyordum

hemen eşimi aradımmm aşkımmmmmmmmm hamileyimmmmmm diyorum adam ağladığım için anlayamıyor hamileyimmmmmmmm anne oluyorummm diyorum anlamıyor en sonunda anlaştırabildim anne oluyorum sende baba dedim
ne diyosun sen beeeeee dedi eşimde başladı ağlamayaaaa canım benim sonra gülmeye başladık şükrediyoruz ikimizde deli gibi bir ağladık bir güldük yani telefonda bildirmiş oldum bennn

aiilelerimizden herkese telefonla söyledik çünkü o heyecanımızı bir an önce paylaşmalıydık tab duyan herkes ağladı bende onlarla birlikte tekrar

şu an 5 haftalık hmileyim daha minicik bir bebişimiz ver belkide bebişlerimiz allahım inşallahhhhhhh bu mutluluğumuzu yarım bırkmaz kucağımızada aldığımız günü gösterir inşallahhhhh

herkesin bebişi sağlıcakla büyüsün inşallahhhhhh

ben ilk göz agrımı ilk heyecanımı kaybettim eşime telefonda söylemiştim ramazan ayındaydık arife günü ögrenmiştim aglaya aglaya haber verdim oda agladı ama sevincimiz çok uzun sürmedi bebegimi kaybettim kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım çevremdeki arkadaşlarımın hepside hamile aramızda 1 ay var yok yıkıldım tabi çok üzüldüm ama isyan etmedim doktorum 2 ay bekle dedi beklemek okadar zor geldiki bana ya birdaha düzenli adet göremezsem ya hamile kalamazsam arkadaşlarım karınlarına bakamıyordum içim sızlıyordu yanlarına gitmek bile istemiyordum çok şükür adetim düzenli geldi ve ben beklemek istemedim ikinci ay korunmadım takdiri ilahi olursa olur rabbim biliyordur zamanını dedim ve korunmadık eşimle çook istediğim içinde ummalı bir çalışma vardı evde:)))kocamda hiç kırmadı beni yazık artık son haftalarda isteksiz oldugunu görmeye başlamıştım:)))))ama beni kırmıyordu belli etmiyordu sonrada zorlamadım zaten amannnn dedim olmuşsa bikerede bile olur dedim beklemeye başladık ama içim içimide yiyor tabi her gün soruyordum eşime sence hamilemiyim diye tabi canımın içi üzülmeyim diye bence hamilesin bak gör derdi spora gidiyordum bu arada çok bunalıma girmiştim ilk bebekde kafa dagıtmam için eşim ısrar etmişti son haftasında spora gitmeyi bıraktım olurda kalırsa spor yapcam diye bebegi kaybetmek istemedim doktor arkadaşıma sordum istersen bir hafta ara ver tutunma aşamasında olabilir için rahat etsin dedi tam adet günüm geldi gece eşimle duramadık napsak napsak hastaneye kan testi vermeye gidelim dedik gece bizi devlet hastanesi kabul etmedi gündüz gel dedi moralimiz bozuldu saglıkcı arkadaşımı aradım yaaa bizi kabul etmediler dedim oda idrar testi yap boşver bekleme dedi merakdan ölücem banada haber ver dedi oda benim gibi bebegini kaybetmişti ben belkide umut olucaktım onun için nöbetci eczane bulduk aldık eve geldik ama o kadar korkuyorumki bide sabah idrarı olsa daha iyi diyorlarya sabah yapalım diyorum eşim hayır ya şimdi yapalım diyor neyse beraber yaptık hatta eşim damlattı idrarı içimi garip bi duygu sardı test birden kople kıpkırmızı oldu aaa dedim kızdım eşime yanlış yere döktün idrarı:))))hayır dedi tarif edilen yere döktüm dedi baktım test beyazlama ilk çizgi çıkmaya ardındanda kop koyu ikinci çizgi çıktıııı ikimiz birbirimize baktık bu arada da tuvaletteyiz çıkamadık ordan hamileyiiiiiiim diye bagırdım eşim gülmekden oturdu kaldı kolüdora hiç aglamadık agzımız kulaklarımızda mutlulukdan napıcamızı şaşırdık sarıldık birbirimize ilkini kaybetmenin buruklugu ile beraber bool boool dua ettik şimdi 4 aylık kızıma hamileyim rabbim inşallah kucagımada almayı nasip eder

ben bir sene boyunca her ay hamile kaldığımı zannettiğim için ilk söylediğimde inanmadı hatta bana delirdiğimi düşünerek acıyarak bakıyordu idrar testini gördüğünde yüzünde oluşan gülümsemeyi hayatımda ne öncesinde ne sonrasında kimsede görmedim Allah herkese nasip etsin kimseyi çocuksuzlukla sınamasın

bende 3 şubat öncesı testlerde pozıtıfı gördum ama esıme demıyordum 14 şubatta suprız olsun dıye.test almıştım bıtane daha banyoda duruyordu esım yanıma geldı yapsana sunu dedı ogun 3 şubat kandıldı yasın fılen okuyup dua etmıştım esımde duaların kabul olur belkı yap çıkmazsada uzulme 3 lıra bıdaha test alırız dıye esprı yaptı.ama ben hamıle oldugumu bılıyordum 14 şubatı beklıyordum esımede dıyemedıgım ıçın testı yapcakken al sen dammlat dedım ve danlatır damlatmaz 2 tane kopkoyu çızgı çıktı ahaa lenn çıktı valla lafı oldu ve o sevınırken ben yapmış oldugum dıger testlerı getırıp verdım esıme:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…