12 yıllık evliyim bebek özlemiyle yanıp tutuşuyorduk sadece eşimle ben değil aiilelerimizden herkes bizden daha çok bebeğimiz olmasını istiyordu
birtakım tedaviler aşılama ameliyat filan olmadı olmadı ve sonunda biz
tüp bebek yaptırmaya karar verdik
uzuncaaa bir protokolden sonra 2 adet embriyom 31 ocakta yerleştrildi ama öyle heyecanla bekliyoruzki dayanamıyorum bırakın günleri dakikalar geçmiyor:18::18:
ransferden sonraki 12. gün kan testinde sonucuma bakılacaktı ve ben dayanamadım 9. günümde idrarda yaılan testi aldım iş yerime geldim
öyleki eczanedikiler bile mutlu haberimi duymak istiyorlardı onlara bile söz verdim sonucu bildireceğiimi
eşimin bişeyden haberi yok tabi
işe geldim gayet sakin davranmaya çalışıyorum ama beceremiyorum taiki elim ayağım zangır zangır titriyor
bir kavanoz bulup kapağına idrarımı yaptım
ve testin üzerine damlattım ama bakamıyorum teste
masanın üzerine koydum yavaşça ıslaklığın ilerlemesini seyrediyorum 1. çızgi çıktı ve 2. çizginin üzeri ıslandıkça köşelerden kızarmaya başladı
işteeeee koptuğum annnn 12 yıldır eklediğim an çıldırmak üzere gibi oldum gözlerime inanamıyordum avazımın çıktığı kadar ağlıyordum
hemen eşimi aradımmm aşkımmmmmmmmm hamileyimmmmmm diyorum adam ağladığım için anlayamıyor
hamileyimmmmmmmm anne oluyorummm diyorum anlamıyor en sonunda anlaştırabildim anne oluyorum sende baba dedim
ne diyosun sen beeeeee dedi eşimde başladı ağlamayaaaa canım benim
sonra gülmeye başladık şükrediyoruz ikimizde deli gibi bir ağladık bir güldük
yani telefonda bildirmiş oldum bennn
aiilelerimizden herkese telefonla söyledik çünkü o heyecanımızı bir an önce paylaşmalıydık
tab duyan herkes ağladı bende onlarla birlikte tekrar
şu an 5 haftalık hmileyim daha minicik bir bebişimiz ver belkide bebişlerimiz allahım inşallahhhhhhh bu mutluluğumuzu yarım bırkmaz kucağımızada aldığımız günü gösterir inşallahhhhh
herkesin bebişi sağlıcakla büyüsün inşallahhhhhh