Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

inşallah öylesindir cnm.5 ve üzeri pozitif oluyor bildiğim kadarıyla.adetine kaç gün kala çıktı bu değer.belki geç döllenme falan olmuştur.

cnm daha bugün yaptırdım testi adtime 10 gün var doktorum nisan 19 ultrason için çağırdı pek bir şey anlamadım cnm bende

Akşam yemeği yerken "Sana bir şey söyleyeceğim ama yine de çok heveslenme." dedim.Biz bebeği daha yeni yeni düşünmeye başlamıştık.Yoksa hamile misin dedi.Evet dedim ama doktora gideceğim yarın yani çok heveslenmeyelim de sonra üzülmeyelim dedim.Eşim sevindi ama yine de bir git bakalım doktora dedi...Şimdi 28+5 günlük hamileyim :)
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

ben 7 senedir cocumuz olmuyordu saten tüp bebek yaptirdik ilk ben test yaptim olumsuz cikti cok agladim esim gene test aldi yarin yapalim diye testi busefer esim yapti yatakta yatiyoruz esim test cubugunu kapatiyor 5 saniye bekledik birden esim yataktan ayaga firladi 1 -2 haftalik hamilesin diye agladi o an cok sevinmistik hamen aksam kan vermiye gitik ve 15 cikti degerim cok sevinmistik.....

ben vajinismusum ve hala bakireyim..
direk şok içinde idrar testim + çıkar çıkmaz telf.da sesim titreyerek söyledim.o sıra şehir dışındaydm.
inanmadık,ama kan testiyle kesinleşti,eşim yine de inanmadı en son dr.da keseyi görünce inandı

ben hep hayal etmiştim; bebek patikleri alıp kutuda ona hediye edecektim ama dayanamadım vee telefonda söyledim :))) inanamadı şoka girdi konuşamadı taksiye atladığı gibi yanıma geldi :))

Kadın doğuma gitmiştim fitil felan vermişti doktor.ilaçları kullanıyodum.Hamilelik belirtilerini yasadım hissettim birazda ama ilaçlardandır dıodu eşim.adetim gecikmişti.Yine eşim ilaçdandır dıyordu.Ertesi gün işe gittim sabah iş yerınde test yaptım ve çift ççizgiyi gördüm ve şokk oldumm :) Hemen hastaneye gıttım kan testı yaptırdım.O sırada eşimi aradım böyle böyle diye.Şok olmuştu 1-2 dk konuşmadı felan.Çok güzel duygular rabbım herkeze yaşatsın inşş

Sabah kan testi vermeye gittim ve esimede sonucun ertesi gun cikacagini soyledim (yoksa surekli arayip basimin etini yerdi : )
Sonucun pozitif oldugunu arayip doktorun asistani haber verdi. Esim tabii sonucun ertesi gun cikacagini sandigi icin aramiyor, ama icim icime sigmiyor anlatmazsam patlayacaktim
Genede sabrettim aksama kadar…

Eve gittigimde esim isten gelmis oturuyordu icerde, sonra dolaptan (bir cift pembe bebek patigi almistim bekarken) onu kapinin onune koydum ve kapiyi kapattim.

Sonra esimi cagirdim dedimki: canim bi bakarmisin disarda tanimadigim biri seni cagiriyor” esim sasirdi, kapidaki delikten bakti ama kimseyi goremedi. Komsumuzun kizi sandi (hani onunda boyu kisa oldugu icin baktigi acidan gozukmeyecegini sandi) sonra kapiyi acti once karsisina bakti birsey yok tabii..daha sonrasinda ise yere bi bakti patikler yerde…

O an unutulmazdi ve cok guzel bir aniydi..Rabbim isteyen herkese nasib etsin ve yavrularimizi sag saglim kucagimiza almayi nasib etsin.

Amin amin.çok duygulandım, benim bıdığım olsun tüm dünyaya haber vercem..Yeter ki gelse..

resmen yaşadım gözlerim doldu allahım inş bizlerede nasip eder

bende anlatayım...
adet günüme 1 gün kala artık sabırsızlanıyordum test yapmak için, sabahtan testi aldım ama eşime söylemedim aldığımı. ne olur ne olmaz diye ona da bi tane almasını söyledim çünkü bu tutmazsa birkaç gün sonra yeniden yaparım diye. heyecanlı bir şekilde testi yaptım ve 2.çizgi biraz silik çıktı ama benim içim içime sığmıyordu. eşimi pencereden görüyordum ama eve gelene kadar sanki 1 gün bekledim. testin sonucunu salona bıraktım. kapıyı da kapattım. dedim ki bi misafirimiz var, seni bekliyor. ama ben tanıyamadım kim olduğunu dedim. o da sürpriz yaptığımı düşünerek ne aldın bana hadi söyle kim gelecek ki bize diyor. tabi tüm bunlar olurken ben yerimde duramıyorum nerdeyse zıplıyorum. eşim açtı kapıyı. masanın üzerindekilere baktı ve zıplamaya başladı:))))))) tabi garanti olsun diye aldığı diğer testi de yaptırdı. sonunda o akşam tüm aile duydu ve diğer gün de kan testiyle öğrendik... harika bir gündü allah herkese yaşatsın bu duyguları:)))))))))99

bende anlatayım...
adet günüme 1 gün kala artık sabırsızlanıyordum test yapmak için, sabahtan testi aldım ama eşime söylemedim aldığımı. ne olur ne olmaz diye ona da bi tane almasını söyledim çünkü bu tutmazsa birkaç gün sonra yeniden yaparım diye. heyecanlı bir şekilde testi yaptım ve 2.çizgi biraz silik çıktı ama benim içim içime sığmıyordu. eşimi pencereden görüyordum ama eve gelene kadar sanki 1 gün bekledim. testin sonucunu salona bıraktım. kapıyı da kapattım. dedim ki bi misafirimiz var, seni bekliyor. ama ben tanıyamadım kim olduğunu dedim. o da sürpriz yaptığımı düşünerek ne aldın bana hadi söyle kim gelecek ki bize diyor. tabi tüm bunlar olurken ben yerimde duramıyorum nerdeyse zıplıyorum. eşim açtı kapıyı. masanın üzerindekilere baktı ve zıplamaya başladı:))))))) tabi garanti olsun diye aldığı diğer testi de yaptırdı. sonunda o akşam tüm aile duydu ve diğer gün de kan testiyle öğrendik... harika bir gündü allah herkese yaşatsın bu duyguları:)))))))))99

Amin amin.çok duygulandım, benim bıdığım olsun tüm dünyaya haber vercem..Yeter ki gelse..
amin canim Rabbim her isteyene versin, eminim zamanini bekliyordur melekler. bende cok bekledim cok goz yasi doktum..yeri geldi umursamiyormus giibi yaptim dualar ettim beni taniyanlardan dualar ettiler Allah onlardan razi olsun. insaAllah sende bir gun anne olursun canim.

hamile kalmaya kararsız biri olarak herhalde sayfaları sonuna kadar okuduktan sonra hamile kalmaya karar vermiş biri olcam :) duygu seline kapıldım

ben hamile oldugumu ögrenince emzik alıp hediye paketinn içine koydum eşimin iş yerine gittim sana hediye aldım dedim tabi hemen vermedim cok merak etti...sonunda paketi verdim cok şaşırdı bana sarılp agladı bebegimiz olmucak diye cok korkuyodu...Allah
isteyen herkese nasip etsin...

benimde hayalim farklı bir sürpriz yapma düşüncesi vardı fakat hamile olduğumu öğrendiğimde şehir dışında olduğum için düşündüğüm sürprizi gerçekleştiremedim.

aklıma gelen en iyi sürpriz şuydu. eşimin işyerine kargoyla bebk ayakkabısı gönderecektim fakat adresini bilmiyordum.

eşimi arayıp iş yerinin adresini istedim. neden istediğimi sorduğunnda da " burda senin çok yakından tanıdığın birini buldum, sana onun bi eşyasını yollayacağım" dedim.

eşim yılardır görmediği bi tanıdğı falan diye düşünmeye başladı.

beyaz bi bebek ayakkabısının içne şu notu yazdım: sevgili babacım... sana aykkabılarımı gönderiyorum. yakında bende gelicem...

çok güzel bir duygu Rabbim tüm isteyen lere nasib etsinnnnn

Hamile olduğumu 2 hafta öğrendim ve şu an 6 haftalık hamileyim. Allah hepimize sağlıkla, hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bende polikistik over olduğundan 40 günde bir regl oluyordum, bu nedenle tarihimin geçmesini bekledim. Ve o gün iş dönüşü bir test alıyım eğer gebelik yoksa ilaç alır, regl olur rahatlarım diye düşünmüştüm. Eve gidip testi yaptığımda çift çizgiyi görünce inanılmaz sevindim. Önceden aklımda olan planımı hemen uygulamay koydum.
Hemen bir pasta aldım ve üzerine "BEKLE BENİ BABACIĞIM" yazdırdım. Kapının girişine koydum pastayı. Eşim eve girmeden pastanın mumlarını yaktım ve içeriden Nilüfer'in E Bebeğim şarkısını açtım. Eşim eve girince olduğu yerde kaldı, çok şaşırdı. Bende polikistik over olduğundan hemen olacağını beklemiyorduk çünkü. sonrasında sarıldık ağlaştık ve gece gece hastanenin yolunu tuttuk kan testi yaptırıp işi sağlama almak için :)
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…