Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

eşimle görev icabı ayrıyız malesef bende geçen cuma eczaneden aldığım testle gebe olduğumu öğrendim :)salı günü doktora gittim 5haftalık hamilesin dedi zaten eşim sürekli sorduğundan hala regl olmadın sen bence hamilesin diyordubende normal konuşma sırasında pat diye şey ben hamileyim dedi nasıl sevindi analatamam telefonda ağladı çok güzel bi duygu inş.herkes yaşar ben eşimin yanında olsaydım tabiki daha farklı olurdu ama kısmet

ben hep eşime haber vereceğim anı hayal ederdim ama o bana bu müjdeyi verdi yani tam tersi oldu.
iki defa evde gebelik testi yaptım çıkmadı sonra sağlık ocağında kan testi verdik yarın sonucu alırsınız dediler.ben ertesi gün köyde öğretmenlik yaptığım için okula gittim eşim gidip sonucu almış ve POZİTİFFFFFFFFFFFF
yazıyormuş.eger gebelik kesinleşirse gelip bebeğinizin kayıtlarını yapın demişlerdi.
ben okuldayken eşim aradı sana bi haberim var dedi
sağlık ocağı gelip kurabiyenizin kayıtlarını yapın diyor dedi:)))))))))))))))başta anlamadım afalladım sonra tabi kahkahalar ve gözyaşları

bende hep neler hayal ederdim reklamda ki gibi öyle çıngırak biberon filan alıp söylemyi :) ahh ahh. ama öle bi duruma geldi ki.
ayrı eve yeni çıkmıştık 2hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. adam sevinemedi. sevinmesini de beklemedi zaten. mutfaktaydık. test yapacağımı söylemiştim. çubuğu çıkarttım. hamileyim dedim. oda sarıldı hayırlısı olsun bitanem dedi ama ben kırılmıyım diye öyle..
allah sana yaşamak istediğin gibi yaşamayı nasip etsin çünkü özel bi an güzel olması gerekir.

biz de hamile olduğumdan şüphelenip, doktora gittik. dr umuz siz gidin ben bir saat sonra ararım dedi. biz de eşimle bir cafeye oturduk, yemek yiyip, sohbet ediyorduk. daha yarım saat olmamıştı ki eşimin telefonu çaldı. eşim konuşmaya başladı dr la. içimden kesin negatif dedim beni neden aramadı diye düşündüm. sonra eşim tel u bana verdi. dr ona da birşey dememiş. dr umuz telefonda hamilesin diyince ben duygulandım tabi, hemen tel i kapattım. canım eşim gözümün içine bakıyordu, ona söyleyince onun da gözleri doldu. :) böyle bir anı oldu bizimki de :)

çok ilginç hikayeler var gerçekten, okurken hem sevindim hem de hüzünledim...
Bizim kuzumuz - ya da kuzularımız uzuun yollardan geldi... hamilelik müjdesi verme gibi bir durumum olmadı malesef... bütün süreçleri eşimle birlikte yaşadık. zaten geç evlenmiştik ama yinede ilk sene çocuk istemedik, sonra korunmayı bıraktık ama aylarca her ay hüsrana uğradık.. ben o kadar emindimki hemencik hamile kalacağımdan insan konduramıyor olumsuzluğu nedense kendisine, kendi başına geleceğine inanmıyotrsun bir türlü... herneyse baktık olmuyor ööce ben gittim doktora, muayeneler tetkikler herşey normal, sonra eşim gitti veeee, sperm problemleriyle yüzleştik... bi süre bekledik sonra varikosel amelyatı oldu, bekledik gene 6 ay,i sonra aşılama yapıldı yine negatif, yine bekledik bi süre sonra polip aldırdım, sonrasında tüp bebek denedik, yine negatif... bir sene sonra donrurulmuş embriyolarımızdan iki tanesi 15 şubatta transfer edildi... beklemeye başladık... 12 gün yani 27 şubatta kan verdim sonucu faxlamalarını bekledim ... ve geldi.. beta hcg: 38,7 ... çok düşüktü çok hayal kırıklığına uğramıştım.. bir önceki denemede 100 olmasına rağmen iki gün sonra 0 a düşmüştü ve 38 le hiç şansım yoktu bana göre... eşime söyledim o da üzüldü... bekleyelim bakalım belki yükselir hemen panik yapoma dedi... ve bekledik... 2 gün sonra 62 oldu bi iki gün sonra 173 3 gün sonra da 440....
bütün sonuçlar bütün süreçleri telefonla paylaştık... sürpriz falan olmadı yani... geçtiğimiz cuma eşimle birlikte doktora gittik ultrasonla baktı 4 haftalık falan daha çok minik haftaya cuma gene gelin dedi... iki hafta sonra falanda kalp atışı duyulabilirmiş... tabi bizim yüreğimiz ağzımızda... bekleme halindeyiz sürekli, aileler bütün süreci biliyor kal atışını duymadan inanamayacağız biz bu hamileliğe... bu arada doktor sanki bi tane dha kese var kaç embriyo koydurmuştunuz dedi!!! ikiz olabilir yaniii.. bu cumayı iple çekiyoruz yine birlikte giricez ultrasona... ne olur bizim için dua edin

inşallah hayırlı, güzel bir gebelik geçirirsiniz. ben de kızıma tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. o sürecin umutsuzluğunu çok iyi biliyorum. siz gönlünüzü ferah tutun. tüp bebekler seçilmiş yumurtalardan olduğu için tutunduğu zaman hamilelik güzel gidiyor, yani ben hep öyle gördüm çevremde. :)

bizde 3,5 yıldan sonra bebek vaktinin geldiğini düşünüp korunmayı bıraktık.
doktor kontrolleri vs herşey iyi görünüyordu.
fakat 2 ay olmadı. kırmızılar gelince üzülüp ağlıyordum.Rabbim senelerce bekleyenlere sabırlar versin ve en kısa zamanda göbüşlerini doldursun.
3. ay ben yine test alıp eve stoklamıştım.2 gün gecikmeden sonra evden çıkmadan evvel testi yaptım.pozitif.
o iş günü geçmek bilmedi.babamıza aşkım çok çalışman lazım bundan sonra dedim ama anlamamıştı.
akşam eşimle buluştuk konser bileti almaya gidecektik.bileti aldık.çıkışta kavga çıkardım.
o da sana ne oldu böyle adet olmadın sinirlerin tavan yaptı.doktora git dedi.ben de doktora gideceğim tabi, testler yaptıracağım daha dedim.yaptır tabi dedi.
sonra bana niye kızıyosun, baba oluyorum diye trip atma dedim. durdu ne babası dedi
hamileyim dedim.gülüyordum.inanmadı. şaka yapıyorsun dedi.
yakındaki bir hastaneye gidip kan testi yaptırdık.o sonuç çıkana kadar başbaşa yemek yedik.sonucu eşim aldı.ben emindim zaten.o inanmıyordu.
sarıldık.annemlere gidecektik.yol boyunca güle oynaya gittik.
4 hafta sonra bir sürpriz haber daha aldık. ikiz bebişlerimiz yolda.
inşallah tüm dileyenler tez zamanda bebiş müjdesi alırlar

çok teşekkür ederim canım :) seni de tebrik ediyorum az kalmış, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

ilk bebeğimizde 2.5 yılın ardından ilk ay korunmayı bırakmıştık sadece meraktan o ay ikimizde adet günümü bekliyorduk yani süpriz olmadı tek seferde kalmışım ama malesef 9.haftada kaldı gelişimini tamamlayamadı ben devlet hastahanesinde kalp atışlarını duymuştum eşimi içeri almamışlardı o da sırf kalp atışlarını duymak için hafta sonu özele gitmek istedi gittik doktor bu bebek ölmüş yaşamıyor deyince ikimize işte ozaman kötü süpriz olmuştu düşük yaptırıldım dr 2-3 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama hemen olmaya bilir dedi biz 2.aydan sonra denedik umudumuz yoktu ama rahimin kendini toplaması gerekiyor denmişti ben yine ilk ay kalmışım ama eşime söylememiştim eşim operasyondaydı ben evde test yapmıştım çift çizgiyi gördüm eşim gelince süpriz yapcaktım o akşam eşimin komutanının kızının düğünü vardı ben kuaföre gitmiştim ama testi saklamayı unutmuşum o heyecanla banyoda klozetin üstünde unutmuşum ben daha gelmeden eve gelmiş ve beni aradı sen hamilemisin diye yok diyecektim testi saklamayı unutmuşsun dedi güzel bir hatıra oldu bizim için bu arada tayinimiz şırnak'a çıkmıştı eşim ilk başta beni götürmemişti bende annemlerde kalıyordum eşim kız olmasını çok istiyordu ben o yokken kız olcağını öğrendim üst bölgesinde görevde olduğu için telefonu bile çekmiyordu nerdeyse birgün boyunca uydu telefonuna ulaşmaya çalışmıştım en sonunda ulaştım 3dk lık konuşma süresinde kız olduğunu söyledim tel kapandıktan sonra üstbölgesindeki herkeze kızının olcağını söylemiş eşimin yanına şırnak'a gittiğimde kardım iyice çıkmıştı mardinde uçaktan inerken beni karşıdan tanıyamamış otobüste dönüp dönüp bize baktı çok komikti bende o günden sonra tekrar doğum için kayınvalideme yada anneme gitmemeye karar verdim ilk kızım şırnakta babasının yanında oldu benim için zor oldu bide doğuma 3gün kala askeri hastahanedeki doktorum maç yaparken kolunu kırdı mardine yada diyarbakıra git dedi nasıl gideyim nişan gelmeye başlamıştı taksiyle falan gidemezdim helikopter verin dedi eşim onuda vermediler bi komutanının karısı devlet hastahanesinde kadın doğum doktoruydu devlet hastahanesi çok pis olduğu için oraya gitmiyorduk ama doktor kolunu kırınca mecburen devlete gittik Allah razı olsun gittik ertesi günü beni sezeryana aldı kızımın doğumgünü eşim k.ıraka gidicekti annemle babam beni yanlız bırakmamak için gelmişlerdi eşim beni doğuma aldıklarında tabur komutanını aramış eşimi doğuma aldılar enson kamyonla gelsem olurmu demek için ben seni arıycam demiş Allah razı olsun o da daha üst komutanlara sormuş ben çıkmadan aramış tamam sen gelmiyorsun demiş o gitseydi sütüm falan olmazdı herhalde babasının kurtarıcı meleği şimdi kızım 4 yaşında ogünler iyisiyle kötüsüyle geçti şimdi 31 haftalık hamileyim bi kızçemiz daha geliyor bunda da artık kardeşi olsun dedik korunmayı bıraktık bunada ilk ay kalmışım ama o sıralar ramazandan sonra eyül ayıydı benim boyun ağrılarım oldu fizik tedaviye gittim doktor emar istedi ne olur ne olmaz hamilesinizdir diye doktor emardan önce test istedi sonuçlar [0] negatif çıktı emar çekildi ama ben neredeyse ekim olana kadar adet olmadım bu arada izne çıktık annemlere mersinden kırklareline gittik hala olmayınca eşimle gezmeye çıkçaz diye kızı anneme bırakıp özel bi hastahanede kan testi yaptırdık sonuç 138 çıktı doktora çıktık 10gün geç döllenmiş sperm yumurtalıkta 10gün canlı durmuş küçük dedi ikimizde çok şaşırdık önce benim annemlere ankaraya kayınvalidemlere gelincede onlara habere verdik hepsi çok sevindi çok şükür sağlıkla bu güne geldik mayıs 15'te sezeryanla doğucak inşallah bu arada yine tayinimiz çıktı ama nereye gidiceğimiz belli değil buradan gittiğimizde bebiş 45 günlük olucak annelerin ikiside hem benimle hem büyük kızla hem bebişle hemde evi toplamayla uğraşcaklar buda biraz zor olcak ama Allah can sağlığı versin Allah cemi cümlesine içindede benim eşime ve evlatlarıma can sağlığı versin hallederiz huzurumuz mutluluğumuz bozulmasın yeterki biraz abarttım galiba yazmayı böyle yazınca ne günler gelip geçmiş diyor insan anlattıkça anlatası geliyor kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah....

bhcg değerim 7.32 çıktı acaba hamilemiyim cvb layan arkadaşlar olursa sevnirimm şimdiden tşler

bhcg değerim 7.32 çıktı acaba hamilemiyim cvb layan arkadaşlar olursa sevnirimm şimdiden tşler lütfen yardım cı olun arkadaşlar

bhcg değerim 7.32 çıktı acaba hamilemiyim cvb layan arkadaşlar olursa sevnirimm şimdiden tşler lütfen yardım cı olun arkadaşlar hamileysem bile kaç günlük hamile olduğumu merak ediyorum

bhcg değerim 7.32 çıktı acaba hamilemiyim cvb layan arkadaşlar olursa sevnirimm şimdiden tşler lütfen yardım cı olun arkadaşlar hamileysem bile kaç günlük hamile olduğumu merak ediyorum

canım 5 uzeri hamilelik ama sen testi ne zama yaptırdın adetin geçmişmiydi? bence en iyisi bir uzmana danısmak...

gebelik testiyle öğrendim ben uygulamayo gerçekleştirdikten sonra başka bi tarafa geçtik oturduk eşimle işte acaba diye düşünürken dakika doldu sonucu eşim ilk ben bakıcam dedi ben söylücem gördü + ama çok silikti bana söyledi dedim büyük ihtimal bence ama acabalarımı bitmedi taki kan testine kadar =)) öyle öğrendik işte

canım 5 uzeri hamilelik ama sen testi ne zama yaptırdın adetin geçmişmiydi? bence en iyisi bir uzmana danısmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…