Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

pylaşmak değil yutturmak istedin güzelim ama yemezlerr

başkalarına hakaret etmek senin için çok basit heralde ama her istediğin kişiye böyle davranamazsın inanmazsan inanma daha ne zorun varda böyle şeyler yazıyorsun anlamıyorum hiç tanımadığın bilmediğin kişileri böyle suçlayamazsın bu son olsun istersen.... bir daha da böyle sakin konuşmam ona göre !!!!

fatal arkadaşım trollere meydan vermeyelim. bırak isteyen istediğini söylesin. tepkisiz kalırsan saçma sapan dikkat çekme çabaları da suya düşmüş olur.

isteğim gibi konusuruum sana mı sorucam??? lafa bak ona göreymiş şşş sen önce yalan konusup uydurma palavralarıı bir kere anlattııgın şey zaten hiç inandırıcı değill

Son düzenleme:
saygı çerveçesini aşacak seviyeyi düşerek yorumlardan kaçınınız.
ikili tartışmaya girmek yerine kötü içerikle bildiriniz
inceleme sonucu gereken işlemn yapılacağından emin olabilirsiniz.

ben haber veremedim ne yazıkki çünkü beraber öğrendik sonucu evde yaptığımız testle:) çok güzzel bi andı..ama bizim için asıl şok ikiz olduklarını öğrendiğimizde olmuştu:) ben yalnız girmiştim doktorun odasına usg de baktı doktor ve ikiz olduğunu söyledi..neyse dışarı çıktığımda elimde usg görüntüleri ağzım kulaklarımda eşimde cinsiyetimi belli oldu diyo yazık( daha 1.5 aylık hamileyken:)) ikiz olduğunu söyledim o an suratında şaşkınlık ve mutluluk karışımı o duyguyu görmek çok güzeldi..Allahım isteyen herkese nasip etsin ...bazen zor olsa da annelik çok güzel bi duygu...

Arkadaşlar okudukça duygulanıyorum.Maşallah hepinize...Malesef benim şimdilik anne olmam biraz zor ya da zaman alıcı.İstediğim sizlerden benim gibi uğraşıp da olmayan arkadaşlar için dua etmeniz.Hamilelerin duaları bu güzel ayda kabul olurmuş.Dualarınıza ihtiyacım var.Edenler için teşekkürler.

Bİr pazar günüydü çalısıyordum fakat saat işe 2 de gidecektim test aldım yanımdaydı pazartesıde izin gunumdu ama pazar seytan dürttü yapıverdım testi ıkıncı cızgı silik cıktı nöbetci ecz. aradım pazar pazar esmde calısıyordu bişiyden haberı yoktu daha once yanldgm için solemeyi erken buldum ecz gosteerdm sonuc olumlu dedi ama emın olmak ıcın 2 cıyıde yaptım ewt hamiştim :) sonra eşimi aradım test yaptım olumlu cıktı dedim gercekten dedim çok sevindi telefonda tabi göremedim surat ifadesini acele ettim keske aksama felan soleseymişim ama olsun artık ıkıncıde sölerim bakalım nasıl olucak suartı :) ama çok sevindigini hissettim

biz istanbulda oturuyoruz annemler ankarada. ben ankarada öğrendim annemlere gitmiştim eşim istanbulda kalmıştı. annemlerden gelmeden bir gün önce test yaptım gecikmiştim ve pozitif çıktı. hemen bebeğimden babasına bi mektup yazdım ve test sonucunuda zarfın içine koydum. bide bebek kıyafeti hediye aldım. sonra eşime gelirken misafir getiriyorum dedim o annemin geldiğini sandı tabi. eve geldiğimde hani misafir diye sordu bende dur biraz dedim mektupu verdim bide bebek kıyafetini verdim açıp okudu ve gömzleri doldu ağladı tabi sarılıp defalarca öpmeye başladı yanaklarımdan :) çok mutlu olmuştuk sonraki günler resmen havada uçuyordu :)))

hamılelık konusunda cok sanslıydım 1 aylık deneme sonucunda hamıle kaldım.Allah tum ısteyenlere nasıp etsın..benım reglı gecıkınce test aldım 2.cızgı cıktı ama cok sılıktı emın olamadım.ertesı gun dr.da aldım solugu kan testı sonucu dr.hamılesın hayırlı olsun adınıda levent koyarsın artık (dr.un adı levent:)dıyınce ıcımdekı sevıncı anlatamam..esım ıste oldugu ıcın hastaneye teyzemle gıtmıstım.hemen dısarı cıktım veeee esımı aradım..denemelere basladıgımız ıcın onun ıcın cok suprız olmadı ama olsun onu hep ılk ay tutmaz dıe alıstırmıstım.ılk ay hemen bekleme 6 ay ıcınde anca olur falan :) dedım dr dayım ve ne solıcem sana..
..hamıleyım
...neeeeee
....efet hayatım hamıleyım baba oluyorsun
.......ohaaaaaaa Allahhhhhhhhhhhh( bagırma sesı yukselır bu arada ıs yerınde tabı)
.....askım yavasssss
.....ne yavası bee baba oluyorummmmmm Allahhhhhhhhhhh( saskın adam)
.....ve SESI DUYAN HERKES TEBRIK ETMEYE BASLAR:)))

cıkıs saatını bıle beklemeden eve gelmıstı.. kocam yhaaaa sevıyorum senı hehehe

Hepinize rabbim sağlıcakla, hayırlı bebeklerinizi, zamanında, tek avazda doğurmayı nasip etsin inşallah. Hepinizin yazdıklarınızi okudum zaman zaman sizinle güldüm sizinle ağladım her seferinde de dua ettim rabbim bana da nasip eyle ve bende bu sayfaya yazım diye. Hayır. Malesef ben hala hamile kalamadım benim için çok uzun süren tedavi sürecindeyim eşimde varikosel ameliyatı oldu 1ay önce benim de sonunda sağlıklı ve zamanında yumurtlamam oldu. Kasım ayına kadar hamile kalamazsam aşılamaya gecicez ama umudum var eminim ki çok kısa zamanda bende burada hamileyim çığlıkları atıcam çok yıprandım ama yılmak yok sizlerden hikayelerinizi bekliyorum okumaktan mutluluk duyuyorum hepinizi öptüm

Hahahha "yenge çocuk istiyor galiba" koptum. Ayy maşallah kaç gün nasıl dayandın söylemeden. Ben olsam kesin saklayamaz söylerdim.
Allah tamamına erdirsin.

herkes aynı şeyi söylüyo :)) ama öyle mutsuzduki bütün umudunu kırmak istedim çünkü ozaman daha mutlu olcaktı :)))

benim sevgili eşim duygularını abartı yasamayı pek sevmez ee bende tam tersi..zaten fazla bekletmedi bebişimz 1 ay içinde geldi mutluluğyla,reglim gecikmemişti kasıklarmda şiddetli ağrı vardı şüphelendm,eczaneye gittim test aldım geldm eve,uyguladm testi çok açk pembelik vardi,yok hamile diilm dedim koydm teşhisi:)öbür gün oldu kuzenim sordu test yapmadnmı hala die,yaptmda bişi çkmadı dedim sadece çok hafif pembelik çktı dedim,ee ozaman vardr dedi şaşrdm bilemedm bian ne yapcağmi,hemen bi koşu yeniden gittm eczaneye yine aynı sonuç çift çizgi ama çok açk renk!tabi mutluluktn havalara uçuyorm eşimi aradm hemen,,sana bi müjdem var hamileyim dedim:)benmki nerdn biliosn dedi!!eczanedn test aldm dedim,,bu seferde eczaneye gittin benm neden haberim yok dedi!!tabii ben sinirleniyorm pat kapadm suratına telefonu,bide ilk çocuğumz yani,insan eczaneye nie gittn beni beklemedn dermi yahu,ilk özel anlarımızın herzaman içine edior kocacım,,

ben bekarım ama hep hayalını kurdugum bişey ben inş. Allah nasip ederse o günleri bir emzik alıp uygun küçük bir kutunun içine koyacam çok harıka bir yemek sofrası hazırlayacam yemeğimizi yiyp güzel vakit gecrdikten sonrada kutuyu aşkıma verecem içinden emzik çıkacak

Biz her ay hamile olmayı dört gözle beklediğimiz için, test yaptım ikinci çizgi çıktı, sabahtı eşim uyuyordu, hemen uyandırdım tabi. testi gösterdim ben burda ikinci çizgi görüyom sende görüyormusun dedim. öyle süpriz falan nerdeee bekliyon, evlat hasretiyle yanıp tutuşuyoz. Bizde şaşkınlık, belirsizlik, değişik olduk ikimizde. Ama çok güzel bi duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Benimde hep hayalimde eşime "Aşkııım hamileyim!" diye sürpriz yapmak ve onu şaşırtmak,şok etmek vardı.Ama nasip değilmiş, inşallah ikinciye Kendisi doktor olduğu için testi kendi getirdi,sonucu testin başında bekledi,benden de daha meraklı ya,çift çizgiyi görünce benden daha çok sevindi,çok erken dememe rağmen (şu an 6 haftalık) ailelerimize telefon açıp sevincini paylaştııı... İnşallah bir sorun çıkmaz,bebeciğimizi bekliyoruz.Allah tüm anne adaylarına yardım etsin ve hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.

ben hamileliği en son şey düşünerek doktora gittim. Kasık ağrılarım vardı bir dönem kistle uğraşmıştım yine o sandım.

doktor hamile olduğumu söyleyince ukalaca ve şaşkınlıkla şaka yapıyorsun hadi canım dedim.
Hastane çıkışında da eşim aradı bende soğuk kanlılıkla " bir şeyim yok ve telefonu kapattım. o

hep hayal kurardım öğrendiğimdepatik alıp hediye paketi yaptırıp vericem diye ama herkez gibi öğrenmediğim için yapamadım.

haziran ayında kistim yırtıldı ameliyata girdim doktorlar kistleri aldılar. 2 gün sonra 27 hazirandada adet oldum.

aradan yanlış hatırlamıyosam 22 temmuzda doktora kasık ağrılarım var diye gittim kendi doktorum yoktu asistanlar baktı. çok sıvı birikmiş küçük yine kanamaların var vs korktumda korktum. test yaptılar beta hscg de istediler vermek istemedim ama nolur nolmaz dediler ama doktor kız kesin konuştu bu normal bir hamileliğe benzemediğinden inş hamileleik çıkmaz dediler. test sonuçları normal çıktı ama beta hcg 7,25 di. hemen izindeki doktorumu aradım ağrıyla geldiğimi test sonucumu söledim.

bişey sölemek için çok erkeneve git yarın gel dedi.eşime bişey sölemedim. ertesi gün haftaya tekarar kanda bakalım dedi ben dayanamam haftaya kadar dedim o zaman yarın yap dedi. bu büyük bi ihtimalle düşük dedi ama 2 katı çıkarsa hamilesin az yükselirse dış gebelik dedi.

akşam eve gittim morelim çok bozuk yeni amliyat olmuş zaten 1 ay geçmemiş bide dış gebelik derlerse ne yapardım çok dua ettim tutamadım eşime anlattım kafası karıştı bütün bunlar ne demek neyin var açık konuş dedi ben sadece bilmiyorum diyebildim belli değil.

ertesi gün test 30,03 çıktı doktor kesin bence hamilesin dedi haftaya tekrar bakıcaz ama dedi kese içim 1500 lazım dedi ben gene tam emin olamadım sonuç düşük geldi gözüme patik almaktan vazgeçtim olmassa ağlarım diye eşime hamileyim dedi

salak kocam tutuldu yagözleri sulandı kaldı öle bi süre normal davrandık sonra ben küstüm ona bana sarılmadı diye böle bi tuhaflık sonra sonra çok mutluluk duymaya başladık şimdi allah bozmasın bekliyoz bebeğimizi. ALLAH isteyen herkezin yüzünü güldürsün inşallah.

benimkide böle bi hikaye birz uzun oldu ama nasıl?

ben hamile olduğumu annemlere bayram tatili için gittiğimde öğrendim.. eşim gelmemişti benimle çalışıyordu.
iki gün öncesinde bir iki damla akıntım geldi ben de adet oldum sandım eşime de bu ay da olmadı canım demiştim telefonda.. üzüldü ve umudu kesti garibim.. meğer yerleşme kanamasıymış..
ertesi günü test yapıp da çift çizgiyi görünce hemen resmini çekip eşime mesaj attım.. bizimki önce anlayamamış ne resmi olduğunu sonra jeton düşünce beni nası arıyo.. şok olmuş konuşamıyo.. hani sen bu ay olmadı demiştin diyo..
birlikte değildik ama yine de hoş oldu bence sürpriz olunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…